Međunarodna ulična trka Prijedor 2022

Na 27. Međunarodnoj uličnoj trci održanoj u Prijedoru, atletičari Atetskog kluba ”SAN” i Atletske sekcije iz Dervente, opet su imali uspeha i osvojili tri medalje. Jednu zlatnu, jednu srebrenu i jednu bronzanu.

Zlatnu medalju je osvojio Kristijan Marić u glavnoj trci juniora na 4500 m, dok je u trci učenika srednjih škola na 1000 m osvojio srebrenu medalju.

Bronzanu medalju je osvojio Srđan Stanišić u trci učenika osnovnih škola na 800 m.

Uspjeh su upotpunile Anja Jevtić u trci učenika osnovnih škola na 800 m i Sara Marić u trci učenika osnovnih škola na 600 m osvajanjem petog mjesta. Ostali članovi Atletske sekcije iz Dervente su ostvarili plasmane među prvih deset takmičara u svojim trkama.

Pred atletičarima Atletskog kluba ”SAN” i Atletske sekcije nema predaha, jer već u subotu ih očekuju nastupi na Pionirskom prvenstvu Bosne i Hercegovine u Zenici i u nedjelju izuzetno jak Međunarodni atletski miting u Mariboru, sa kojih se očekuju dobri rezultati.

Zahvaljujemo se našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o., koji nam obezbjeđuju gorivo za odlaske na takmičenja  u prošloj i ovoj godini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*