Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Sve što je vezano za lokalnu politiku u opštini Prnjavor

Moderators: vrsta8472, KAMIKAZA

User avatar
aquarius
Posts: 5707
Joined: 19.02.2007. 21:45
Location: DEEP BLUE SEA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by aquarius »

Čekao sam da izborno melo/prelo prođe pa da onda pišemo ko ljudi.
Čarobno dugme "briši sve forume" upotrebljeno, reset izvršen i sad
idemo...

Čim se Škrbić ponovo počeo pojavljivati na TV-u znao sam da se neko
njesra sprema. Bogdanić je lakej i izvršilac, nije ovo njegova odluka.
Sumnjam da će se Darko s tim izboriti kako bi nama odgovaralo ali
vrijedi pokušati.

Danas "tajo" dolazi, čuće se...
http://www.prnjavor.info/dodik-danas-sa ... prnjavoru/
„Nije istina da vlast kvari ljude. Istina je samo da budale, ako se domognu vlasti, kvare vlast“ - George Bernard Shaw

neozbiljan
Posts: 1144
Joined: 31.01.2015. 20:32

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by neozbiljan »

Zmijo ti si zaluđen SDS-om.
Kad je u pitanju industrijska zona tu nema SDS-ovih zasluga a kad je ukidanje porodilišta i stanje u DZ to je sve SDS-ova krivica!

Budi principijelan!

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by ZMIJA »

neozbiljan wrote:
02.02.2017. 12:11
Kad je u pitanju industrijska zona tu nema SDS-ovih zasluga
Kako nema žuti moj, svim takozvanim industrijskim zonma politika SDS a je primjetna.
Naroćito kad je Rašo Ratkovac,mjesto mljekare napravio PLAVU PUMPU,Radivoje Radivojević do njega nije napravio ništa zajapi rupa,koju je čujem ovih dana preprodao Domuzu za autobusko stajalište, volji ti parkiralište,zatim Goran Debeljakl mjesto mesoprerade preproda NEŠKOVIĆU za pumpu, i tako dalje i tako dalje.
Ali očigledno žuti ti si tada bio sasvim mali pa se ne sjećaš,placeva u haškoj,Trga borbenog Gere i mnogo toga mnogo još.
Takozvana Industrijske zone su samo izlika da neko dobije lokaciju poi početnoj cijeni i zavrne opštinsku kasu kasnijim ne dovodeći predviđenoj namjeni već se vrši trange frange preprodaja,a opština po sudkim presudama otplaćuje istu oduzetu zemlju pravim vlasnicima po paprenoj cijeni ,recimo Dujsiću je ispLaćeno po 85 km po kvadratu,može se provjeriti podatak u opštini.
Dakle ti provjeri svoju zaluđenost SNSD a prije nego li meni imputiraš zaluđenost SDS om.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by vrsta8472 »

Slijede projekti vrijedni 1,5 miliona KM

Image

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je danas sa načelnikom opštine Prnjavor Darkom Tomašem razgovarao o projektima ukupne vrijednosti oko 1,5 miliona KM koji će biti realizovani na području ove lokalne zajednice.



Dodik je istakao da su za ovu lokalnu zajednicu prioriteti infrastrukturni projekti i zapošljavanje, kao i podrška sektoru poljoprivrede, odnosno sve što vodi ka povećanju standarda i poboljšanju života njenih stanovnika.

“Razgovarali smo o povoljnostima koje opština Prnjavor može izvući izgradnjom auto-puta čiji se završetak, ukoliko vremenski uslovi dozvole, očekuje u rano proljeće iduće godine. Biće sanirano i oko 30 kilometara prilaznih puteva, što će doprinijeti da Prnjavor već ovog ljeta izgleda drugačije”, rekao je Dodik.

On je kao dobar projekat naveo poslovnu zonu “Vijaka” i najavio da će republička vlast u ovoj godini podržati zapošljavanje putem posebnih i specijalnih programa.

“Napravili smo dobar posao za građane ove opštine, što će se osjetiti i pokazati činjenicom da postoji odgovornost prema različitim kategorijama i strukturama kao što su studenti kojima su povećane stipendije”, naglasio je Dodik.

On je podsjetio i da su u ovoj lokalnoj zajednici povećani podsticaji poljoprivrednicima.

