Hvala vam što ste sa nama!


Ne, mi se ne hvalimo. Stvarno smo najveći i najposjećeniji u Prnjavoru. Ko razumije sliku ispod shvatiće o čemu pričamo. Ako nismo u pravu – dokažite nam.

Sretnu novu 2023. i mnogo zdravlja i uspjeha želi vam vaš Prnjavor.info! 🍾🥂🍻🍹

U 2023. godini slavimo 20 godina postojanja – očekuje vas nešto novo…

HVALA VAM ŠTO NAS PRATITE!

2 Comments

 1. По мени “Prnjavor.info” је оправдао своје постојање, како по питању садржаја актуелних тема, тако и по питању објективности извјештавања и могућности да читаоци могу да дају своје мишљење о објављеним прилозима.
  Предлагао сам, а то чиним и сада, да портал омогући читаоцима да гласају сваки објављени коментар, тј. да се читалац опредјели између двије опције – “свиђа ми се” или “не свиђа ми се”. На тај начин аутор коментара има увид у “суд вриједности” написаног текста, како је прихваћен од оних који се углавном не упуштају у “размјену” мишљења и идеја путем писања већ то чине само једним кликом миша! Наравно програмер треба да омогући само једно гласање и једанпут, као што то имају видео-линкови на интернету, али и многи портали, као нпр. “www.stanjestvari.com” или “www.srbijadanas.net”, поред осталих.
  Наравно, било би пожељно да портал заштити своје коментаторе, ако се “занесу” и желе да објаве друштвено неприхватљиве или увредљиве коментаре – тако што их не објаве, или да генерално истакну “да коментари не одражавају став уредништва”.

  Користим прилику да уредништву портала честитам 20 година постојања и да им пожелим сретну и успјешну Нову 2023. годину. Моја маленкост је често присутна као коментатор и задовољан сам реакцијом читалаца, чак и оних који не дијеле моје ставове.
  Посебне поздраве упућујем Нострадамусу или писанији под именом Истина и лаж! ШаринчанИН!

  • I Vama Sarincanina posebne pozdrave od Nostradamusa Istina i Laz i sve najbolje u Novoj 2023 godini zdravlje mir i srecu.Takodje sretnu Novu godinu i svim Prnjavorcanima pa i onima koji se ne slazu sa mojim komentarima.Danas je Istina ugrozena,a kritika zabranjena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*