KK Leburić Komerc osvojio 3. mjesto na 26. Evropskom prvenstvu Srpske dijaspore u Švedskoj

Veteranski košarkaški klub Leburić iz Prnjavora ostvario je značajan uspjeh na 26. Evropskom prvenstvu Srpske dijaspore, koje je održano u Švedskoj. Nakon napetih mečeva i snažne konkurencije, KK Leburić Komerc je zauzeo 3. mjesto.

Turnir je okupio vrhunske veteranske košarkaške timove iz različitih dijelova Evrope, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i sportski duh. KK Leburić Komerc je na ovom prestižnom takmičenju prikazao izuzetne igračke sposobnosti, upornost i timski duh, što ih je dovelo do zasluženog trećeg mjesta.

Posebno se istakao Bojan Pezer, koji je osvojio prvo mjesto u takmičenju šutiranja trojki. Njegova preciznost i koncentracija tokom ovog takmičenja su bile izvanredne, što ga je dovelo do zaslužene pobjede i ponosa cijelog kluba.

Predsjednik KK Leburić Komerc, zajedno sa cijelim timom, izrazio je veliko zadovoljstvo postignutim rezultatom. Osvojeno treće mjesto predstavlja veliki uspjeh za klub, ali i motivaciju za dalji razvoj i učešće na budućim takmičenjima.

Ovaj rezultat KK Leburića Komerc svjedoči o kvalitetu i predanosti veteranskog košarkaškog sporta u Prnjavoru.

Čestitamo KK Leburić Komerc na osvojenom 3. mjestu i Bojanu Pezeru na prvom mjestu u šutiranju trojki!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*