Dom zdravlja Prnjavor: Dani otvorenih vrata za vakcinaciju Sinopharmom i Sputnikom V

Dom zdravlja Prnjavor obavještava građane da će se dana 05.11.2021. (petak) u terminu od 09:00 do 14:00 časova, organizovati Dani otvorenih vrata za vakcinaciju protiv COVID-19 kineskom vakcinom Sinopharm i ruskom vakcinom Sputnik V.

Zainteresovani građani, s mjestom prebivališta na području opštine Prnjavor starosti 18 i više godina, mogu doći na vakcinaciju bez zakazivanja i bez pregleda porodičnog doktora, uz predočenje lične karte.

Dom zdravlja Prnjavor

4 Comments

 1. Celom svijetu valjaju vakcine samo nasim mudracima nevaljaju jer zaboga oni su nebeski narod i bas njih neko zeli da zatre.
  A i Dom zdravlja treba da sazove svoje doktore da se dogovore da li da se natod vakcinise ili ne. Jedni kazu DA , drugi Nikako i samo dovodite narod u nedoumicu.
  Zdrav razum i cinjenice pokazuju da je umrlo vise ljudi od posledica Korone nego od posledica vakcinacije.
  Da tu vakcinu pravi samo jedna drzava pa covek i sumnja nego prave ljuti rivali i sad nas neko ubjedjuje da nad svi zele zatrti i Ameri i Rusi i Kinezi pa i mi sami sebe jer se pravi i u Srbiji.

  • Pričaš ne vakcinisanima o zdravom razumu a oni se ponašaju kao da su sa Marsa došli! Neko tamo daleko hoće da ih zatre i neće da se čipuju!

 2. Ti se vaksinisi i uzivaj u svome ubjedjenju a za nas budale nemoj da maris jer i onako smo po tvome budale.

 3. Uzalud vam otvorena vrata kada je u Bih više budala i idiota nego normalnih ljudi! Nije ni u komšiluku ništa bolje i drugačije!
  Aaaa nećemo da se vakcinišemo, ima u vakcini čip, ima otrov, ima neko tamo daleko pritisne dugme i više me nema! E budaletine i dalje nemojte!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*