Tomaš: Uvjereni u izbornu pobjedu

Foto: SRNA

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Darko Tomaš izrazio je uvjerenje u pobjedu ove stranke na oktobarskim izborima.

TV K3

Tomaš je, nakon lijepljenja prvog predizbornog plakata ove stranke u Prnjavoru, čime je ozvaničio početak predizborne kampanje, rekao da su članovi SNSD-a u Prnjavoru predano radili u posljednje dvije godine i izrazio uvjerenje da će stanovnici to znati prepoznati i vrednovati.

On je istakao da će se ova stranka u narednih mjesec dana bazirati na promociji dobrih ideja i rezultata i pozvao ostale političke subjekte u ovoj opštini na korektnu i fer kampanju.

“Pokazali smo da Prnjavor može naprijed, da se mnogi razvojni projekti mogu realizovati. Ipak, ništa ne bismo mogli uraditi da nismo imali pomoć predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Željke Cvijanović, uz čiju će podršku i u naredne četiri godine ova opština biti još veće gradilište nego što je sada”, izjavio je Tomaš.

On je dodao da će pobjeda SNSD-a na izborima u oktobru biti šansa za Prnjavor da obezbijedi još jedan investicioni ciklus koji će biti mnogo značajniji i veći nego što je to bilo u protekle dvije godine.

Osim Tomaša, kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Prnjavora su Aleksandra Dalšašo-Lepir i Željko Simić.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*