13 Comments

 1. E moj Darko dok ti tu laprdas Zemun kupi glasove pod satorom u Palackovcima koji si ti finansirao sve sa asfaltom! Ovce postoje da bi se sisale!

  • Veliki Baja rece nema SNSD+ hajde sada da se javno imenom i prezimenom predstavite vi koji ste SNSD+ da mogu da Vas podrzim ako ste na listama

 2. Skup je pkazao da ce ilovcani svi do jednoga Dodiku dati glasove.Ovoce ovoga puta biti tako ubijedljiva pobijeda.od mojih nece izostati isto podrska po prvi put

  • Maćino brdo!! Neće sva ilova glasati za Dodika iako su ovi Gatarićevi pokrali Ilovčane! Opet poneki Ilovčan vjeruje u lažno srpstvo ove Nemanjine grupe!!

 3. kakav put razvoja, pa prosjek starosti ljudi koji tu sjede je 50-60 godina, mlade ste otjerali, ko da razvija Republiku Srpsku, naša škola u Velikoj Ilovi već sljedeće godine može da umjesto devetorazredna postane petorazredna, nema đaka, o čemu vi to pričate….

  • Velika ilova! Pa narod su oćerali ovi iz Nemanjine grupe što su Ilovčane opljačkali uvodeći vodovod. Ilovčani su uplatili 2.500.000 a Gatarić i nemanja uzmu sebi pare. Poslije rata od 1996 do 2008 ista ta Nemanjina klika vladala je Prnjavorom. Zatvorili su sva preduzeća. Šta su mladi mogli očekivati od pljačkaša kad su zatvorili preduzeća. Morali su ići na zapad!! Miladin je imao grandiozni mitin u školi u Velikoj Ilovi. Došlo 30 -ak auta. Mnogo ih je došlo kako su ponizili Ilovčane.

   • A zašto je najveći odliv stanovništva u RS u opštini Derventa gdje SNSD vlada 16 godina, kako su Ilovčani mogli uplatiti 2500000 za vodovod, to je 2000 priključaka, toliko ih u Ilovi sigurno nema, kako to može biti plačka, platiš priključak 1250 KM i priključiš vodu, valjda bi bila pljačka da je priključak plaćen a voda nije priključena, i još jedna stvar, svi se sjećamo izbora 2012, vodovod tek građen a na bazenu kod Usorca Špirić i kompanija puštali vodu koja je cisternama navezena uz naslov, domaćinstva u 6 mjesnih zajednica dobila vodu, a nijedno domaćinstvo nije bilo priključeno, poslije išli na ručak pod šator kod škole u Šibovskoj. Zašto mladi danas odlaze više nego ikada poslije 12 godina vladavine SNSD-a, vlast se hvali blagostanjem, a mladi sve više odlaze, ne ide to jedno sa drugim, nešto ne štima…

 4. Nastavićemo putem:
  1.Propasti Banke Srpske
  2.Propasti Bobar banke
  3.Uvođenja akciza na gorivo
  4.Dizanja kredita
  5.Zapošljavanjem stranački podobnih i nestručnih
  6.Izgradnjom aerodroma Trebinje, to je već u završnoj fazi
  7.ponovnim podizanjem cijene struje
  8.gašenjem Alumine i Birača
  9.zaduživanjem građana kreditima preko 2 miliona dnevno
  10. gradnjom puteva od akciza a istovremeno od kredita naše djece i njihovih potomaka
  11.otvaranjem osiguravajućeg društva (od kojih para, od plate?)
  12. Ubistvima i prikrivanjem istih
  13.kupovinom papaka zarad skupštinske većine
  14.itd.
  15.itd.
  Ko je ubio Davida Dragičevića?

  • Def!! Što vi Engleski dupeljubi ne razbijete onu gipsanu (betonsku) ruku oko koje vi igrate na trgu Krajine! Jel vi tako manito želite ponovo da Srbi krenu u revoluciju sa stisnutom rukom i da propadne R. Srpska. Izdržite vi bagro do nedjelje naveče. Otićiće članovi SDA što je vaš bakir poslao u B. Luku. Ostaće srbi a vaša bagra će nestati. Štaće englezi opet projektovati vidjećemo!!

  • Def !! Nabroji šta su tvoja (Nemanjina) grupa ukrala u Prnjavoru! Znaš ti dobro. I ti si učesnik u toj grupi! Nećeš kurvo, pljuješ na ove na vlasti jer si ti odgurnut od korita!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*