Još jedan uspješna sedmica za atletičare Atletskog kluba “SAN” iz Prnjavora

Na Međunarodnoj uličnoj trci u Prijedoru, održanoj 15. maja atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora, ponovo su imali uspjeha i osvojili tri medalje. Jednu srebrenu i dvije bronzane.

Srebrenu medalju je osvojio Srđan Stanišić u trci juniora na 4500 m, dok su bronzane medalje osvojili Marija Malešević i Benjamin Halilić u trkama učenika srednjih škola na 800 i 1000 m.

Na finalu Malih olimpijskih igara za osnovne i srednje škole održanim u Banja Luci 17. maja, atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora i učenici osnovnih i srednjih škola iz Prnjavora takođe su imali uspjeha i osvojili dvije medalje. Jednu srebrenu i jednu bronzanu.

Srđan Stanišić je u trci učenika srednjih škola na 1000 m osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju sa novim ličnim rekordom, dok je u trci štafeta na 4×100 m osvojio bronzanu medalju.

Benjamin Šabantić je u finalnoj trci učenika osnovnih škola zauzeo peto mjesto.

Sledeće nastupe atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora imaju na Međunarodnim atletskim mitinzima u Slovenskoj Bistrici, Ptuju, Celju, Mariboru i Osijeku tokom maja ove godine.

Mi se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o., koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja protekle tri godine.

Takođe se zahvaljujemo Nikoli i Peri Vrhovcu i Pekari Cvijeta, koji nam obezbjeđuju hranu za naše takmičare prilikom odlaska na takmičenja.

AK San Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*