Politicke stranke u Prnjavoru

Sve što je vezano za lokalnu politiku u opštini Prnjavor

Moderators: vrsta8472, KAMIKAZA

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

Svjesni smo činjenice da se prnjavorski SDS nastoji svim silama vratiti u politički život opštine Prnjavor, pa nas ne čudi današnje saopštenje.

Sve aktivnosti na rješavanju statusa zemljišta poslovne zone Vijaka pokrenute su u vrijeme prvog mandata načelnika Darka Tomaša, od usvajanja regulacionog plana do pokretanja sudskog postupka. I upravo zahvaljujući aktivnostima načelnika Tomaša, nakon pobjede na lokalnim izborima ove aktivnosti su realizovane.

Svima je poznata činjenica da projekat Povelič realizovan sredstavima Vlade RS i da su aktivnosti na njegovoj realizaciji počele i najvećom dijelom završene u mandatu načelnika Tomaša. Prnjavorski SDS je po pitanju projekta Povelič, radio na način, da je samo trošio pare građana što će se u narednom periodu i pokazati, i o čemu ćemo detaljno obavijestiti javnost.

SNDS nema namjeru da se putem saopštenja prepucava sa prnjavorskim SDS –om, ali imamo obavezu upoznati stanovništa opštine Prnjavor sa istinom i činjeničnim stanjem.

Rad prnjavorskog SDS-a u proteklom mandatu najbolje su ocijenili građani na lokalnim izborima.

OO SNSD Prnjavor
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

SDS Prnjavor: Poslovna zona „Vijaka“ uspjeh Gatrićeve vlasti



Klub odbornika SDS Prnjavor ustvrdio je danas da za uspjeh knjiženja dijela poslovne zone „Vijaka“ nije zaslužan aktuelni načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, nego prethodna vlast na čelu sa Sinišom Gatarićem.

U SDS su danas na konferenciji za novinare saopštili da ovim putem žele da upoznaju javnost sa činjenicama i stave tačku na tu priču.

– Mi imamo sve podatke koji se odnose na privrednu zonu. 15. jula 2013. godine iz kabineta tadašnjeg načelnika opštine Prnjavor Siniše Gatarića upućen je zahtjev za pokretanje postupka prenosa i uknjiženja prava vlasništva i posjeda na nepokretnostima u korist opštine Prnjavor. Nakon toga, 2. decembra 2013. godine stiglo je rješenje kojim se daje mogućnst uknjiženja u posjed opštine Prnjavor. Poslije toga uslijedila je žalba od strane „Ratara“, žalba je odbijena i 8. 12. 2016. godine rješenje je postalo pravosnažno. Ono što nas sada zabrinjava je što to nije uknjiženo i upisano u katastar. Upisano je u gruntovnicu, ali smatramo da je bilo dovoljno vremena da se završi i katastarski i tako da se stavi tačka na priču o poslovnoj zoni – pojašnjava Slaviša Jenjić, šef Kluba odbornika SDS u SO Prnjavor.

U SDS kažu da se radilo o dugotrajnom procesu koji je vođen u prošlom mandatu.

– Nakon što je „Ratar“ uložio žalbu na uknjiženje, koja je odbijena, onda se krenulo u sudske sporove koji su okončani 8. decembra prošle godine. Mi razumijemo da svaka vlast želi da se pohvali, ali, ipak, treba objektivno govoriti šta je ko uradio prije. Tako ne treba prisvajati neke projekte koji su ranije rješeni. Želimo da javnost opštine Prnjavor bude informisana objektivno i to se može zaključiti iz dokumenata koje smo pokazali – kaže Borko Lukanović, odbornik SDS u SO Prnjavor.

U SDS dodaju da će dati svoj puni doprinos kako bi se doveli investitori, poslovna zona „Vijaka“ zaživila i otvorila nova radna mjesta. Isto očekuju i od načelnika opštine Prnjavor i lokalne vlasti.

U skupštinskim klupama kažu da će biti konstruktivna opozicija, koja će podržati ono što bude u korist građana.

– Nismo ona opozicija kao što je bio SNSD, koji su bili protiv svega samo zato što su opozicija – dodaje Lukanović.

U SDS dodaju da rad aktuelne vlasti, na čelu sa SNSD-om, za prethodna dva mjeseca nije bio uspješan.

