Crna hronika - vijesti

Radio, TV, internet, štampa...

Moderator: aquarius

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Iz picerije ukrao 650 KM

Image

Policija je uhapsila Dejana Dubravca /19/ iz Prnjavora zbog krađe 650 KM iz picerije "Labela", rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Dubravac je prvu krađu počinio u petak, 22. februara, kada je došao u piceriju "Labela", naručio picu, te iskoristio nepažnju konobara i ukrao 150 KM.

Drugu krađu počinio je ponovo nakon dva dana, 24. februara, došavši u piceriju kada je ukrao 500 KM, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu.

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor su Dubravca uhapsili juče, a nakon kriminalističke obrade on je pušten na slobodu.

Policija će protiv Dubravca nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj za počinjena krivična djela krađa i teška krađa.

SRNA

Last edited by vrsta8472 on 01.03.2013. 13:16, edited 1 time in total.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Овог Дубравца неки дан ухапсила полиција због крађе у полицији и види опет мали у акцији.
Kradljivci čiji su inicijali M.Š, N.J, N.Ž, D.D, B.M, S.B, S.M. i jedan maloljetnik krivična djela teške krađe i krađe počinili su od 9. do 25. februara.

Lice čiji su inicijali M.Š. je 21. februara ukralo zvono sa zvonika u mjesnom groblju Puraći, opština Prnjavor, a zatim zajedno sa N.J. 25. februara u Laktašima bronzanu bistu narodnog heroja Milana Radmana, pričinivši materijalnu štetu od 5.000 KM.

NJih dvojica su isti dan ukrali i 18 gusanih poklopaca za šahtove čime je pričinjena veća materijalna šteta.

Lice čiji su inicijali Ž.N. je 21. februara počinilo krivično djelo teška krađa u jednom ugostiteljskom objektu u Laktašima odakle je ukralo veću količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića, dok je D.D. iz jedne prodavnice u Laktašima ukrao veću količinu cigareta i prehrambenih proizvoda.

Lice čiji su inicijali S.M. je 9. februara ispred porodične kuće u Laktašima ukralo dva para patika, a B.M, S.B. i jedan petnaestogodišnjak su 21. februara iz pomoćnog objekta u Laktašima ukrali razni alat.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta policija će nadležnom tužilaštvu protiv ovih lica podnijeti izvještaj za počinjena krivična djela.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Mlađenu Šumanu /29/, Nebojši Jovanoviću /39/ i Dejanu Dubravcu /19/ iz Prnjavora, Željku Niniću /24/ i Borislavu Manojloviću iz Laktaša, Spasoju Milovanoviću /29/ i Siniši Bjeloševiću /21/ iz Banjaluke, te petnaestogodišnjem maloljetniku.

SRNA
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

Dvije velike eksplozije u blizini cilj linije na Bostonskom maratonu,ima i mrtvih.
Image
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

Ubistvo u Doboju: Planirali Đurića ubiti hladnim oružjem, pa tijelo raskomadati i staviti u najlonske vreće



Oružje, kojim je Stevanović ubio Đurića, pronađeno je u stanu u soliteru u Ćuprijskoj ulici 31, a tu je nađena i torba s noževima, satarama te najlonskim vrećama i peškirom

Drago Đurić




Zoran Stevanović (55) iz Kožuha, kod Doboja, osumnjičen za ubistvo Drage Đurića (52) iz Buletića, kod Teslića, vlasnika Sportsko-rekreativnog centra "Džungla", predao se danas policiji.

Stevanović se, posredstvom svog advokata, predao u svojoj kući u Kožuhu.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što ga je locirala, Stevanoviću je policija dala rok od dva sata da se preda. Stevanović se, kako saznaju Nezavisne, pozdravio sa poznanicima i poručio da ide da se preda.

Đurić je ubijen u petak oko 19 časova u Doboju sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, nakon čega je pao kroz prozor sa prvog sprata upravne zgrade "Džungle".

Nad Stevanovićem se vrši kriminalistička obrada pa će biti predat Okružnom tužilaštvu Doboj, kojem su, zbog sumnje da su pomogle u zločinu, ranije predate državljanka Srbije Svetlana Baljević (44) iz Sombora i Mina Muratović (37) iz Gračanice.

Trojac je, navodno, prvobitno isplanirao da Đurića Stevanović ubije hladnim oružjem pa da njegovo tijelo raskomada i stavi u pripremljene najlonske vreće.

Međutim, Đurić je pokušao da pobjegne pa je Stevanović izvadio prištolj s prigušivačem i ispalio u njega više hitaca.

