Prnjavor: Auto škole dobile poligon za obuku

Prnjavor je dobio novi poligon za auto škole koji je izgrađen kod novog Vatrogasnog doma, a danas je sa te polazne tačke realizovano i prvo polaganje kome je prisustvovao i načelnik opštine Darko Tomaš.

Vladimir Vrhovac iz Auto škole „Polet“, izrazio je zahvalnost načelniku i lokalnoj upravi koji su prepoznali njihov dugogodišnji problem i riješili ga izgradnjom poligona, te ističe da je Tomaš i tokom svog prethodnog mandata bio inicijator da se izgradi semafor kako bi opstale prnjavorske auto škole, zbog uslova koji su tada bili potrebni za rad.

Tomaš je izrazio zadovoljstvo što je rješen ovaj problem, koji je od strane predstavnika auto škola  istaknut kao jedan od prioriteta da se uradi.

“Zadovoljstvo mi je da će nakon tri decenije ‘šetanja’, auto škole imati svoj poligon. Naravno da nedostaje određnih objekata ovdje, ali i to ćemo rješiti u doglednooj budućnosti. Najvažnije je da su riješeni preduslovi da se može polagati za vozački ispit”, istakao je Tomaš.

Na područuju Prnjavoru radi sedam auto školi.

TV K3

Foto: Aleksandar Atić

7 Comments

  1. Krakati Preradovicu,sto si trazio da se obrise komentar od Čiče ?

  2. Boze, ja sam u Prnjavoru polagao vozacki ispit prije 19g i tada je bio poligon kod Jelsingrada. Ako se dobro sjecam, prije toga je poligon za polaganje vozackog ispita bio u krugu servisa za Autoprevoz Prnjavor, mislim da se zvao 29 juni, tamo sada neko prodaje auta i prozore. U Prnjavoru se Vozacki Ispit polagao i prije 50 g, a i semafori su bili u gradu.
    Ok treba nesto raditi, ali cemu pompa oko necega sto u gradu postoji koliko i sam grad. Samo mjenjate lokacije i nista vise.

    • Tako je, po naslovu bi se dalo zaključiti da smo zadnja rupa koja je tek sad dobila poligon.
      Ovaj novi, usput, je sramota naspram onog što smo imali, ali rat i profiterstvo nas je vratilo unazad 100 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*