Privremena obustava saobraćaja u ul. Vida Nježića

Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove i investicije Opštine Prnjavor obavještava građane da privremena obustava saobraćaja za sva vozila u ulici Vida Nježića, od raskrsnice sa ulicom dr Slavka Šuška do izlaza na Magistralni put M16.1. u Jošiku, važi do 30. 6. 2019. godine.

Izvođač radova je dužan obezbijediti bezbjedan prilaz svim objektima u ulici Vida Nježića, kako za pješake, tako i za motorna vozila vlasnika stambenih objekata u navedenoj ulici.

Opština Prnjavor

12 Comments

 1. Tomas je sve uzurpirao budzet,sport,nevladin sektor, stranku… To sto je napravio borackoj organizaciji ucjenama je sramotno!
  Ali htjeli ste tako pa gledajte, i nemoj da ste mi RAZOCARANE!

 2. Kada se biralo između Gatarica i Kalabica bila sam za Gatarica.Kada se biralo između Tomasa i Gatarica bila sam za Tomasa, i sada vidim da sam bas pogrijesila.Gataric je bez icije pomoci napravio vrtic, novi Crveni krs i Muzicku skolu.To je barem ono sto je meni ostalo u sjecanju.Tomas osim kozmeticki stvari nije nista sustinski uradio.Iskreno mislim da nije ni zainteresovan.Mi smo mu izleda nuzno zlo!

  • Koliko je Sinisa uradio tek ce se vidjeti! Ali ono sto sigurno jeste to je vracanje opstinskog duga koji je( eto paradoksa) bas Darko napravio.I uz sve to navedeno asvaltirao je 8 ulica bez marke troska iz budzeta!A pogledajte ovog KREDIT NACELNIKA uz pare od kredita nije u stanju za godinu dana zavrsiti jednu ulicu!SINISA VRATI SE SVE TI JE OPROSTENO!

   • Nemojte zaboraviti da je Gataric zavrsio Povelič za duplo manju cijenu prikljucka u odnosu na cjenu koju je trazio Darko,Simic i Kalabic. I da on nije zavrsio povelic nikad ne bi bio ni zavrsen!Kapa dole! Hvala i profesoru Đurđevicu!

    • Ajde ostavite se toga,Darko je nesto zavrsio,Sinisa je nesto zavrsio.Sta su oni zavrsili?Narod je zavrsio,narod je platio to i jos placa.Tako da nisu oni nista uradili.Dajte i meni budzetske pare pa cu i ja uraditi nesto.Svako zna to.Ko oni su neko bez koga se nemoze,dajte bre ljudi

     • E vidis, nisi bas u pravu.Sinisa je Vrtic, i ulice asvaltirao bez budzetskih srestava.A i skola je napravljena kao donacija ! Tako da prica o trosenju “tvojih para ne stoji”! I ono sto je kljucna razlika između Sinise i Darke je u tome sto je Sinisa vracao dugove a Darko ih je pravio i jos ih pravi!

 3. Стручњак за рачуноводство не може бити човјек са визијом. Толико јавашлука нема нигдје на свијету као у Прњавору. За начелника је потребан добар организатор, енегичан човјек а не млакоња, кога ми имамо.

 4. Pinokio stvarno ni u drugom mandatu ama bas nista ne uradi osim sto nas zaduzi sa kamatama na podignuti kredit za novih 10 miliona!

 5. Lijepo bas,jedan kilometar se gradi 120 dana al ce budžet da se stanji…ko ce sve dase tu ugradi.Najmanje ce kostati taj put.Sta je da kruznim tokom na Vijaci?Kad je obecano do sad je trebao 10 puta da se zavrsi,a nije jos ni pocet

  • 120 dana je trebalo biti sve ukuno od 13.8.2018.
   A sad je opet od 1.5.2019. 60 dana obustava saobracaja a ko zna kad ce biti gotovo, ako bude ikad.

 6. Rukovodilac radne jedinice “MG Mind” u Prnjavoru Mladen Galić napomenuo je da je dužina ulice na kojoj će biti izvedeni radovi oko jedan kilometar, dok je rok za izvođenje radova 120 dana.
  Privremena obustava saobraćaja važi od 13.08.2018. godine i traje 120 dana.

  Opština Prnjavor

  Zalosno da zalosnije biti ne moze.

 7. sad ce pinokio da izadje na televiziju i pocne da laze ko po obicaju i da klevece ,ono kao fol,bilo zimsko vrijeme,pa ovi problemi ,pa oni,i kako su drugi zlo namjerni a sto on tu ima tal i kradu s budzeta to nikom nista,pa ako se sjecate na kanalu 3 obecao je prije 2 godine da onaj kruzni tok na vijaci treba da krene dase gradi za mjesec dana,a do dan danas nista,pa dom kulture novi,jos 2008 obeco od tog nista ,samo mu nos raste sve veci i veci.i jedva cekam da se pojavi na tv da cujem one njegove bisere,SAMO DA NAPOMENE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*