Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma 22. i 23. marta u Prnjavoru

Deveti Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma biće održan 22. i 23. marta u Prnjavoru, u sportskoj dvorani Sloga, saopšteno je na sajtu Opštine Prnjavor.
Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 časova, a svečano otvaranje planirano je 22. marta u 11 časova. Sajam se održava u organizaciji RS Consulting and Trade iz Banjaluke i Opštine Prnjavor.
Više od 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstaviće se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane Sloga od 1.200 m2. Ova privredna manifestacija na jednom mjestu okupiće brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske i Federacije BiH, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, da saznaju više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i da uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma.

Pokrovitelji manifestacije su Vlada Republike Srpske i Opština Prnjavor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*