Oružje, kojim je Stevanović ubio Đurića, pronađeno je u stanu u soliteru u Ćuprijskoj ulici 31, a tu je nađena i torba s noževima, satarama te najlonskim vrećama i peškirom.

Nakon ubistva, Stevanović i jedna od žena su pobjegli sa mjesta zločina, a druga je ostala u stanu i po nju su trebalo da dođu u subotu.

Međutim, ona je ubrzo uhapšena, a nakon nje i druga saučesnica. Policija je već u subotu stegla obruč oko Stevanovića i prisilila ga da se preda.

Dugogodišnji sukob Đurića i Stevanovića počeo je kada je Stevanović u okviru SRC "Džungla" kupio četiri poslovna prostora, ali nije mogao da ih uknjiži na svoje ime ni da ih proda ni izda, jer "Džungla" nije imala upotrebnu dozvolu.

Stevanović je svakodnevno dolazio u Inspekciju i podnosio prijave protiv Đurića, ali su predmeti stavljani sa strane.

Stevanović je jednom prilikom, navodno izrevoltiran nereagovanjem nadležnih službi, kazao da je spreman da kada riješi spor sa "Džunglom" i Đurićem četiri poslovna prostora pokloni gradskoj upravi.

Pred pravosudnim institucijama u Doboju Stevanović je vodio spor sa vlasnikom "Džungle" za nadoknadu štete zbog nemogućnosti korištenja poslovnih prostora i taj postupak se bližio kraju.

Đurić je u maju 2011. godine "Nezavisnim" izjavio da od 2003. godine pokušava da dobije upotrebnu dozvolu za "Džunglu", koji je bez dozvole počeo s radom 12. juna 2003. godine. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, krajem 2011. godine izdata mu je upotrebna dozvola. Stevanović, koji je po zanimanju građevinski inženjer, odranije je poznat policiji, jer je hapšen zbog falsifikovanja novca.

Drago Đurić je danas sahranjen na groblju u rodnom Buletiću, a iza njega su ostali supruga i troje djece.

- See more at: http://www.24sata.info/vijesti/crna-hro ... PDbh2.dpuf


Image


Pritvor za saučesnike u ubistvu Drage Đurića

.

Srna - 22.04.2013 14:00

DOBOJ - Zoran Stevanović, koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika sportskog kompleksa "Džungla" u Doboju, predat je danas u nadležnost dobojskog Okružnog tužilaštva.

Na prijedlog tužilaštva, Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor za Stevanovićeve saučesnice M.M. i B.S, koje su već saslušane.

U Tužilaštvu navode da je pritvor za M.M. zatražen "zbog postojanja vanrednih okolnosti koje ukazuju da bi puštanje osumnjičenih na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda", dok je pritvor za B.S. zatražen zbog opasnosti od bjekstva.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Svetlani Baljević, državljanki Srbije, i Mini Muratović iz Gračanice u Federaciji BiH, koje su sa Zoranom Stevanovićem učestvovale u ubistvu Drage Đurića.

Zoran Stevanović se juče predao policiji u porodičnoj kući u selu Kožuhe, kod Doboja.

Vlasnik Sportsko-rekreativnog centra "Džungla" Drago Đurić /51/ ubijen je u petak, 19. aprila, oko 19 časova u Doboju sa više hitaca iz vatrenog oružja, nakon čega je pao kroz prozor sa prvog sprata upravne zgrade njegovog preduzeća
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Crna hronika - vijesti

Post by regeman »

ne mogu da vjerujem..kao dijete sa dane proveo u njihovom dvoristu.
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
Hirurg
Posts: 4740
Joined: 14.05.2006. 23:13
Location: Yugoslavia
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Hirurg »

saucesce porodici...a i ovaj snimak je malo uznemirujjuceg sadrzaja....mislim da nije ok da se javno prikazuje.... :shock:

User avatar
Franz
Posts: 3349
Joined: 19.07.2002. 11:22
Location: Prnjavor
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Franz »

To mi je isto palo na pamet.
Its too late to change events
Its time to face the consequence

User avatar
BigBang
Posts: 109
Joined: 19.10.2012. 21:13

Re: Crna hronika - vijesti

Post by BigBang »

iskreno saučešće porodici!

a što se tiče snimka pušteno na tv, STRAŠNO!

totalni amaterizam, neprofesionalnost.