“Zajedno sa mjerama koje Vlada Republike Srpske preduzima do 15. marta regulisaćemo problem isplate zaostalih podsticaja u poljoprivredi. Naravno da to predstavlja poteškoću, ali Srpska će to pitanje riješiti ovog proljeća i neće biti dugovanja iz prethodnih godina, već ćemo se usmjeriti na tekuće subvencije i podsticaje koje ćemo isplaćivati”, najavio je Dodik.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da je rezultat današnjeg sastanka, između ostalog, dogovor o izgradnji dva kružna toka, na ulazu u grad i na Vijaci, kao i pješačkim stazama od Srednje škole prema gradu i preko Babovca.

“Jedan kružni tok će realizovati opština Prnjavor, drugi Javno preduzeće ‘Putevi Republike Srpske’, dok je predsjednik Dodik obećao da će sredstvima iz svog kabineta finansirati izgradnju pješačkih staza za učenike”, pojasnio je Tomaš.

Tomaš je naveo da je bilo riječi i o projektima koji su u toku, a koje je finansirala Vlada Republike Srpske, prije svega o izgradnji auto-puta, sa sanacijom pristupnih puteva.

“Predsjednika smo upoznali o činjenici da smo oko 60 odsto poslovne zone `Vijaka` uknjižili na opštinu Prnjavor i stvorili preduslove za budući razvoj opštine, te da smo trenutno u procesu stvaranja infrastrukturnih pretpostavki za gradnju u ovoj poslovnoj zoni. Projekat vodosnabdijevanja ‘Povelič’, za koji je predsjednik još 2008. godine obezbijedio 5,7 miliona KM, privodi se kraju”, rekao je Tomaš.

On je podsjetio da je u toku i projekat Vlade Republike Srpske za renoviranje Osnovne škole “Nikola Tesla” koji bi trebalo da bude završen do kraja marta, a čija je vrijednosti više od 700.000 KM.

SRNA

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 979&type=3

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by vrsta8472 »

Razgovor o mogućnostima realizacije projekta „FIFA GOAL“ u Prnjavoru VIDEO



Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš razgovao je danas sa Milom Kovačevićem, predsjednikom Fudbalskog kluba RS o mogućnostima realizacije projekta „FIFA GOAL“ na području opštine Prnjavor.

Image

Načelnik Tomaš je rekao da je kandidovao opštinu Prnjavor za ovaj projekat, te da je upoznao predsjednika FSRS sa lokacijom i načinom na koji bi Prnjavor realizovao ovaj projekat. „Regulacionim planom poslovno turističke zone „Vijaka“ predviđena je izgradnja sportskih kompleksa koja podrazumijeva i fudbalske terene i imamo odlične preduslove da jednu od najboljih lokacija u RS ponudimo za izgradnju jednog ovakvog kompleksa“, rekao je Tomaš i dodao da je opredijeljen da se popravi stanje sportskih klubova na području opštine Prnjavor. „Pojedini sportisti ostvaruju zapažene rezultate u individualnim sportovima, ali problem je opstanak i razvoj kolektivnih sportova. Želimo vratiti staru slavu i sjaj fudbalskom, košarkaškom, rukometnom i ženskom odbojkaškom klubu“, rekao je Tomaš. Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, Mile Kovačević potvrdio je da je Prnjavor ozbiljan kandidat da dobije realizaciju ovog projekta. „Opština Prnjavor je iskazala ozbiljnu zainteresovanost za realizaciju ovog projekta i kada obavim razgovore sa ostalim zainteresovanim lokalnim zajednicama, te dobijemo njihovo pismeno izjašnjenje, donijećemo odluku gdje će se graditi centar iz projekta FIFA GOAL“, rekao je Kovačević i naglasio da Fudbalski savez Republike Srpske raspolaže sa oko 400 do 500 hiljada dolara za ovaj projekat, te dodao da bi projekat u konačnici mogao da košta oko 2 miliona maraka. „O načinu na koji ćemo obezbijediti ostatak sredstava razgovaraćemo sa načelnicima lokalnih zajednica. Sigurno je da će u zatvaranju finansijske konstrukcije učestvovati Fudbalski savez RS i Fudbalski savez BiH, kao i ostali zainteresovani sponzori i donatori“, rekao je Kovačević. Današnjem sastanku prisustvovao je i Zoran Deket, predsjednik Fudbalskog kluba „Ljubić“ koji se zahvalio načelniku opštine, kao i predsjedniku Fudbalskog saveza Republike Srpske na podršci u akciji „Plavi tim – budi i ti sa njim“ koju je pokrenuo ovaj klub. „U sklopu ove akcije do sada smo prodali 400 godišnjih karata i planiramo da ta sredstva uložimo u realizaciju infrastrukture na postojećem objektu FK „Ljubić“, rekao je Deket. On je pozvao sve ljude dobre volje da se uključe u akciju podrške i pomoći FK „Ljubić“.

