9 Comments

  1. U potpunosti se slažem sa komentarom tehničara . Odlazak vani je postao in bez razlike koliko čovjek gore izgubi svoje dostojanstvo i orobi svoju ličnost . Sa robovskim radom na koji je gore primoran i ovde bi na svom imanju i u okviru svoje porodice mogao stvoriti istu ili približnu vrijednost kao i u evropi . Pokazatelj je upravo ovaj čovjek koji nije odmah digao svoju guzicu da se ugura u grada i onda kmeči kako je ovde nemoguce živjeti !!!!

    • Ne znam da li je istina,ali sam cuo da Usorac svoje mlijeko prodaje po 1 km dok ostalu seljaci ne mogu prodati ni po pola marke.Ja u inostranstvu nisam rob niti imam neku platu,ali se osjecam slobodno i ravnopravno imam sigurna i redovna primanja kao i zdravstvenu zastitu,a kod nas narod da bi uradio neku operaciju mora da trazi neku vezu preko politike ili mora da plati doktoru nekoliko stotina ili hiljadu maraka.Uredjen sistem u svakom pogledu.

    • Koliko je ova protua pokupila naših para kroz podsticaje politički motivisane, bilo bi dovoljno za stotinu takvih domacinstava i tu količinu para u inostranstvu nikada ne bih mogao zaraditi!

  2. Da su nam svi ljudi na selu ovakvi i fa imaju i rade i trude se kao ovaj gospodin bilo bi svega.Niko nebi ni razmisljao da ide negdje dalje raditi.

  3. OVO JE UBJEDLJIVO NAJVECI PREVARANT KOJEG SU POLJOPRIVREDNICI IKAD VIDJELI I KOJEG CE IKAD VIDJETI!!!!!!!!!!

  4. ВИДИ МИЛИНОГ СЕЉАКА НАСЛОНЈЕН НА ДРЖАВНЕ ЈАСЛЕ , САДА ОСНИВА УДРУЖЕЊЕ НА НИВО БИХ МОРА ДА СЕ РАДИ О ПРЕНОСУ НАДЛЕЖНОСТИ И ВЈЕРОВАТНОЋА ЈЕ ДА ЋЕ УСОРАЦ БИТИ МИНИСТАР У САВЈЕТУ МИНИСТАРА И ТО ПОЉОПРИВРЕДЕ………..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*