Godina dobrih djela

U vremenu u kome na TV ekranima, novinama i internet portalima gledamo i čitamo ne tako srećne priče i često potresne priče, realizuje se društveno odgovorna akcija vrijedna pažnje.

Naime, u želji da promoviše izuzetnost, dobrotu i humanost, te da raširi priču o dobrim djelima kompanija Mtel je krajem prošle godine pokrenula istoimenu akciju – Dobro djelo.

Još četiri dana je ostalo da se osvrnete oko sebe, sjetite se humanih i dobrih ljudi, te njihova ili sopstvena dobra djela upišete na sajtu dobrodjelo.com

Nijedno djelo nije malo, tako da se na mapi može naći priča o baki ili deki kojima ste pomogli da ponesu namirnice za prazničnu trpezu do stana, priča o udomljenoj mački ili psu, dobrovoljnim davaocima krvi ili pravljenju novogodišnjih paketića za djecu bez roditelja. Sve što u ova teška vremena vraća vjeru u dobrog čovjeka zaslužilo je da se nađe na ovoj mapi i tako postane kap dobrote više u moru dobrih djela, koja postoje, a o kojima se tako malo zna.

Na taj način ćete dati vaš doprinos humanosti i širenju dobrih vijesti, jer će bh. opština sa najviše upisanih dobrih djela u periodu do 31.12.2015. godine (uključujući i 31.12.) od kompanije Mtel dobiti dječije igralište.

Ukoliko želite da se dobar glas o dobrim djelima čuje još dalje ili želite da motivišete nekoga da učini isto, podijelite priču na društvenim mrežama uz hashtag #dobrodjelo.

Glas Srpske

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*