Njegomirović najbolji sudija Srpske

Tradicionalna fudbalska manifestacija, koju organizuju Fudbalski savez Republike Srpske i “Sportski žurnal”, održana je danas u banjalučkom hotelu “Bosna”.

U konkurenciji najboljih sudija Aleksandar Njegomirović (Prnjavor), Jovo Karić (Trebinje), Dražen Marić (Bijeljina), a za najboljeg proglašen je upravo Prnjavorčanin Njegomirović.

Popularni  Miko nosio je kapitensku traku i bio najbolji igrač ovdašnjeg Ljubića i RS, a ono što ga čini jeinstvenim su činjenice da je danas odličan fudbalski sudija, diplomirani ekonomista i načelnik finansija Opštine Prnjavor.

Pištaljke se latio sadfa već davne 2001. godine, a kao savezni arbitar poslednje četiri godine je na A listi Prve lige RS.

Za najboljeg fudbalera proglašen je Demir Peco (Radnik Bijeljina) i dobio je nagradu “Velimir Sombolac”, najbolji trener i nagrada “Ilija Miljuš” pripala je Darku Vojvodiću (Borac Banja Luka), dok je nagrada “Ilija Pantelić” za najboljeg sportskog radnika otišla u ruke Borisu Stanišiću (Zvijezda 09).

TV K3

5 Comments

  1. Najbolji ekonomista, najbolji sudija, najbolji nacelnik odjeljenja, najbolji vozac, najbolji naj naj… A ljudi odlaze, a kad se vlast promjeni najbolji postaju najgori
    Nikad kraja ispiranju mozga

  2. Najbolji je sudija, apsolutno. Tek sada vdim koliko je Veljko Cvijetić bio nerealan. On je upravo za ovog samoproglašenog najboljeg sudiju RS rekao da pojma nema o suđenju. Za neupućene, Veljko Cvijetić je apsolutni anonimus što se tiče nogometa na ovim prostorima. Reda veličine kao Pingo, Klinjo (pokojni), Ziće (pokojni), Petar Brković, Mujo Mešić,… Sve su ovo likovi koji nemaju pojma o nogometu. Tek kada su ove neznalize sišle sa scene, e tek tada se vidjela prava vrijednost znalaca fudbalskih. Tek tada se otvorio prostor da se vidi ko je zapravo najbolji sudija u RS.

    • Pobrko si lončiće! Nisu bili “Dani nogometa” vec “Dani fudbala Republike Srpske”, a tu Mujo i Ziće nikakvog traga nisu ostavili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*