Lažni prodavači na ulicama Prnjavora

 

U posljednih nekoliko mjeseci, u prilici smo da na ulicama Prnjavora vidimo prodavače, koji se pozivaju na razne humanitarne akcije i aktivnosti u ime kojih prodaju markice.

Koji su pravi, a koji lažni, koji su stvarno humani, a koji prevaranti ne možemo sa sigurnošću reći. Ono na šta želimo da ukažemo i da upozorimo građane jeste slučaj gdje se djevojka predstavlja da u ime Dnevnog centra Neven iz Prnjavora prodaje markice, što su oni negirali, ističući kako oni nemaju nikakve veze sa ovim. Mi vam u potpunosti prenosimo saopštenje koje je Dnevni centar objavio na svojoj Fejsbuk stranici.

„Dragi sugrađani i prijatelji udruženja ”Neven” Prnjavor prije par dana mi se javio jedan sugrađanin sa pitanjem da li neko iz našeg Udruženja bavi prodajom ovih markica koje vidite na slici. Naime, naš sugrađanin kaže da je 1. maja na Trgu srpskih boraca nepoznata djevojka kao predstavnik Udruženja ”Neven” iz Prnjavora prodavala ove markice sa naznakom da se kupovinom ove markice pomaže Udruženju ”Neven”. Tim povodom Vas obavještavamo da UDRUŽENJE ”NEVEN” IZ PRNJAVORA NEMA APSOLUTNO NIKAKVE VEZE SA OVOM PRODAJOM I DA JE U PITANJU PREVARA NAŠIH GRAĐANA. Naše aktivnosti i humantarne akcije pod imenom Udruženja ”Neven” možete pratiti isključivo na ovoj stranici Ovim putem Vas pozivam da ukoliko ste imali sličnih iskustava a tiče se našeg Udruženja da nas obavijestite. Mi ćemo nastojati da to suzbijemo, obavijestićemo nadležne za to i nadam se da ćemo iskorijeniti ovakve stvari u našem Prnjavoru“.

Prnjavor.info

3 Comments

  1. Tek ste se sad sjetli kad su se namlatili para a godinu dana stoje pred robnom kucom i ko psi trce za narodom…mene su u roku deset minuta 2 puta pitali,to samo hrle ko lesinari..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*