Opština Prnjavor

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

sifra
Posts: 245
Joined: 08.07.2013. 14:05

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by sifra »

Odlican posao. Kruzni tok na ulazu u Prnjavor ce olaksati izlazak iz grada. Ne bi bio takodje los jedan manji kruzni tok kod hotela City, guzva nekad bude do Magrosa. Mislim da ima dovoljno mjesta i da je izvodljivo po uzoru na kruzni tok na Obilicevu u Banjoj Luci, iako ne izgleda najljepse, apsolutno je funkcionalan.
Alea iacta est!

bobi1993
Posts: 268
Joined: 11.06.2012. 14:02

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by bobi1993 »

A zašto bi opština plaćala izgradnju kružnog toka,kad je to u nadležnosti puteva RS?? Tj gradjani plaćaju putarinu kroz gorivo i prilikom registracije automobila..
Браћа Грим су били добри,али какве бајке прича Додик :)

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

Image
Ko li je taj ????
Mislim da su ovo ledja od biznismene i velikog donatora ali nisam siguran. :D
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
aquarius
Posts: 5707
Joined: 19.02.2007. 21:45
Location: DEEP BLUE SEA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by aquarius »

Prije da je ta, pošto je Ceca jedino žensko na fotografiji
„Nije istina da vlast kvari ljude. Istina je samo da budale, ako se domognu vlasti, kvare vlast“ - George Bernard Shaw

User avatar
bičbožiji52
Posts: 1716
Joined: 08.08.2012. 11:00

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by bičbožiji52 »

Uljez je spustio petnaestak tačdauna Dodiku.
NE TREBA MI NIČIJE MIŠLJENJE.NI SA SVOJIM NEZNAM ŠTA ĆU.

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by svraka »

Сви уљези! Једино Дарку поштујем.

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by svraka »

И Симића. Умусио се , нисам га одмах сконтао.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

Samo malo da sredimo stanje :) na gornjoj slici prvi sa lijeva ovaj u plavoj kosulji sa flasom,jel to biznismen - donator :) pregledajte sve slike na FB i nigdje se njemu ne vidi lice,ovo je kao u onoj americkoj seriji,sve vidis ali lica nigdje,uvjek je neko tog lika blokirao,dali se to neko nekoga stidi ? :)
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by vrsta8472 »

Камиказа, нема цензуре све јавно и транспарентно. Како среће да и остале странке свој рад представљају јавности као СНСД. Док је Драго био шеф, имао си само једну информацију у медијима Драгину изјаву на К3. А сада ;) Разлика огромна!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by vrsta8472 »

aquarius wrote:
04.02.2017. 14:30
Prije da je ta, pošto je Ceca jedino žensko na fotografiji
Цеца гинеколог, нема овдје њених пацијената. Да је уролог :mrgreen:

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

Image

Evo i ovde se ne vidi taj fantom prvi lijevo. :D
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

:smt005 Vidiiiiiiii ovoooo, uhvatila ga tajna Kamera kako zdere. :D Tajne sluzbe rade i dalje perfektno. :wink:


Image

Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
Magyar
Posts: 1135
Joined: 18.12.2009. 10:21
Location: Lazina voda

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by Magyar »

Na stranici opstine jos nema budzeta za 2017. Zna li neko kada ce biti?
Sve što možeš danas, uradi juče!

vidovita baba
Posts: 74
Joined: 07.08.2016. 14:47

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by vidovita baba »

Pere li ko ulice u Prnjavoru od kad Sinisa nije načelnik!?
Očigledno NE!

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

Ko da ih pere kad su pod ledom bile do juce ?? :) Baba ti gledas u buducnost a ni sadasnjost ne vidis. :)
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
bičbožiji52
Posts: 1716
Joined: 08.08.2012. 11:00

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by bičbožiji52 »

vrsta8472 wrote:
04.02.2017. 19:12
Камиказа, нема цензуре све јавно и транспарентно. Како среће да и остале странке свој рад представљају јавности као СНСД. Док је Драго био шеф, имао си само једну информацију у медијима Драгину изјаву на К3. А сада ;) Разлика огромна!
Moram da se konačno složim sa Vrstom !SNSD a je ipak izmislio demokratiju u odnosu na primjer SDS.
Misteriozna ličnost sa fotografija nije nikakv fantom, već Bogdan Nikolić koga je režim uredno pozvao važnoj unutarstranačkoj sesiji, na kojoj je bilo riječi između ostalog da se provedu unutar stranački iozbori u opštinskoj organizaciji SNSD a u Prnjavoru.
Prema mojim saznanjima Bogdan Nikolić ozbiljno sprema svoju kandidaturu u SNSD a za prvog čovjeka vladajuće stranke u opštini.
Samo da podsjetim, gospodin Nikolčić je u predizbornom periodu prošle godine, po nekim anketama provredenim bio ozbiljniji kandidat za načelnika i od Gatraića i Tomaša prema osvojim glasovima anketara.
NE TREBA MI NIČIJE MIŠLJENJE.NI SA SVOJIM NEZNAM ŠTA ĆU.

