FK “Mladost” iz Štrbaca dobija vlastiti teren

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš priredio je danas prijem za delegaciju Fudbalskog kluba “Mladost” iz Štrbaca.

Govorilo se o prvim takmičarskim rezultatima ovog sportskog kolektiva i narednim planovima. Cilj je okupiti što veći broj mladih sportista, rekao je Tomaš i najavio finansijsku podršku klubu iz Štrbaca.

” Zahvalio bih se i djeci i treneru Mili Mariću koji već godinama okuplja djecu iz ruralne sredine, te ih na taj način odvaja od poroka i drži ih uz sportski kolektiv. Marić je entuzijasta koji je spreman pomoći mladima, radi se osnovcima, njih ukupno 24, a osim treneru zahvalio bih se i klubu iz Pojezne na čijem terenu treniraju. Opština je u proteklom periodu obezbijedila opremu, a danas smo razgovarali o tome da se ogradi igralište i da opština obezbijedi kontejner kako bi mogli nastupati u Štrpcima.” rekao je Tomaš.

Trener kluba FK “Mladost” iz Štrbaca zahvalio se načelniku za dosadašnju podršku izrazivši uvjerenje da će se i u buduće ova saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

“Zahvalio bih se svima koji su nam omogućili dosadašnje učešće na takmičenjima, a naš prioritet je svakako osposobljavanje domaćeg terena za naše mlade fudbalere.” kazao je Marić.

Marina Marjanović iz Štrbaca već dvije godine trenira fudbal sa dječacima, zadovoljna je kaže, treninzima i nada se dobrim rezultatima u budućnosti.

Radio Prnjavor

2 Comments

  1. Hvala gosp, Tomas i treba da se napravi stadion za dijecu !!Treba te i onu skolu u Strpcima da removirate i mjesni ured gos, Bojan zasluzije novi offis ! Pobrinut se trebate kao Opstina da one ustanove I radnici zasluzuju kao sav civilizovan narod uslovno radno mjesto! Isto I ambulanta nova treba da bude’ !

  2. Kada ce tribine i prateci objekti biti uradjeni na novoizgradjenom stadionu pokraj auto puta a koji je finansirala UEFA?
    Načelnik je obecao da ce to biti završeno prošle godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*