20 Comments

 1. Jasno kao dan : prnjavor gastarbajterima i seljacima , banjaluka pravim prnjavorcanima , Beograd pravim banjalucanima i svi sretni !!!

 2. Ne da nema buducnosti nego nema zivota za normalne i postene ljude.Ima ih par bogatih i postenih koji ne vide dole buducnost.Ilovcanin je dosta toga napisao.

 3. Da li vam nešto govori podatak da će ove godine u prvi razred osnovne škole u Velikoj Ilovi biti upisano 2 -dva učenika u prvi razred.Svi radno i reproduktivno sposobni su odavno otišli.Ko god je otišao on će da se spasi, a ko poslednji izađe nek svjetlo ugasi.

  • Niko iz Ilove nije bio dostojan da utiče na politiku u Opštinskom parlamentu za vrijeme rata i poslije rata. Imali su onu gnjidu iz šereg Ilove koja je nanijela štetu Ilovčanima. Ilovčani su najviše učestvovali u davanju ratnog poreza. Dok su ilovčani davali pare Kratki i Reponja su pravili kuće a u sanducima su dolazili u Prnjavor poginuli borci sa ratišta. Osnovana je investicija vodovod 6 mjesnih zajednica i ista bratija je silovala Ilovčane 12 godina za vodu! Zadnju pljačku 2.500.000KM Ilovskih para od uplate (po 1250KM) za učešće u vodovodu opljačkali su Kratki i Gatrič i njihova bratija. U ime Srpsstva Ilovčani su opljačkani.Nisu opljačkani neki drugi jer nisu imali para! Šta su Ilovčani mogli očekivati od pljačkaša. Morali su na zapad da traže posao! Pljačkaši će opet odlučivati!! Takav nam je društvenio politički sistem. Nem atužilaštva a sud sudi saobraćajne prekršaje i eventualno ubistva i ostalo!! Prnjavor je imao nesreću da ga zadesi pljačkaška bratija koja hara od 1992 godine!!

   • Sever opstine je imao i ima znacajne i mudre politicare kao sto su Simic, Novakovic,Ivanovic, Sancanin, Todic, Djurdjevic, Vincic,Todic, Milincic, Djuric, suvajac…Tako da ti prica uopste ne stoji!

    • Dobro eto ti to izjavi!! Idemo redom! Simić je počeo odskora biti političar i svaka čast!! Novaković ako misliš na oniu gnjidu što je sjedila tri mandata i kašljucala neka ti i bude, bolje da smo imali panj u parlamentu. Odgovori ti na pitanje zašto je blokirao uvođenje vode u Šereg ilovu i zajedno sa gurupom od Nemanje vasića silovo Srbe 12 godina za vodu. Neko je napiso da je organizovao u nekoj vikendici ,,za svog šefa Travića orgije sa maloljetnicama,,.Ivanović je jadikal koji je klimao glavom do penzije i bolje ga ne komentarisati! Sančanin nije političar on je samo hrabar borac i hrabar i naivan čovjek. Njega je Gatarić uprego da zategne sa svojom grupom puške i ne da vodu jer zamisli,, Drago K će odvući svu vodu u Prnajvor i sve će bukve potonuti u Gaiću!! Ta politika je ,,prošla u parlament,, i Gatarić i njegova grupa su se organizovali i ukrali ilovskih 2.500.000KM.Pitaj Sančana šti je odstupio iz stranke. Đurđević je nadri političar koji je skupio 200.000 DM za izgradnju puta Šereg Ilova pečeneg Ilova i dao izvođaču na blagajnu. Poslije je put plaćen iz Opštinskih para. Provjeri ako ne vjeruješ! On je volio pivo i radio za pljačkaše!! Vinčić! E o njemu neću ako misliš na pokojnog. Njemu nek je laka crna zemlja!! Todić nije političar samo je zamlaćivao Ilovčane i radio za Nemanjinu grupu. Jedino njegovo djelo je formiranje odbora za vodovod bez izbora u Mjesnoj zajednici!Lažno se predstavljo d aje izabran. Na izborima narod ga eleiminisao! Milinčić Đurić i Suvajac, za njih neznam da su uopšte političari i nisi naveo i prezimena. Suština je da ti navodiš neke ljude ali ti ljudi ništa nisu odlučivali, oni su radili u drugom ešalonu za pljačkaše. Ilovčani su opljačkani. Prva pljačka je pljačka ratnog poreza! Druga pljača Ilovčana je pljačka od 2.500.000KM za učešće u vodovodu! Što ti tvoji političari (koje navodiš) nisu odgovorili za pljačku Ilovskih para koje je izveo Nemanja Vasić i gatarić Siniša??

