AK “Prnjavor”: Fantastični Neda i Luka

Najmlađi članovi Atletskog kluba “Prnjavor” imali su fantastičan nastup na cicibanskom kupu Bosne i Hercegovine na Sokolcu u odličnoj organizaciji AK “Vlasenica”.

Uz nastup preko 300 takmičara iz 24 kluba iz čitave Bosne i Hercegovine naši takmičari ostvarili su izuzetno zapažene rezultate.

Najuspješnija je bila Neda Radulović osvojivši titulu vicešampionke Bosne i Hercegovine na 600m, Neda je nastavila izuzetno uspješan početak nove atletske sezone.

Mladi Luka Kalaba je još jednom dokazao da je jedan od najtalentovanijih mladih atletičata Republike Srpske i BiH. Luka je juče kao desetogodišnjak ponovo oborio lični rekord na 200m sa 31:41 što mu je bilo dovoljno za treće mjesto i bronzanu medalju od 35 takmičara u toj disciplini. Kalaba je odlično i skakao u dalj gdje zauzeo izuzetno dobro peto mjesto za novu medalju je falilo samo nekoliko centimetara.

Zapažene nastupe na cicibanskom kupu su ostvarili i ostali članovi našeg kluba: Sofija Šušak, Lidija Kovačević, Danica Živković, Lazar Aćamović, Danilo Karać, Timoti Kalaba i Andrej Kašić pod vodstvom trenera Željke Petrovića.

AK “Prnjavor”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*