7 Comments

 1. Fariseji crveni!!!!!!!!!
  Sve dakle što vam kažu da držite, držite i tvorite; ali šta oni čine ne činite; jer govore a ne čine. Nego vežu bremena teška i nezgodna za nošenje, i tovare na pleća ljudska; a prstom svojim neće da ih prihvate. A sva dela svoja čine da ih vide ljudi: raširuju svoje amajlije, i grade velike skute na haljinama svojim. I traže začelje na gozbama i prva mesta po zbornicama, i da im se klanja po ulicama, i da ih ljudi zovu: Ravi! Ravi!
  Teško vama carevi zemaljski.

 2. Lizanje kasikica, tucanje jaja, svaka kuca po jednog policajca pa da vidim ko ce se tucati i lizat kasikice.

 3. pogresna strategija koje nigdje nema,policijski čas i karanteni gdje su svi skupa,doprinijela je ovoj situaciji.da nije bilo ovoga 90 posto bi bilo manje zarazenih,satjerali su nas u torove mjesto da smo na svjezem vazduhu kao i ostali narodi sirom svijeta i evrope,da nemozemo da gledamo ovu njihovu nesramnu pljacku naroda i namjerno nas zarazavaju da bi ostvarili svoje politicke ciljeve.evo svagdje se smanjuje broj oboljelih samo kod nas raste i u Srbiji,sto se moze zakljucitida to namjerno rade,zapamtite ovo narode i vratite im na izborima,jel ovdje je na sceni jedna pljackaska politika i siromasenje cijelog svog naroda.

  • Je li ti to hoćeš da kažeš da naša predsjednica i načelnik ne rade kako treba? Vandredno je stanje i takve kao ti što šire nevjericu u naš sistem i naše rukovodioce po kratkom postupku trba izolovati! Ne znam šta vlast čeka! A ti i dalje se&i golube bijeli!

   • DA tačno hoću to bas da kazem sto si naveo.i ne vjerujem u taj sistem SNSD.vama je uredu zatvarati zdrave i bolesne skupa,i kad se zdravi zaraze vi ih optuzite da su sami krivi imate jako dobru strategiju da je..te narod u mozak,a nas narod bjezi glaavom bez ozira,zaso ne napravite da narod moze da zivi od svoga rada, a ne da nemogu ni prezivjeti od plate,sistem vam je jako dobar,eto dodik je obecao platu od 1000 km do kraja prosle god….a tomaš da ce napraviti setaliste od svetosavse ulice i dom kulure,a nigdje nista same lazi,jeli to strategija nacelnika i presjednice,bljak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*