Ljubić na ispitu u Doboju

ljubic zelje doboj

U okviru drugog kola Druge lige Republike Srpske grupa Zapad, fudbaleri Ljubića u nedjelju će gostovati u Doboju kod ekipe Željezničara.

Prnjavorčani u Doboj putuju na krilima domaće pobjede nad Slogom iz Trna, dok je ekipa Željezničara novu sezonu otvorila porazom. Oni su u prvom kolu gostovali u Tesliću gdje su poraženi od Proletera sa 2:0. U njihovom prošlogodišnjem odmjeravanju snaga, Prnjavorčani su oba puta trijumfovali. Premda je Željo veći dio prošle sezone proveo u zoni ispadanja, na kraju su uspjeli sačuvati drugoligaški status. U novu sezonu ekipa iz Doboja je ušla sa ambicijama da na vrijeme prikupe dovoljan broj bodova, koji će im garantovati sredinu tabele i status stabilnog drugoligaša. Ipak prvenstvo nisu otvorili na željeni način, pa će priliku za popravni imati u nedjelju na domaćem terenu.

Prnjavorčani će put Doboja kompletni jer se u sastav vraća A.Žižak koji je pauzirao u prvom kolu zbog žutih kartona. U redovima Ljubića ističu da znaju recept kako doći do bodova u Doboju, tim više što su i prošle sezone slavili pobjedu na stadionu “15. april”.

Utakmica između Željezničara i Ljubića igra se u nedjelju na stadionu “15. april” sa početkom u 17 časova.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*