User avatar
Opti Myst
Posts: 590
Joined: 10.05.2007. 20:38

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Opti Myst »

Strašno!
Totalni promašaj K3 televizije.
Saučešće porodici i svima koji su znali gospođu.
"When people are fanatically dedicated to political or religious faiths
or any other kinds of dogmas or goals, it's always because these dogmas
or goals are in doubt." (Zen and the Art of Motorcycle Maintenance)

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

Image
Terror-Attacke in London: Islamisten töten Soldat

22.05.2013, 21:38 Uhr | dpa


In London sollen zwei Angreifer einen Soldaten mit Messern getötet haben. Die britische Regierung wertet die Ermordung auf offener Straße im Stadtteil Woolwich als möglichen Terrorakt.

Die mutmaßlichen Täter sollen "Alluha Akbar" ("Gott ist groß") gerufen haben, berichtete die BBC unter Berufung auf Regierungskreise. Der britische Sender ITV zeigte ein Video, in dem ein Mann ein Fleischerbeil schwingt und ruft: "Wir schwören beim allmächtigen Allah - wir werden nie aufhören, Euch zu bekämpfen!"


Bei dem Todesopfer handelt es sich um einen Soldaten der britischen Armee. Innenministerin Theresa May rief das Nationale Sicherheitskabinett Cobra ein.

Mit Machete getötet

Die Angreifer sollen verschiedene Waffen benutzt haben. Das Opfer wurde Medienberichten zufolge von den Tätern mit Machete und anderen Messern angegriffen und zerstückelt. Möglicherweise haben die Angreifer auch versucht, den Mann zu enthaupten. Sie hätten ihre Attacke auch filmen wollen, berichtet "Daily Mail" mit Bezug auf
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
Striker
Posts: 540
Joined: 31.05.2003. 00:42
Location: prnjavor
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Striker »

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152864385755154

Ne znam njemacki ali mislim da se radi o ovome :) Eto i kod njih policija zakazala dosli novinari prije njih i to uveliko
Image

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

Dvojica islamista su na ulici sasjekli vojnika macetama,danas javlja u vjestima da su bukvalno vise minuta sjekli covjeka u djelove na sred ulice ,neznam kuda vodi sve ovo,takvi idioti dovode u nezavidan polozaj sve muslimane u evropi,kakva je to politika,dizu u zrak svoj narod ubijaju na svakom koraku ne misleci o posledicama po sopstveni narod,osnovni cilj je unosenje mrznje i izazivanje krvoprolica.Mislim da nisu daleko od zeljenog cilja,samo koliko ce krvi poteci zbog par budala. Ovo vise nije terorizam ovo je noz u ledja sopstvenom narodu i vjeri.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

SLOVENCI IZRUČILI PODGORICI DRŽAVLJANINA BiH PODGORICA, 7. JUNA /SRNA/ - Postupajući po međunarodnoj potjernici Nacionalnog centralnog biroa Interpol Podgorica, u Sloveniji je uhapšen pedesetjednogodišnji S.B, koji je rođen u Prnjavoru u BiH.
Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je S.B. izručen Podgorici.

S.B. se potražuje zbog privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od jedne godine.

Ovo lice je zbog krivičnog djela prevara osuđeno presudom Osnovnog suda u Herceg Novom, a koja je potvrđena presudom Višeg suda u Podgorici.
Наше горе лист?
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

bobi1993
Posts: 268
Joined: 11.06.2012. 14:02

Re: Crna hronika - vijesti

Post by bobi1993 »

http://www.telegraf.rs/vesti/765050-hor ... d-sinovima HOROR U PRNJAVORU: Motorna testera ga zaklala pred sinovima
Браћа Грим су били добри,али какве бајке прича Додик :)

User avatar
rocky
Posts: 1500
Joined: 22.04.2005. 21:09
Location: ITA / RS

Re: Crna hronika - vijesti

Post by rocky »


Zar u Banjaluci neznaju gdje se nalazi Prnjavor????



Image
Idemo dalje ...

User avatar
Opti Myst
Posts: 590
Joined: 10.05.2007. 20:38

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Opti Myst »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/390315 ... o-gradjana

Novi Sad: Eksplodirala bomba ispod automobila direktora JP "Urbanizam", povređeno nekoliko građana

