Obavještenje za korisnike КP „Vodovod“

Obavještavaju se korisnici КP „Vodovod“ a.d. Prnjavor da reklamacije, prijedloge, prijave kvarova i dr. mogu prijaviti na broj telefona 051/655-468, u periodu od 07.00 do 15.00 časova.

Poslije 15.00 časova dežurni broj telefona za prijavu kvara je 066/587-853.

Prnjavor.info

4 Comments

 1. Sve ste upropastili i demolirali privatizovali pljacke vjeka saterite i komunalno vodovod pa se pitate gde vam je mladost vi ste gospodo otjerali u svijet a i neka tako vam treba svi ste isti SDS.PDP.SDA.SNDS svi ste isti pljackasi

 2. Мој претходник је неки тешки намћор и зановјетало. У свом кратком коментару жали се или замјера на дужину радног времена у КП Водовод а.д. Прњавор. Ја сам сасвим другог мишљења. КП Водовод сасвим коректно, и јавно, обавјештава кориснике услуга о бројевима телефона у случају потреебе – рекламација, приједлога, пријава кварова и друго до и послије 15 часова.
  У чему је проблем?

  Он или она, можда и упосленик Водовода, не зна или глуми незналицу те пише састављено “не заплакати” и “не може”. По мени није у праву.
  Очигледно је да је тешко нашем народу угодити, свима “питу укувати”.
  Радници Водовода раде тежак и одговоран посао. За већину упосленика он је и тежак, физички тежак и стресан. Колико знам нису баш нарочито награђени за свој рад. Заиста нема потребе критиковати их без икаквог разлога.Јер шта бива у случају пуцања цијеви?! Ради се до санирања квара, а не до 15 часова.

  За упослене КП Водовод; надам се да ће бити задовољни мојим избором:
  https://www.youtube.com/watch?v=vwbZMzxSteY

 3. Koji je to luksuz?? Radno vrijeme od 7-15 h… Nije ni cudo sto se nemoze krenuti naprijed…

  • I kad god dodješ, kažu on je izašao ili ona! Ljudi imaju svu slobodu. Njima je svo radno vrijeme slobodno vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*