Reakcija Mladih SNSD

Povodom podjele pasoša Republike Srpske, a zabog saopštenja za javnost Mladih SDS Prnjavor, oglasili su se i Mladi socijaldemokrati.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Sa žaljenjem konstatujemo da naše mlade kolege iz Srpske demokratske stranke nisu shvatile akciju podjele pasoša i njenu poruku, te da su 26. rođendan Republike Srpske obilježili, ne proslavom i pozitivnim akcijama u čast naše Republike, već zlonamjernom političkom i medijskom konfrontacijom.

Pored simbolične poruke, koju predstavlja podjela pasoša Republike Srpske, jučerašnja akcija Mladih socijaldemokrata imala je za cilj promociju Republike Srpske i njenih turističkih potencijala. Koliko je akcija bila uspješna, najbolje govore reakcije naših sugrađana, kao i činjenica da su svi pasoši podijeljeni nakon manje od pola sata.

U želji da izbjegnemo bilo kakve sukobe povodom 9. januara, te na taj način ostanemo dosljedni ideji jedinstva Republike Srpske, koja je sadržana u samim temeljima jučerašnjeg praznika, koristimo ovu priliku da Mladim Srpske demokratske stranke, kao i svim građanima opštine Prnjavor, poželimo srećan Dan Republike Srpske! – navodi se na kraju saoptenja Mladih SNSD Prnjavor.

TV K3

11 Comments

 1. Bagra neopjevana. Nasim parama pravite te gluposti kojima se samo podsmijavate ovom jadnom narodu.

 2. nisam znao da u prnjavoru zivi toliko glup narod , pogotovo vi iz sds-a sto komentarisete , sad kad niste vise na “vlasti” i vise nikad necete i biti , samo trazite dlaku u jajetu ,to vam je krivo sto sds nije na vlasti , pa ne mozete krasti, placati porez i jos neke obaveze ? Ovim mladima iz snsd-a svaka cast ! samo tako nastavite!

  • Znaci i ti otisao na drzavne jasle. Samo poltroni crveni u ovoj privatnok drzavi mogu napredovati a svi ostali prave samo duze kolone ispred konzulata i ambasada.

  • Dao si realnu ocjenu za narof! Dokaz za to je upravo ovi sto su sada na vlasti.A kaze se kakva vlast takav narod!

 3. Sram vas bilo! Vi koji pravite dosada nevidjeni razdor u narodu. Ovom glupom akcijom ste se razotkrili i svima nama ciji su ocevi ginuli za RS jasno rekli:”Pasos u ruke i idite da se vise ne vratite! A mi ostajemo dok sve ovo ne pokrademo i rasprodamo kako nas je veliki Baja ucio”!

 4. Stvarno,jadan pokušaj da se SNSD opere! Napravili ste tu glupost sa pasošima na Dan Republike misleći da je to pametno.OK svi vidimo da je glupo i ne primjereno.Onda se pokrijte usima i pustite da narod to zaboravi kao i sve do sada!

 5. a nama mladim goranima nije sretno…………..kako to samo ovima iz sds mladima……..SREĆAN i VAMA………..

 6. Za promociju turistickog potencijala postoji turisticka organizacija RS koja se finsnsira iz budzeta RS.
  Zanima me cijim novcem je finansirano stampanje tih pasosa? Zar se taj novac nije mogao upotrijebiti na korisniji nacin!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*