Unutarstranački izbori u prnjavorskom SDS-u

Unutarstranački izbori u prnjavorskom SDS-u se privode kraju. Nakon izbora gospodina Nemanje Vasića za predsjednika Opštinske organizacije SDS, sinoć je na prvoj sjednici Opštinskog odbora u novom sazivu za zamjenika predsjednika izabran Milan Petrović, dosadašnji predsjednik mladih SDS Prnjavor i odbornik u SO Prnjavor.

“Svi organi stranke su značajno podmlađeni. U rad Mjesnih odbora i Opštinskog odbora uključen je veliki broj mladih ljudi, koji su u nama prepoznali stranku koja misli na budućnost. Srpska demokratska stranka je otvorena za nove članove, novu energiju i nove ideje. Nastavljamo aktivnosti na jačanju stranke, kako bismo spremno dočekali predstojeće opšte izbore naredne godine”, rekli su nam u OO SDS Prnjavor.

Prnjavor.info

20 Comments

  1. Dr.Gataric ostaje u SDS i sa Nemanjom uz ostalu ekipu iz Strbaca ponovo ce doći na vlast! A sto se tiče vijacanaca neka njih jes’ da su čvrsti ko vrbov klin , ali nisu oni za to krivi !

  2. Mogli ste staviti boljeg zamjenika koji zna pricati jasno i izgledati pristojno.Jos jedan Lino je tu

    • A sto vam je taj Gataric utjerao strah u kosti,ako,ako i treba sa vama tako! Nadam se da ce i Nemanja sa svojom ekipom drzati cvrst kurs!!!

    • Dr Siniša je tu, zar si ćorav? Jedan od malobrojnih tu prisutnih, koji su držali svoju riječ, imali svoj stav i mišljenje i ispunili obećamje. A ovi miševi koji se javljaju, bili su i ostali miševi. Da su se svi prisutni, držali svoje riječi i obećanja, dr Siniša bi i dalje bio načelnik. Ovako miševi, možete sada trčati samo da se slikate i veličate sebe, dobro se zna ko je izdao. Tu mislim i na te slavne Vijačance i Štrpčane.

  3. Ih kakva je to stranka gdje kandidat za odbornika Petrovic u Vijacanima ima duplo vise glasova nego Gataric za nacelnika.Bas je bila disciplina i bas je Petrovic radio za Sinisu.Izdajnik.

  4. Vijacani su divno selo,uvjek bilo nadaleko poznato po volovima i pederima!Ova dva momka mi ne lice na volove ali zato mi lice na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*