     • Pa eto sve si sam rekao bilo ih je ali nisu bili sposobni na celu sa Simicem koji je “tek” u politici 15 godina.Dok je ovaca bice i vune!

      • Nisu oni odlučivali! Oni su sem ovih mlađih (Simića i ostalih) bili radnici glavnih pljačkaša! Rekao sam da Ilova nije imala dostojnog predstavnika!!

       • Pa sta ti je sada Simic nego “Strbacki” najamnik? Darko ga je upregao kao mazgu! Samo jedan primer, zadnji izbori gde umesto da Simic bude nosilac liste to mu je preoteo Darko a potom se odrekao mandata!

        • Tvoja analiza Simića ne stoji!! To je tvoja provokacija!! Za mene je Simić političar iz ,mlađe generacije i treba se uzdati u njega jer je objektivan, umjeren i sasvim normalan. One političare što sam ja analizirao u prethodnom tekstu ti si potvrdio moju analizu. Nisi pomenuo ni jednog da nešto drugog kažeš. Ovo je sad provokacija. Dali je Tomaš pod uticajem Kratkog pa aludiraš na to da je ,,Štrbački najamnik,, ja neznam jeli ili nije. Ali je suština da ovi malđi političari nisu kradljivci. Traba biti proklet i ukrasti ratni porez ili ovu zadnju plkjačku Ilovskih para od vodovoda. U ime Srpstva Nemanjina grupa je krala od Srba!!

         • Simic “mladji politicar” pa on je stariji i od Suvajca, Zemuna,Milincica,Sancanina, Djurdjevica… a da ga je Darko namagarcio zajedno sa strbackom ekipom jasno je i tebi kao i svima nama sa severa opstine.On je samo jos jedan strbacki najamnik!!! Jedini politicar koji je imao i ima stav sa nase regije je Zemun, Simic mu nije ni do koljena! Za razliku od Simica Zemun je zavrsio neku skolu i suprostavio se Darki!

          • Taj vas Simic ne samo da hoda kao neandertalac vec se tako i ponasa u opstini!

         • Simic, to je primjer neobrazovanog, primitivnog i kompleksa punog seljacica!Tomas sa njime manipulise kao ciga sa meckom.

         • Koliko li je onda tek “proklet” Dodik, Cvijanovic, Spiric,Tegeltija,Skrbic,Stankovic,Radisic,Bogdanic,Djokic,Dzombic,Tomas … koji su od naroda uzeli nekoliko godisnjih budzeta RS?!

        • I za pljackasa treba imati intiligenciju i pamet, zato tvrdim da Simic ne moze biti pljackas!

       • A za koga je radio “mladjani Simic” u svom prvom mandatu predsednika Skupstine kada je od nas trazio duplo vise para od ovih po tebi zlotvora koji su nam uzeli 1250 KM, Simic, Tomas i Kalabic su (samo da podsetim )tada trazili 2500 KM po prikljucku!!!

     • Taj tkz.politicar Simic je prije pozicije u Skupstini radio na foto-kopir masini! Nije ni cudo sto nam ovako ide kad se svako neobrazovan moze baviti politikom.Sreca da imamo skolovanog nacelnika koji vuce za sve njih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*