OBDUKCIJA RASVETLILA NEDAVNU SMRT PRNjAVORČANINA: Izdalo ga srce za volanom

Saša Spasojević Foto Umrlica

Očevici su primetili da je “sitroen” počeo da usporava, a zatim je udario u putokaz i sleteo s kolovoza

IZNENADNA, prirodna smrt, tačnije srčani udar dok je bio za volanom “sitroena”, uzrok je smrti 48-godišnjeg Saše Spasojevića iz Prnjavora. Njega je srce izdalo 2. aprila oko 13.00 na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor, u laktaškom naselju Drugovići.

– Nalaz obdukcije je utvrdio da je vozač “sitroena” preminuo od srčanog udara, a ne od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći – saznaju “Novosti” od izvora upućenog u ovaj slučaj.

Prvobitno su mediji preneli zvanična saopštenja da je Spasojević poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je automobilom sleteo s puta.

U ovoj nesreći, koja se dogodila na jednoj od najsmrtonosnijih saobraćajnica u BiH, o čemu svedoče mnogobrojni spomenici krajputaši nastradalih, prava je sreća da nije došlo do veće tragedije.

Očevici su primetili da je “sitroen” počeo da usporava, a zatim je udario u putokaz i sleteo s kolovoza. Prava je sreća da je ostao na svojoj, desnoj strani, i to pri smanjenoj brzini, o čemu svedoči i manje oštećenje automobila. To se desilo na deonici u Drugovićima, gde su pri većim brzinama zabeležena katastrofalna prevrtanja vozila.

Ninko Đurić – Večernje novosti

4 Comments

  1. Dobri Sale, uvijek ćemo te se rado ali i sa neizmjernom tugom sjećati, jer si nas prerano napustio. Bio si za primjer po dobroti i velikodušnosti. Saučešće tvojim najmilijim.

  2. ☦️☦️☦️Вјечна му памјат,Бог душу да му прости,најискреније саучешће породици Спасојевић☦️☦️☦️

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*