4 Comments

  1. Gospodine Kuzmanovic:

    Moje Ime je Izmir i javljavam se iz S.A.D veliki sam FAN automobolizma i isto kao i vi napravio sam auto za trnkanje po ulicama, trenutno sada radim na 2006 PONTIAC GTO LS2, ovaj automobile ima trenutno ima 650 konja i auto ima kompletno uraden motor sa vecom radilicom, ventilima, diznama, federima za ventile vece pistolje, mene zanima da li je moguce staviti magneznu glavu motora umjesto celicne, jer znam da magnesium je puno laksi i mislim da bi dobio puno vise konja kada bi to uradio ali me zanima da li bi magnezium pod temeperaturom mozda pokuao i poceo da mijesa ulje i antifriz jer motor u ovom autu obicno radi izmedju 4.000 to 6500 obrtaja. Bilo bi mi krivo da se mi motor prolupa. Ako vidite ovu poruku izvolite i obratite te se . Puno pozdrava iz S.A.D.

  2. Sjajan prilog da i mi izadjemo u svijet negdje na TV.A sto de tice proizvodnje motora izvarendna ideja.Vec duze vrijeme trazim motoric za grada kao sto su prije bili Apenci nema nigdje nov da se kupi.

  3. Podrska za cijenjenoga gospodina i velika podrska na upornosti.Treba podrzati takve ljude u svakom smislu.Gospodine Kuzmanovicu imate veliko znsnje o tehnici i mehanici,sto je jako vazno a to ste i dokazali.Misljenja sam da bi ste trebali poceti sa proizvodnjom motocikala za trziste od 50-do 500 cmm i to odmah ponuditi na trziste to je sto ovdje nedostaje.Naravno napraviti da malo sto kazu svemirski izgleda i kvalitetno,islo bi sto kazu ko alva,imate prostor i znanje,jos jedno 5-6 radnika za pocetak i bicete prvi privrednik ovde za godinu dana.Naravno treba neki ekskluzivni napraviti kao Betmem motor i odmah na trziste i internet,evo nek se zove Faraon monster naravno i ovi manji modeli da izgledaju slicno.Ili cak bicikle.
    Ako ko cita neka prenese gospodinu Kuzmanovicu ili ako licno on procita bilo bi mi drago.Veliki pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*