Održana godišnja Skupština Ljubića

U sali Skupštine opštine Prnjavor večeras je održana godišnja Skupština Fudbalskog kluba Ljubić. Ne dnevnom redu, pred delegatima našlo se pet tačaka.

Usvajanje izvoda iz zapisnika sa izborne Skupštine, razmatranje i usvajanje izvještaja o postignutim rezultatima svih takmičarskih selekcija u 2017. godini, razmatranje i usvajanje finasijskog izvještaja, plan i program za 2018. godinu, te tekuća pitanja.

Nakon uvodnog izlaganja predsjednika Zorana Deketa, delegati su usvojili dnevni red, nakon čega je otvorena diskusija. Delegati su pozitivno ocijenili rad uprave u 2017. godini, te su jednoglasno usvojili izvještaje Upravnog odbora.

“Svi izvještaji Upravnog odbora o radu u 2017. godini jednoglasno su usvojeni od strane delegata, a to je najbolji pokazatelj da je naš transparentni rad tokom prethodnih 365 dana prepoznat. Sa transparentnim radom nastavićemo i u 2018. godini, jer samo tako možemo i moramo klub vratiti tamo gdje on i pripada. Zahvaljući prijateljima kluba, sponzorima, donatorima, lokalnoj zajednici sve urađeno u godini koja je na izmaku ne bi bilo moguće”, rekao je predsjednik Ljubića Zoran Deket.

Na Skupštini su delegati iznijeli i niz pozitivnih prijedloga, koje bi trebalo realizovati u narednom periodu, a koji bi klub podigli na viši nivo.

”Upravni odbor Ljubića uradio je posao kakav nije urađen u prethodnih 15 godina, što zavređuje samo riječi hvale. Zahvaljujući transparentnosti u radu, te stvaranju uslova i zdravog fudbalskog ambijenta podrška Ljubiću od strane lokalne zajednice neće izostati ni u budućnosti”, istakao je načelnik opštine Prnjavor, a ujedno i delegat u Skupštini kluba  Darko Tomaš.

Prnjavor.info – Z. Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*