Obavještenje za odlazak na Svesrpski sabor u Beograd

Obavještavaju se građani da Gradska uprava Prnjavor organizuje besplatan odlazak na SVESRPSKI SABOR koji će se održati u Beogradu, na Trgu Republike, u subotu 08.06.2024. godine sa početkom u 17 časova.

Dolazak na mjesto održavanja je planiran od 15 časova.

Građani zainteresovani za prisustvo događaju trebaju se obavezno prijaviti na telefon 051/660-674 do 07.06.2024. godine do 12 časova ili u Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu.

Grad Prnjavor

11 Comments

 1. Ja nikad i nikad nisam rekao da je 9.-og Januara 15.-ti februar i nikad to nece biti. To je neka budala ispod mene sama zakljucila. Za njega je i Prvog Januara Osmi mart.

 2. Koga datuma je Deveti Januar?,pita uciteljica Dodika.Dodik se misli pa odgovara.Drugarice uciteljice Deveti januar je 15.februar.Tako je Milorade eto djeco ucite od naseg Milorada.Svi sada da sto puta napisete u svoje sveske,,Deveti januar je 15.februara.Pa drugo pitanje kako se zove auto put 9.januar pa zove se 15.februar.itd.Pozdrav od pravog Nostradamusa Istina i Laz.

  • laznjak,blento i neki vehabija jer i oni isto pišu. Blento je jer je mu je Dodik politicki zabiberio pa mu se od devetog čini petnaesti. Neka se dotični gospodin javi u ps ambulantu dok mu nije kasno.

   • Pusti ti to ko je Pozdrav i Zbogom.Nego ti meni reci hoce li dan nase lijepe Republike Srbske biti 9.januar kao sto je i bio ili 15.februar kao sto to traze neki drugi.Hoce li i auto put 9.januar isto nositi ime 15.februar.Hocemo li uvijek da nesto branimo,a na kraju da sve to bude kako drugi hoce.

   • Da tacno i vehabije to isto pisu jer se raduju pobjedi dok mi to pisemo jer smo frustrirani porazom.Mi smo se busali u prsa da 9.januar ostaje dan Republike Srbske dok su oni bili protiv i trazili su da se ne smije 9.januar da slavi kao dan Republike.

 3. Ovo nije stranacki skup,idem ali ne pod kapom stranacki obilježja.Ovo je nas nacionalni skup i svim srcem sam vec ovdje u Bg.

 4. u eres. Bravo za opoziciju. Svi smo uz njih. Neka bude borba do konačne pobjede i oslobodženja državnih institucija Bosne i Hercegovine od trenutnog režima u r.s. za sva vremena i ukidanje bespotrebnih entiteta.

  • …ukidose nam 9. Januar, a cini mi se da je cak i referndum neki bio…
   opozicija je kriva, ne bi vlast nasa nikad se prodala

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*