Dom zdravlja Prnjavor: Dani otvorenih vrata za vakcinaciju Sinopharmom i Sputnikom V

Foto: RAS Srbija

Dom zdravlja Prnjavor obavještava građane da će se dana 15.10.2021. (petak) u terminu od 07:30 do 14:00 časova, organizovati Dani otvorenih vrata za vakcinaciju protiv COVID-19 kineskom vakcinom Sinopharm i ruskom vakcinom Sputnik V.

Zainteresovani građani, s mjestom prebivališta na području opštine Prnjavor starosti 18 i više godina, mogu doći na vakcinaciju bez zakazivanja i bez pregleda porodičnog doktora, uz predočenje lične karte.

Dom zdravlja Prnjavor

2 Comments

 1. Времена су прошла “стара” и са њима обичаји.
  Тек, читав свијет се изокрено. Више нико нокоме не вјерује. Многи наши суграђани држе у стану мачке, псе и друге кућне љубимце – с њима заједно спавају, а заборавили су пријатеље, чак и родбину.
  Укратко у вези теме:
  Вакцине су постале идеологија коју нико не сме да доводи у питање, чак ни нобеловци или људи који су годинама радили на вакцинама. А они који се не приклоне новој идеологији и одбију да приме вакцину биће прогоњени на разноразне начине: остат ће без посла, неће моћи да путују, да користе услуге у супер-маркетима и сл., и биће одвођени у изолационе логоре, који се убрзано граде по целом свету.
  Добродошли у холокауст 21. вијека.

 2. Добитник Нобелове награде за медицину Лук Монтање (Luc Montagnier) је изјавио да су вакцине против корона вируса опасне и неефикасне, а да је вирус вјештачког поријекла.
  Зашто не бисмо вјеровали њему, врхунском свјетском ауторитету из области медицине, који је Нобелову награду добио 2008. године, него треба да вјерујемо Кону, Шеклеру, Ђерлеку, Ђајићу, оној гуски Дарији Кисић…(Да знате – “Con” на енглеском језику значи: преварант, обмањивач! Друго, др Предраг Кон је савјетник у Фајзеру, произвођачу вакцина!!!?)

  Дана 31.8.2021.године, Лук Монтање је посјетио Фиренцу, на иницијативу групе волонтера из „Ато Примо“, гдје је пред аудиторијем од око двије хиљаде слушалаца (сиц!) изјавио:
  “Ми живимо под диктатуром здравствених власти, а не у демократији. Видимо како се одвија ужасан програм, који је дуго припреман, који је избио у одговарајуће време, а углавном је усмерен на богате земље. Ово је главни разлог зашто промовишу само једно решење – вакцине“.
  „Ове вакцине нису праве вакцине, већ сложен систем молекуларне биологије који може бити отров. Због тога је ужасно натерати људе, сада и децу, да се вакцинишу овим молекуларним препаратом. Понављам свој позив лекарима да преписују приступачне и ефикасније методе лечења“.
  „Желим да будем јасан: ове вакцине су непотребне, опасне и неефикасне. Супротно ономе што нам говоре, ове вакцине уопште не спречавају ширење вируса“.
  „Имунизација деце је злочин јер, иако сада не трпе негативне последице, могу постојати дугорочне последице које надилазе оно што сада видимо. Какви су дугорочни нежељени ефекти – још не знамо“.
  Ево читавог извјештаја, текста с поменутог догађаја; ОВДЈЕ:
  https://srbin.info/svet/luk-montanje-vakcine-su-opasne-i-neefikasne-imunizacija-dece-je-zlocin/

  На ову тему, прилажем два видео-клипа по мом избору; ОВДЈЕ:
  https://www.youtube.com/watch?v=nS-kef5bHoE&t=86s
  https://www.youtube.com/watch?v=B2izWsVIDSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*