– Oni ističu da su imali uspjeha povećanjem poljoprivrednih podsticaja. Podsticaji jesu povećani za 40 hiljada maraka, ali je za toliko manje sredstava za zimsko održavanje puteve. Zato i imamo ovakvo stanje na putevima – kaže Slaviša Jenjić, šef Kluba odbornika SDS u SO Prnjavor.

U prnjavorskom SDS najavljuju i, kako su rekli, borbu za elektromrežu u Prnjavoru, jer je stanovništvo nezadovoljno niskonaponskim i srednjenaponskim vodovima.

– Mi smo podnijeli zahtjev za posebnu tematsku Skupštinu po pitanju električne energije. Čekamo odgovor već 15-ak dana i vjerovatno ćemo krenuti u prikupljanje informacija i sami zakazati posebnu sjednicu – poručio je šef SDS Kluba Slaviša Jenić.

Njegov stranački kolega Borko Lukanović dodaje da protiv najavljanaih smijena u javnim preduzećima od strane načelnika opštine nemaju ništa, ali da očekuju da se to i dogodi.

– Da ne bude samo priča da se priča, nego da vidimo šta će u narednom periodu biti. Tražimo posebnu sjednicu Skupštine o snabdijevanju električnom ennergijom, ako bi i „Elektrokrajinu“ i „Elektrodistribuciju“ postakli da se uhvati u koštac sa probemom, jer je stanje mreže katastrofalno – zaključuje Borko Lukanović, odbornik SDS u SO Prnjavor.

(TV K3)




Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

SAOPŠTENjE AKTIVA ŽENA SDS PRNjAVOR povodom izjave Ministra zdravlja i socijalne zaštite RS, gospodina Dragana Bogdanića, o zatvaranju porodilišta u Prnjavoru

Aktiv žena Srpske demokratske stranke Prnjavor, povodom izjave Ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, gospodina Dragana Bogdanića, kojom je najavio zatvaranje porodilišta u Domu zdravlja Prnjavor, protivi se takvoj inicijativi i zahtijeva da se ovaj problem odmah rješava, kako bi porodilište u Domu zdravlja u Prnjavoru nastavilo da radi.

Naše porodilište počelo je sa radom još šezdesetih godina prošlog vijeka, kada je imalo mnogo skromnije uslove od današnjih. Republika Srpska mora da se bori protiv „bijele kuge“ i da na sve načine podstiče rađanje. Potencira se pronatalitetna politika, koja se prema izjavi Ministra realizuje, a rezultira, nažalost, zatvaranjem više porodilišta.

Zatvaranje prnjavorskog porodilišta bi dodatno uticalo na smanjenje i ovako malog prirodnog priraštaja stanovništva. Ono što zahtijevamo od lokalne vlasti i aktuelnog Načelnika opštine Prnjavor, gospodina Darka Tomaša, jeste da preduzme sve aktivnosti i radnje u okviru zakonskih mogućnosti, te da zajedno sa upravom Doma zdravlja Prnjavor, trajno riješe problem porodilišta i da porodilištu obezbijede sve neophodne i zakonom propisane uslove, kako bi nastavilo sa radom.

Smatramo da je gospodin Tomaš imao saznanja o scenariju koji se priprema za prnjavorsko porodilište. Mogao je da spriječi najavljeno zatvaranje, s obzirom na to da se kandididovao za Načelnika opštine Prnjavor kao direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske. Sa te pozicije je imao priliku i mogućnost da popravi situaciju u kojoj se nalaze domovi zdravlja, posebno porodilišta, i da na taj način obezbijedi sve što je neophodno da bi i naše porodilište moglo uspješno da funkcioniše.

Ako već nije tada, očekujemo da danas Načelnik opštine Prnjavor, kao bivši direktor Fonda, pokaže svoj autoritet, kao i autoritet kod Vlade Republike Srpske, pošto se često naglašava da će sada republička vlast u svemu pomoći lokalnoj, te da se sve učini kako ne bi došlo do zatvaranja našeg porodilišta.

Pozivamo stanovnike, udruženja građana i političke subjekte opštine Prnjavor da se oglase protiv zatvaranja našeg porodilišta, kako bi zaštitili sve sadašnje i buduće porodilje, medicinski kadar i infrastrukturu i istovremeno se borili za veći natalitet.

