Posljednji pozdrav Bobanu: “Svaki čovjek kad se rodi, on odmah i grob otvori…prije ili poslije …Pitanje je samo vremena”

U smiraj Savinog dana, ljeta Gospodnjeg 2019. Andjeli nebeski, pohodili su u tvoje zemaljsko postojanje, i sproveli te tamo gdje, nama običnim smrtnicima zemaljskim, čini se da je uvijek prerano.

Stigao si, sasvim sam siguran na mjesto gdje nećeš imati nikakve bolove, patnje, strepnje i neizvjesnosti.

Pridružio si se našoj sjajnoj prnjavorskoj nebeskoj redakciji koju sačinjavaju: Ljubisav Milošević,Željko Smolić , Brankica Miholjčić.

Naravno, istovremeno, naša zemaljska redakcija prnjavorska, ostaje znatno oslabljena izgubiši odličnog novinara, voditelja, a prije svega dobrog kolege.

Kada god se bude ispisivala hronika prnjavosrkog novinarstva, a posebno lična karta naše TV K3, tvoje ime ostaće neozbrisivo.

Briljirao si i ostavio lični pečat u svim emisijama koje si uredjivao i vodio od „Zemlja izvor života“ do „Nedeljnog popodneva“. Isto tako i u voditeljskom dijelu „Novosti“ kao i dopisničkom angažmanu iz Banja Luke.

Kolege koje su radile i saradjivale sa tobom, najbolje znaju koliko je bila privilegija biti dio tima u kome si radio sve ove godine.

Svoj dubok trag ostavio si u u KUD-u „Pronija“ iz Prnjavora.

I u tako kratkom životnom a posebno radnom vijeku, ostavrio si rezultate i ostavio trag, što mnogi ne uspiju u daleko dužem ovozemaljskom postojanju.

Dokaz za to, su i mnogobrojne nagrade koje si dobio kako od novinarskih udruženja, ali isto tako i nedavno povodom Dana Opštine Prnjavor.

Teška i zlobna bolest, napala je tvoje tijelo ali nisi klonuo, već pokazao nevidjenu hrabrost, volkju i želju da ideš dalje, radiš dalje, dijeliš svoj specifičan osmjeh …

Praznina, bol i tuga ostaju i kod svih tvojih prijatelja, kolega poznanika, komšija.

Naravno, najveća neutješna bol,ostaje u tvojoj porodici, kod tvojih najbližih, najrodjenijih.

Ne postoje riječi izrazi saučešća njima,koje mogu da nadomjeste tvoj odlazak u 36. godini. Postoji samo istina a to je da su imali izuzetnog sina, brata…koji se za tako kratkog života ostvario svima njima na ponos, za vremena vječna.

Svaki čovjek kad se rodi, on odmah i grob otvori…prije ili poslije …Pitanje je samo vremena.

Pozdravi Bobe, našu prnjavorsku nebesku redakciju…i ostavite dovoljno radnih stolova za sve nas,koji ispunjavamo ove propisane dane zemaljske…

Iskreno saučešće porodici preminulog Slobodana Milijaševića

Radakciji TV K3 prnjavor,

Svim njegovim prijateljima,

Počivaj u miru Bobe…

Vlastimir Vidić

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*