Image
Nekoliko građana je povređeno, nezvanično saznajemo, nakon što je eksplodirala bomba ispod citroena, koji je bio parkiran u Tolstojevoj ulici, u Novom Sadu, ispred kafića Hogar.
Bomba je eksplodirala ispod službenog automobila Tomislava Bokana, direktora JP „Urbanizam“ i predsednika pokreta „Dinara Drina Dunav“ i Romske demokratske stranke. Bokan je potvrdio da je bomba bačena ispod njegovog službenog auta.
- Radi se o mom službenom automobilu, vozač je došao u kafić da se vidi sa svojim rođenim bratom i parkirao je ispred kafića, a odmah nakon toga začula se jaka eksplozija - rekao je Bokan.
On je kazao da navodno postoji neka žena koja je videla, kako je objasnio, "mlađeg muškarca koji je sa kapom i belim rukavicama prošao pored automobila i nešto bacio ispod".
Bokan kaže da prethodnih dana nije primao nikakve pretnje.
- Eksploziju vidim kao upozorenje, a motivi mogu biti politički, ali i to što sam direktor JP „Urbanzam“. Daćemo šansu policiji i nadam se da će vrlo brzo otkriti počinioca. Ako ga uskoro ne otkriju onda je ugrožena bezbednost svih građana Novog Sada – kaže on.
Prema njegovim rečima bombu je bacio nepoznati muškarac koji je laganim hodom prošao pored automobila.
Povređeni su dve osobe. Starijem muškarcu povređeno je rame, a jednoj ženi članak. Oštećeno je nekoliko automobila okolo.
Novosadska policija potvrdila je da je bomba eksplodirala i uskoro bi trebalo da stigne i zvanično saopštenje iz policije. Vatrogasci i policija su na terenu.
"When people are fanatically dedicated to political or religious faiths
or any other kinds of dogmas or goals, it's always because these dogmas
or goals are in doubt." (Zen and the Art of Motorcycle Maintenance)

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Опљачкан старац

Педесетпетогодишња В.И. из Прњавора опљачкала је осамдесеттрогодишњег М.Б. од којег је украла 120 евра, речено је Срни у полицији Републике Српске.

В.И. је са плетеном капом на глави и прорезима за очи и уста дошла до улазних врата породичне куће оштећеног и након што је М.Б. отворио врата она га је физички одгурала до ходника, ухвативши га за руку, те му узела новац.

Разбојништво се догодило јуче око 5.00 часова у мјесту Доњи Гаљиповци, општина Прњавор.

Током криминалистичке обраде утврђено је да је В.И. починила кривично дјело разбојништва, а код ње су пронађени и одређени предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Према инструкцији поступајућег тужиоца, она је пуштена на слободу, а против ње слиједи извјештај надлежном тужилашву за почињено кривично дјело.

СРНА
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

boja
Posts: 126
Joined: 21.11.2012. 20:09

Re: Crna hronika - vijesti

Post by boja »

objavi clanak iz avaza,sa punim imenom

murgo
Posts: 1302
Joined: 09.09.2005. 16:27
Location: Opstina Prnjavor

Re: Crna hronika - vijesti

Post by murgo »

nema zabave bez zena i rakije

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

Jadan Momcilo,sad ce puci bruka da ga je zenska opljackala. :D Komsinica je morala da kuca pistoljem na vrata,kad je on malo nagluv. :)
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Ветеран се разнео бомбом

Борко Аксентић (53) из Доњих Палачковаца због немаштине дигао руку на себе. Комшије кажу да га је дотукло што није имао новца да подигне оцу споменик.

Након што му је комшија каменорезац саопштио цену споменика, за његовог пре више година преминулог оца, рекао је да тих пара нема, да ту срамоту и неимаштину више не може издржати, те да ће се чути како ће прекратити своје муке. Убрзо се чула експлозија. Овако је, према сазнањима "Новости", живот окончао Борко Аксентић, 53-годишњи демобилисани борац ВРС, који се разнео бомбом испред породичне куће, у Доњим Палачковцима, надомак Прњавора.

Како наш лист сазнаје из извора блиских истрази, очевидаца ове трагедије у Палачковцима, у четвртак око 17 часова, није било. Утврђено је да је несрећи претходио Борков разговор са комшијом који ради у каменорезачкој радњи.

- Борко се интересовао за цену споменика за свог пре више година преминулог оца Петра - преноси извор "Новости" детаље трагедије која је потресла цели прњаворски крај. - Борко је одговорио да он тих пара нема. На охрабривање комшије да ће пара бити и да је само здравља, Борко је узвратио да ће се убрзо чути како ће он завршити и своје муке прекратити. За само око пет минута чула се јака експлозија.

Увиђајем је утврђено да је Борко буквално легао на такозвану "зелену" бомбу, једну од најубојитијих ручних бомби.

Борко није имао стално запослење, а његови познаници тврде да његово досадашње понашање ничим није упућивало да би могао да дигне руку на себе. Иза њега су остали супруга и двоје пунолетне деце.