Ne želimo da cijenu katastrofalne ekonomske i demografske politike koja se vodi u Republici Srpskoj plaćaju najosjetljiviji – majke i djeca.

Aktiv žena OO SDS Prnjavor
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

neozbiljan
Posts: 1144
Joined: 31.01.2015. 20:32

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by neozbiljan »

Image

Tužni skup, nakon što su potvrđene sankcije voljenom od strane nove administracije :smt005 :smt005

sifra
Posts: 245
Joined: 08.07.2013. 14:05

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by sifra »

Nisam vidio nekih skupova SDS-a u posljednje vrijeme. Postoji li SDS vise uopste? :smt005

PS: stoji primjedba da su pomalo tuzni. Da nam je i ton pa da bolje razumijemo atmosferu :D
Alea iacta est!

User avatar
aquarius
Posts: 5707
Joined: 19.02.2007. 21:45
Location: DEEP BLUE SEA

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by aquarius »

Koliko je meni poznato reizbor u SDS-u je za koji dan. Siniša je dao ostavku na mjesto potpredsjednika SDS-a, a Miladin ima ozbiljne planove. Pavić raspustio DNS, sprema se generalka u kojoj će zbog nedostatka volje, iskustva i novca omladinaca profitirati Marjanović. Šuška se da će biti i nekih političkih noviteta tako da će prnjavorska politička bara još neko vrijeme biti mutna. Bistre vode nema na vidiku.
„Nije istina da vlast kvari ljude. Istina je samo da budale, ako se domognu vlasti, kvare vlast“ - George Bernard Shaw

User avatar
bičbožiji52
Posts: 1716
Joined: 08.08.2012. 11:00

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by bičbožiji52 »

U Prnjvoru su političke stranke ko sise od nerasta.Služe narodnim masama za neke psihološke potrebe.I sve služe onima na vlasti.Razlikuju se dva mjeseca pred izbore i onda nestaju, i povlače se same u sebe.Baš kao spomenute sise.
NE TREBA MI NIČIJE MIŠLJENJE.NI SA SVOJIM NEZNAM ŠTA ĆU.

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

Saopštenje Aktiva žena SDS Prnjavor povodom izjave Načelnika Tomaša o zatvaranju porodilišta

Aktiv žena Srpske demokratske stranke Prnjavor, mora da reaguje na netačne i krajnje tendenciozne izjave Načelnika opštine Prnjavor, gospodina Darke Tomaša, od 03.02.2017. godine. Naime, Načelnik je izjavio da su sredstva koja je on, kao direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, doznačavao Domu zdravlja Prnjavor bila sasvim dovoljna da se porodilište osposobi za daljnji rad. Istina je sasvim drugačija. Nije bilo namjenskih sredstava za adaptaciju porodilišta, niti pomoći za rad prnjavorskog Doma zdravlja. Isplaćivana su sredstva Fonda, kao i svim drugim domovima zdravlja. Poznato je da su u protekle četiri godine predstavnici republičke vlasti izbjegavali doći u Prnjavor, opštinske institucije i ustanove.

Pitamo Načelnika da li je u mandatu direktora Fonda ikada posjetio Dom zdravlja u Prnjavoru ili bar telefonski pitao da li istom treba bilo kakva pomoć?

Svjedoci smo da je Načelnik opštine Prnjavor, gospodin Darko Tomaš, proteklih dana ponovo iznio niz netačnih i tendencioznih stvari na račun gospodina Siniše Gatarića, kako Tomaš kaže „njegove jalove“ administracije i gospođe Duške Kopustenjski, rekavši da je imenovana bila duži niz godina na platnom spisku „Ratara“ i da je ona vodila glavnu riječ oko poslovne zone. Netačne izjave gospodin Tomaš će vjerovatno morati da brani na sudu.

