U Njemačkoj smrtno stradao radnik iz Prnjavora

Tokom građevinskih radova na proširenju industrijskog područja Oberderdingena (Baden-Württemberg, u okrugu Karlsruhe), u ponedjeljak popodne smrtno je stradao 55-godišnji radnik iz BiH.

Kako nezvanično saznajemo radi se o licu čiji su inicijali I. K. iz Lišnje kod Prnjavora. Kako je saopštila njemačka policija, radnik je bio u rupi dubokoj 3,5 metara, kada ga je zatrpala veća količina zemlje. Uprkos brzoj reakciji i pokušaju reanimacije, nesrećni radnik je umro na mjestu nesreće.

Dežurni tužilac naložio je obdukciju tijela preminulog, a njemačka policija preduzima istražne radnje kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Prnjavor.info / Z. A./

5 Comments

  1. Nesrećni čovjek je otišao da poštenim radom zaradi za svoju porodicu, da školuje djecu, da izdržava ostarjelu majku… Tuga i žalost je kad čovjek izgubi život na radnom mjestu. Za porodicu ovo je velika tragedija i ja ih molim da prime moje saučešće.
    Milivoje Kuzmanović

  2. bolja je i smrt,nego raditi tu za SDS-ve ILI SNSD-ve tajkune dzabe a i sadasnju, odnosno proslu i buducu vlast,to je nije moje misljenje nego se vidi iz prilozenog teksta,da je drugacije,narod bi zivio tu gdje je rodjen.

    • Kako te nije stid i sramota baustelac mesati politiju i smrt covijeka , sram i stid da te bude , jadan si !

      • e moj baustelac2 ,zbog tvoje nepismenosti si baustelac2,zato kuš i ćosak dok ti nnebacim kosku da glodješ-

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*