Dejan Lazić 3X3 Prnjavor: Jači smo za Stankovića

Iako prošlu sezonu nisu najbolje otvorili, na kraju su momci iz ekipe 3×3 Prnjavor postali šampioni Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske, pobjednici finalnog turnira i zaustavljeni na Finalnom turniru BiH u finalnom susretu, a zaigrali su i na nekoliko turnira u Evropi.

Kapiten ove ekipe Dejan Lazić, kaže da u ovu sezonu ulaze znatno jači.

“Ekipi se priključio Nemanja Stanković, nekadašnji mladi 3×3 reprezentativac Srbije, koji je ove sezone bio MVP Prve lige Republike Srpske u košarci. Sigurno je da ćemo sa Stankovićem biti još konkurentniji, kako na domaćim tunirima, tako i van granica”, ističe Lazić napominjući da je za njih odavno počela sezona.

“Iza nas je zimska liga, a bili smo prvaci Zimskog tura u Italiji i izborili smo završnicu MTS lige u Srbiji, dok zbog poklapanja termina nismo učestvovali na završnici 3×3 Srbija, iako smo bili obezbijedili nastup”, Navodi Lazić.
I ove godine kalendar takmičenja je ispunjen govori za 3×3.ba Lazić, te dodaje da im je cilj ove sezone napraviti još veći iskorak.

“Želimo da odbranimo ono što smo prošle godine uradili, a time i dođemo do slota za Čelendžer u Francuskoj kroz tur u Srpskoj. Pokušaćemo da uradimo i ono što nismo prošle godine, da budemo i BiH prvaci. Naravno želimo ponovo da napravimo dobre rezultate i van granica, da zaigramo na nekoliko Lite Quest-ova ali i Čelendžera, pa zašto ne i pokušati doći do Mastersa”, kaže Lazić za 3×3.ba.

Prnjavorčani su ove godine u organizacionom smislu otišli korak dalje.

“Odnedavno smo klub koji nosi naziv “3×3 Prnjavor”. Cilj nam je da kroz formiranje kluba dobijemo podršku lokalne zajednice, u kojoj smo prošle godine izabrani za njabolji sportski tim, ali i da dođemo do novih sponozra”, zaključio je za 3×3.ba Lazić.

3×3.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*