Na ovaj način Načelnik opštine Prnjavor, gospodin Tomaš, pokušava stanovnicima naše opštine „prodati maglu“ i skrenuti pažnju sa niza pogrešnih poteza koje je napravio u svom dosadašnjem kratkom načelničkom mandatu, odnosno svoje nemoći, bolje rečeno nesposobnosti, od kojih navodimo samo neke:

* nezakonito dovođenje novih radnika u opštinu,

* mobing nad politički nepodobnim opštinskim radnicima,

* nesposobnost da naše sugrađane zaposli na naplatnim kućicama na auto-putu,

* katastrofalno stanje zbog nedovoljnog angažovanja prilikom čišćenja snijega,

* nesposobnost da na pravi način reaguje kada je grad dva dana bio bez vode i nesnalaženje u vanrednim okolnostima,

* pompezna najava smjena direktora KP „Vodovod“ ad Prnjavor i RJ Elektrodistribucije Prnjavor i nesposobnost da bilo šta stvarno učini,

* pripisivanje sebi zasluga za rješavanje višegodišnjeg sudskog spora oko zemljišta poslovne zone „Vijaka“,

* najavljeno zatvaranje porodilišta u Prnjavoru.

Sve ovo desilo se u veoma kratkom vremenu, za svega osamdesetak dana vladavine SNSD i Načelnika opštine Prnjavor, gospodina Darka Tomaša. Što je previše, previše je!


Aktiv žena OO SDS Prnjavor
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
Magyar
Posts: 1135
Joined: 18.12.2009. 10:21
Location: Lazina voda

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by Magyar »

Ovo kao da je licno pisao Sinisa Gataric. :D
Sve što možeš danas, uradi juče!

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

И мени тако изгледа, поготово због ове задње реченице: Што је превише, превише је.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Optuzivati Tomasa sto u Domu zdravlja se dovodi u pitanje porodiliste je krajnje nekorektno,jer zna se ko je i na kakav nacin upravljao niz godina ovom zdravstvenom ustanovom.Bolje da se aktiv zena SDSa zapita kako je zaposljavano nemedecinsko osoblje i kako su neki ljekari napustili Dom zdravlja i tako direktno ugrozili zdravstveno zbrinjavanje građana.O drugim stvarima da ne ponavljamoo deset puta.Tomas ce biti odgovoran ako ne uvede i ne smijeni nesposobne i stranacke kadrove predhodne vlasti koji ne da su doveli u pitanje funkcionisanje porodilista vec i funkcionisanje kompletne zdravstvene ustanove.
Cekamo zvanicni izvjestaj u skupstini opstine ,za koga se sad mozecreci da nece dobiti podtsku skupstine i odbornika.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

https://www.facebook.com/gradskisds/pos ... 9192434627

Image

Миладин на једном крају астала

Image

А Синиша на другом?!

Има ли ко из СДС-а да нам то објасни и мало појасни?!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

neozbiljan
Posts: 1144
Joined: 31.01.2015. 20:32

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by neozbiljan »

Ne smije prići, vidiš da je dobri Pero u funkciji bezbjednjaka! :smt005

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Po slikama nisu ništa bolji od komšija iz SNSD a,jedniu stoje drugi polijegali a ima izgleda i zabrinuti......
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

Колико ја видим нема у политици срећних и задовољних људи. И они у СНСД-у изгледају као да је 40 дана у питању, а не онаква побједа. Ови из СДС-а прича за себе, ем спавају ем се држе за главу или гледају у неку тачку.

Не знам ђе овдје мој брат просвјета? Нису га ваљда искључили из страначких органа?!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by KAMIKAZA »

:smt005 Djumic i ovaj do njega zalegli kao na prelu a Duska u cosku zaspala ,samo sto ne upadne u ono cvijece. :D Koliko im je ovaj Govedar zanimljiv govore njihova lica. :lol:
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

Само Синиша озбиљан, зн ада сада нема зезања! Ови остали, орло горло што би рек'о змија :smt005
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Eto prošetali smo kroz ove dvije političke stranke u kojima su i jedni i drugi relataivno tužni i blago zabrinuti,ali neznamo šta je sa ovim DNS klanom, za kako se u javnosti izvjestilo da su raspušteni i demobilisani.
Šta se dešava u PDP u,SP i,NDP u niko zvanično nezna,jer se neoglašavaju u javnosti, jer su navodno svoj suverenitetr utopili u SNSD a i posvećeni novoformiranoj loklanoj vlasti.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by vrsta8472 »

Ни трага ни галаса од тих странака, до следеће године. Онда се активирају и почињу да раде енка два три мјесеца пред изборе.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