neozbiljan
Posts: 1144
Joined: 31.01.2015. 20:32

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by neozbiljan »

Kad se ukazao pored Darke u izbornoj noći, govorili ste da je to slučajnost. Sad će vam on izgleda postati i šef!
Prosperitet zagarantovan...

sifra
Posts: 245
Joined: 08.07.2013. 14:05

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by sifra »

bičbožiji52 wrote:
05.02.2017. 15:57
vrsta8472 wrote:
04.02.2017. 19:12
Камиказа, нема цензуре све јавно и транспарентно. Како среће да и остале странке свој рад представљају јавности као СНСД. Док је Драго био шеф, имао си само једну информацију у медијима Драгину изјаву на К3. А сада ;) Разлика огромна!
Moram da se konačno složim sa Vrstom !SNSD a je ipak izmislio demokratiju u odnosu na primjer SDS.
Misteriozna ličnost sa fotografija nije nikakv fantom, već Bogdan Nikolić koga je režim uredno pozvao važnoj unutarstranačkoj sesiji, na kojoj je bilo riječi između ostalog da se provedu unutar stranački iozbori u opštinskoj organizaciji SNSD a u Prnjavoru.
Prema mojim saznanjima Bogdan Nikolić ozbiljno sprema svoju kandidaturu u SNSD a za prvog čovjeka vladajuće stranke u opštini.
Samo da podsjetim, gospodin Nikolčić je u predizbornom periodu prošle godine, po nekim anketama provredenim bio ozbiljniji kandidat za načelnika i od Gatraića i Tomaša prema osvojim glasovima anketara.


To ono bi ona anketa Zike kad je Nikolic za 10 km slao ljude da ubacuju listice s njegovim imenom? :smt005 :smt005 :smt005
Nemojte biti naivni u SNSD-u. Najbolji je izbor Tomas. Nikolic bi bio katastrofa.
Alea iacta est!

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by KAMIKAZA »

:smt005 Nikolic je ozbiljan kandidat :smt005 Covjek jedino sto zna da radi ,je da stipa cistacice. :D
Da odma rascistimo stvari,za SNSD,Nikolica iskopavati znaci sam sebi grob kopati,covjek je sluga rezima,sluga Gorana Dodika,ne samo sada nego od davnina jos kad je bio uvezan u poslove oko zeljeznice,ja ne sumnjam da on ima direktne veze i sa ovim Dodikom,ali je on za njega potrosni materijal,Sve sto on radi je uz aminovanje klana.Sad ako ga stave da im on vodi i politiku,kao firme preko daljinskog,onda im se lako moze desiti da on pomisli da je sposoban i da moze bez njih,a to nece na dobro izaci.Po ko zna koji put me neki ovdje iznenadjuju sa ovim prodnozama i kao nije to smak svijeta,dobar je ovaj ili onaj,ima gorih.... ima ali cete vi da popusite sa ovakvima prije nego sto stignete da kazete piksla.Drago Kalabic ma kakav bio ,on je ipak marka za ovakve,i ima svoje misljenje,svidjalo se to nekima od nas ili ne,ovaj pit bul je samo necija igracka na daljinski,kojoj kad se pobrkaju frekvencije umjesto da laje podje da mijauca. :D Bolje bi bilo da ste mu vrecu na glavu navukli da ga narod ne prepozna ovako je kasno za izvlacenje. :wink:
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Darko Tomas

Post by svraka »

KAMIKAZA wrote:
04.02.2017. 20:10
Image

Evo i ovde se ne vidi taj fantom prvi lijevo. :D
Овдје, на овој фотографији, више је него очигледно ко је тај који размишља. Једини који размишља, једини који има мозак, и који одлучује за све остале. :lol: :lol: :lol: Сви остали су овце за шишање. Само напријед мајсторе!

Само, знајући те деценијама већ, сигуран сам да ћеш се повући као пичкица, чим се негдје уградиш! Уграђујеш се већ 30 година, не сумњам да ће тако бити и убудуће. Прашину дижеш само да би имао чиме платити оног мученика што ти за биједну надницу орезује и ђубри воћке у Кокорима.

Post Reply