3×3 Prnjavor kod gradonačelnika Tomaša

Naši momci iz kluba 3×3 PRNjAVOR odlični su ambasadori svoga Grada gdje god da nastupaju, od Srbije, Hrvatske, Italije,… i zato podrška Grada neće izostati!

Čestitke Dejanu Laziću, Marku Slijepčeviću, Dejanu Jovanoviću, Aleksandru Petroviću i Nemanji Stankoviću na dosadašnjim rezultatima i uspjesima i želim da ostvare sve svoje želje!

3 Comments

  1. Dragane,mi nastojimo da srušmo Vlast pomoću naroda a anarodu veliki K posle. Do tada ćemo samo da obećavamo a narod će nama da veruje,bar naši glasači,Ako dobijemo izbore narodu kao i uvek do sad ide mrš tamo ali na kulturan način. E sad, hoće li ostati RS ,ne znam to, ali imamo mi narod spreman za odbranu kao i 1992 god. nema zime za nas.Ili ćemo ući u nato pa neka nas pobiju sve ako mora.Ja mislim da neće nas baš sve ali eto kažem samo onako.

    • Dragane,dođi u Narodnooslobodilački Front,možeš kod nas biti neko kao Boško Buha. Naći ćemo ti pravi posao za dobre pare. Tata preko bare je donio u koferima za nas srpske patriote uz uslov da lajemo i urušavamo Republiku Srpsku na psihološki način ali nema veze to je za pare. Bićeš upoznat i sa tim ko je od prepoštene,nekriminalne srpsoantisrpske opoziije u AFŽ, ko u CK KP BiH,Gdje nam je Centralni Komitet i SIV (savezno izvršno veće).NOP, NOB , da vidiš kako smo lako ebali naše glasače da nam daju glas a onda po stoti puz poljubili američki dolar dok ga još ima, i tako dalje. Mene zovu Šmitulja, ma neka me zovu kako hoće meni su važni milioni da srušimo Vlast i onda…………………..Platila sam ja poslanicima ,nisu oni prešli kod mene za džabaka,ne mogu oni reći da sam im platila neku siću jer jbg kako bi to zvučalo a i naši glasači ne bi u to ni vjerovali.Oni vjeruju u ono što oni misle da jeste bez obzira ako i nije tako. Nama su krila odvezana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*