Nataša Vidović, najbolji sportista RS na prijemu kod predsjednika Dodika

Najbolji sportista Republike Srpske Nataša Vidović rekla je da joj ova titula mnogo znači, kao i prijem kod predsjednika Republike, te dodala da i u narednoj godini očekuje dobre rezultate na sportskom planu i da će se potruditi da opravda priznanje kojim je proglašena za najbolju sportistkinju.

natasa-vidovic-dodik

 

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra za kulturu Republike Srpske Milica Kotur smatra da je veoma bitan prijem za predstavnike kulture Srpske kod predsjednika Milorada Dodika, jer pokazuje koliko Republici znače svi segmenti stvaralaštva.

Nakon prijema za studente, sportiste, nagrađene učenike, delegacije kulturnih ustanova i izdavača, te delegaciju Saveza nacionalnih manjina, Koturova je navela da Srpska ima čime da se pohvali kada je riječ o postignutim rezultatima.

Dario Atijas, sekretar Jevrejske zajednice iz Doboja, koja je članica Saveza nacionalnih manjina Srpske, rekao je da prijem povodom Dana Republike važan događaj za nacionalne manjine i da pokazuje da institucije Srpske misle o nacionalnim manjinama i da su uz njih.
Kod predsjednika Republike u toku je prijem za predstavnike Narodne skupštine, Vlade, Vijeća naroda, predstavnike Srpske u zajedničkim institucijama BiH, te predstavnike pravosudnih institucija, ANURS-a, delegacije boračkih organizacija, penzionisanih generala, udruženja vojnih penzionera i Asocijacije „Stvaraoca Republike Srpske“.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*