Prnjavor dobija klizalište

U organizaciji Opštinske uprave i restorana Oaza, na parkingu kod autobuske stanice u Prnjavoru postavljen je poligon za klizanje.

Otvaranje je planirano u nedjelju u 18:00 časova, a klizalište će Prnjavorčani moći koristiti tokom mjeseca februara.

Opštinska uprava obezbijediće po jednu ulaznicu za 2.800 osnovaca sa područja opštine Prnjavor.

Klizalište će biti otvoreno svakim radnim danom od 11:00 do 22:00 časa. Cijena ulaznice je 4,00 KM.

U cijenu ulaznice uključeno je i iznajmljivanje klizaljki.

Opština Prnjavor

6 Comments

  1. Kako samo mozete biti negativni tako? Covjek nesto napravi u ovom ucmalom Prnjavoru vi odmah pljujete na njega. Dezurni pljuvaci koji sjede za svojim racunarima/telefonima i samo negativno komentariisu a nikad nista konstruktivno nisu ni pokusali da urade. Makar cutite ako nemate sta pametno reci.
    Miki@ sta ako neko od djece ide gradom i ne daj Boze padne i slomi ruku, ko ce odgovarati? Sta ako neko od djece u skoli padne i desi se nesto slicno? Ko ce odgovarati? Gluposti pises totalne…

    • Kada su u pitanju maloljetnici i mala djeca slozio bih se sa Mikijem da se ne vodi dovoljno racuna o njihovoj bezbjednosti.Zato i imamo toliko nesretni i tragicni slucajeva.

    • Pa za svako od tih mjesta ima neko ko je odgovoran za bezbjednost maloljetnika,e sada sto ti to ne znas ja necu nazvati “gluposcu” vec neinformisanoscu!

  2. A sta kad neko od te djece koja prvi put stanu na klizaljke, slucajno padne pa nedaj Boze polomi nesto, ko ce odgovarati?

  3. Vise nesto kao kupaliste ili brckaliste,a umjesto klizaljki gumene cizme i kabanice. Sacekajte jos koji dan mozda se proljepsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*