35 godina postojanja Radio “Prnjavora” dokumentarni film

Na današnji dan, 6. marta 1984. godine, sa srednjetalasnog predajnika 1.341 kiloherc, prvi put zvanično se oglasio Radio Prnjavor. Od tog datuma prošlo je 35 godina, a radio danas program emituje na frekvenciji 99,10 Fm.

www.prnjavorlive.info

6 Comments

  1. Još se hvale da emituju isključivo zabavnu muziku. Baš imaju sluha za ono što se sluša i pjeva u Prnjavoru. Tako i informišu. Nema većih džabalebaroša… Žali tolikih para koje se u taj bunar bacaju.

  2. Otkako su otišli pokojni Ljubisav, Sančanin i Trivičević, oni nisu napravili ne samo čestitu emisiju nego i običnu vijest. Žalosno!

  3. Kako je lijepo vidjeti ove legende prnjavorskog novinarstva kako s velikom ljubavi i nekom dozom sjete evociraju uspomene.Srećan rođendan i da ih još mnogo dočekate. Ovim starim novinarima koji su sada u penziji želim dobro zdravlje i dug život.

    • Kako volim ove malogradjanske komentare na prnjavorinfo, Moniku koja sa brda silsla pa bi da Prnjavorcanima govori sta se slusa i ovi ostali…o suce li vam ruralno!!!Juce iprali balegu sa djonova a danas bi da diriguju sta ce se slusati u Prnjavoru!Imate vi razglasnu stanicu zvanu “Ljubic” pa podebljajte slubodno!

      • Nemoj tako, sta bi falilo kao sto neko predlozi da Ninko preuzme radio i dovede ga u red kao vrhunski profesionalac za razliku od onih gore razularenih novinarcica?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*