To ipak nisu nikave političke stranke,to su registrovani pravni subjekti nosioci prava formalnog prijavljivanja raznih izbornih lista.I sam SDS postoji samo formalno na papiru ,tako da praktično nemamo opozicije.Nema više ni Šikanića ni Žunića ni Gatarića,ni Šikarca ni istorijskog seke peke.Imamo samo ''orlo gorlo'' u gradu grupa demopbilisani i propali političara i besposličara koji neznaju šta će sami sa sobom, a kamo li sta će sa političkom scenom u našoj maloj avliji.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by svraka »

"Orlo gorlo" je emotivno interesna grupa. Svi su materijalno i finansijski solidno situirani (što mogu bez izuzetka da zahvale uređenju države prije rata). U principu ne rade ništa, ili rade malo i pogrešno (što nije ni tako loše, kada bi više radili, više bi štete nanijeli okolini). Kako su u zajednici prepoznati kao bezveznjaci, dokoni i paraziti, svoju frustraciju što ih niko ništa ne pita, liječe tako što će jedni drugima dovikivati na ulici ili u kafani "oštroumne" dosjetke, po pravilu sa političkom konotacijom. Ponašaju se vulgarno i nadmjeno, tako da se običan čovjek u njihovoj blizini ne može osjećati prijatno. Zapravo, to i jeste osnovni cilj članova ove družine: imam sve što mi treba, ali nisam ispunjen do kraja dok nekome ne pokvarim dan.

Svaki grad ima svoga "Lera", Prnjavor ima čitavo udruženje, "Orlo gorlo".

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Tako je ptico.Pa u preambuli ovih tekstova je i napisano ko čini strukturu društva,ali ima i čestiti privrednika i narodnih tribuna i slobodnih mislilaca, koji se ne slažu sa mnogo čega,ali ponekad imaju i kreativni stvari i ideja.
Dojavljuju mi moji insajderi da si i sam bio pripadnikom orla-gorla kad je trebalo Tomaša kritoikovati a faliti Gatariča.
Uvaženi narodni poslanik Kalabić objašnjava kako si govorio da Tomaša treba zatvoriti,jer je upropastio opštinu za vrijeme svog mandata 2008-2012 te je Gatraić došao na čisti belaj.Ne dugo poslije toga i sam si došao u sukob sa Gatarićem jer si bez njegovog znanja kao šef kom. policije reketirao neke mesare i svirače što je u domenu tvoje struke i dužnosti koju su obnašao.
Naravno ovo tvrdi jedan narodni poslanik i ta tema je bila na orlu gorlu netopm poslednje rane.Ako misliš tuživati, tuži narodnog poslanika, ja ti samo repliciram na tvoju korospodenciju sa ovim društvom koga si napunio parazitima i dokonim likovima na šta se niko u društvu neprotivi tvojim konstatacijama,a onda i sam moraš igrati po muzici koju si naručio. bok.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by svraka »

"Орло горло" је скуп особа, ситуираних како сам већ навео, некултурних, квази интелектуалаца, пакосних маргиналаца, којима не треба мегафон да би их неко чуо из сусједне улице. Од таквог друштва бјежим као ђаво од крста, па ми информације твојих инсајдера изгледају нестварно и будаласто. Нисам имао намјеру да увриједим никог од "чланства" удруге "Орло горло", само сам изнио своје мишљење, без затезања и завлачења, као што то увијек и чиним, па тако и сада. И, заиста, мислим да је и за ово друштво веома корисно да чују шта о њиховим јавним испадима и вулгарностима мисли обичан суграђанин.
Да би неко био дио овог друштва, треба бити вулгаран, лицемјер, галамџија, полтрон, ситуиран, осион, бахат, препотентан...не видим како бих ја могао бити у таквом друштву прихваћен!?
Уважени народни посланик...објашњава... :lol:
Уважени народни посланик је и одшколовао чанство ове удруге, показујући им властитим примјером како се понаша полтрон, лажов, галамџија,лицемјер, итд... Замисли једног уваженог народног посланика који има сазнања о рекетирању, а ништа предузео није. Видиш, змијо, ја сам покренуо питање рекетирања, зато сам и завршио како већ јесам. Нека ти је на образ ово што си написао.

grlica
Posts: 1867
Joined: 12.01.2012. 23:54

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by grlica »

Svrako , kaže se nadmen a nikako nadmjen.
imam moćno pero - jezik srpski

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Pozdrav uvazenoj profesoroci Grlici.
Dobro nam se vratila, ubi nas pravipis!
Nema te ko turpije u zarvoru.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

Post Reply