У прњаворској Борачкој организацији су нам потврдили да је Борко стекао статус борца прве категорије, те да је као припадник ВРС пребродио озренско-возућко, дервентско, бродско, теслићко и многа друга ратишта. Нажалост, није успео да се избори са послератним тегобама, попут многих других ратних ветерана.

САУЧЕШЋЕ И СМРТ

ТРАГЕДИЈА у Палачковцима није се, нажакост, завршила само смрћу Борка Аксентића. Како "Новости" сазнају, само после неколико часова од ове трагедије, а само неколико минута након што је Борковом рођаку у Штрпцима изразила саучешће, од срчаног удара је преминула Нада Врховац (1945), из тог прњаворског насеља.

Нинко Ђурић - Вечерње новости
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Smrznuo se u dvoristu

Post by vrsta8472 »

Горњи Смртићи код Прњавора: Смрзнуо се у дворишту

Image

Бранислав Тошић (42) из Прњавора преминуо је усљед смрзавања у дворишту своје куће у селу Горњи Смртићи код Прњавора, сазнаје "Глас Српске".

Њега је 19. децембра ујутро око 10.30 часова мртвог и укоченог пронашао ујак који је дошао да га обиђе.

Према незваничним информацијама, Тошић је цијелу ноћ између 18. и 19. децембра наводно прележао у дворишту на температурама испод нуле. Претпоставља се да се прије тога напио и пао на земљу гдје је заспао.

У Центру јавне безбједности Бањалука, наводећи његове иницијале, казали су да им је овај случај пријављен у четвртак и да нема елемената кривичног дјела. Нагласили су да на тијелу настрадалог није било трагова насилне смрти.

Портпарол ЦЈБ Бањалука Марија Маркановић је казала да је љекар мртвозорник утврдио да је смрт код Б. Т. услиједила усљед смрзавања.

Мјештани Горњих Смртића причају да је Тошић живио сам и да је волио да попије "коју чашицу више".

- По селу се прича да је у сриједу био у кући и да је вјероватно пио ракију. Наводно је пао између куће и шупе дрваре у коју је највјероватније пошао да донесе дрва да наложи ватру, али изгледа да су га умор и пијанство савладали па је пао на земљу - рекао је један од мјештана Горњих Смртића не желећи да се представи.

Тошићева комшиница Миља Тошић испричала је да је чула да је њен комшија преминуо али да га она није видјела.

Опширније о овој трагедији прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске".

Глас Српске
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Масовна туча у кафићу код Прњавора

Више особа повријеђено је синоћ у тучи у једном угоститељском објекту у мјесту Маћино Брдо, у општини Прњавор.

Полиција је утврдила да је полупан инвентар у поменутом објекту и да су у тучи учествовали Б.Б., В.Б. , Ж.С., С.М.А., С.Б. и Д.М., сви из Прњавора.

Због задобијених повреда петорици изгредника је указана медицинска помоћ у Дому здравља Прњавор, а један од њих је превезен у Клинички центар Бањалука, преноси Фена.

Материјална штета у објекту биће накнадно утврђена.

Рад на расвјетљавању околности овог догађаја и утврђивање кривичне и прекршајне одговорности је у току.

Из ЦЈБ Бањалука су потврдили и да су привели Д.С, Н.М, М.Ш. и М.Л . који су 14. јануара, око 00,30 сати учествовали у тучи у кафићу "Магнум" у том граду.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Crna hronika - vijesti

Post by KAMIKAZA »

AKCIJA POLICIJE U RS Među uhapšenim dilerima i učiteljica

Četiri osobe iz Prnjavora i Dervente uhapšene su jučer ujutro zbog sumnje da su na području ovih općina prodavale opojne droge, a peta osoba uhapšena je na teritoriji Kantona Sarajevo.

Kako se nezvanično saznaje, u Prnjavoru i Derventi uhapšeni su Adi Porča, Predrag Leburić, Alen Nakaradić i Snježana Balić-Petrešin, navodno učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Prnjavoru. Emira Arnauta policija Kantona Sarajevo uhapsila je na zahtjev Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Načelnik Kriminalističke policije CJB Banja Luka Dražen Arbutina rekao je novinarima u Banjoj Luci da je pretreseno više objekata na području Dervente i Prnjavora te da je pronađena određena količina opojnih droga.

- Radi se o marihuani i opojnoj drogi spid, a osumnjičeni su odranije poznati policiji po činjenju sličnih krivičnih djela. Sumnjiče se da su počinili krivična djela iz oblasti proizvodnje i prometa droga te omogućavanje uživanja opojnih droga određenom broju osoba iz ovih općina - rekao je Arbutina.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

Post Reply