Crna hronika - vijesti

Radio, TV, internet, štampa...

Moderator: aquarius

JOKARA
Posts: 739
Joined: 25.04.2009. 18:35
Location: Prnjavor

Re: Crna hronika - vijesti

Post by JOKARA »

vrsta8472 wrote:Мени није жао. Млад, здрав и хоће све преко ноћи. Жао ми је оних, који су млади а болесни!
:?: :?: :?: :(
Свако зна своје, милиција свачије !

User avatar
sagittarius_rex
Posts: 475
Joined: 15.12.2008. 12:17
Location: TUI

Re: Crna hronika - vijesti

Post by sagittarius_rex »

Zvuči ovo malo ružno...ali se donekle i slažem sa Vedranom...evo recimo ja...iskreno ne žalim motoriste...ako je nekom dosadno u životu i ima viška adrenalina onda neka kopa kanal, a ne qrči se po gradu i na kraju ajde što on nastrada nego što još i drugi ni krivi ni dužni nastaradaju ....
A ovaj slučaj sa steroidima nije prvi u BL, ja znam za jedan od prije dvije-tri godine momak 83 godište isto tako umro...a nigdje nije bilo u medijima...
Kao što neko reče,..roditelji su ti koji moraju prvi primjetiti i reagovati ako nešto nije u redu sa djetetom...
Ljudi misle evo ide u teretanu pa je to bavljenje sportom i zdrav život...ali to nema neke velike razlike da je pijo , pušio i drogirao se...
>>>---------------------->>>

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Crna hronika - vijesti

Post by regeman »

Povrijeđeni Dragan Došen operisan, stanje neizvjesno
SUBOTA, 05 MAJ 2012 14:34
Share
92



Dragan Došen iz Kozarske Dubice, na kojeg je jutros iz vatrenog oružja pucala majka, operisan je u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka, a sve dalje prognoze su neizvjesne, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Došen je iz Kozarske Dubice dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom glave.

Došenova majka Milena primljena je u Univerzitetsko-klinički centar zbog trovanja sirćetnom kiselinom, nakon čega je zbrinuta, a njeno stanje je takođe neizvjesno.

Prethodno su bolnički izvori potvrdili da su obojica sinova u koje je majka jutros pucala u njihovoj porodičnoj kući - preminuli.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka potvrđeno je da je uviđaj na licu mjesta u Kozarskoj Dubici u toku, pod nadzorom dežurnog tužioca.

(Agencije)
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Е свашта!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Tragedija uoči proslave Đurđevdana: Pucala u sinove koje je obožavala
Tragedija uoči proslave Đurđevdana: Pucala u sinove koje je obožavala
Galerija
Dinka Kovačević - 05.05.2012 16:35 Foto

KOZARSKA DUBICA - Milena Došen ( 49) iz Kozarske Dubice jutros je, oko 9 sati i 30 minuta, pucala iz vatrenog oružja u dvojicu svojih sinova, Srđana (29) i Dragana (24).

Na putu do bolnice u Gradišci preminuo je stariji Srđan, dok je Dragan zbog prostrijelne rane na glavi prebačen u KC Banjaluka. Operisan je, ali je njegovo zdrvstveno stanje krajnje neizvjesno jer je priključen na aparate koji ga održavaju u životu.

Njihova majka Milena Došen, koja je u trenutku nervnog rastrojstva iz vatrenog oružja pucala u sinove u porodičnoj kući u naselju Kozarice u ulici Jovana Jovanovića Zmaja u Kozarskoj Dubici, nakon ove tragedije popila je sirćetnu kiselinu. Kolima Hitne pomoći prevezena je u Univerzitetsko-klinički centar u Banjaluku. Prema posljednjim informacijama, i ona se nalazi u životnoj opasnosti.

U nezapamćenoj tragediji koja je potresla Kozarsku Dubicu neizvjesnost još traje. Navodno je Milena Došen, koja je pucala u sinove dok su spavali, bila duševni bolesnik. Izvjesno vrijeme se zbog psihoze liječila u prijedorskoj Opštoj bolnici, na odjelu Neuropsihijatrije.

Komšije nesretne porodice tvrde da jutros nisu čuli nikakve pucnje, ali su oko 10 sati začuli jauke iz porodične kuće Došenovih.

Gordana Lukić, susjeda i rođakinja oca porodice Željka Došena, kaže da je on istrčao na ulici i počeo da plače i puzi po asfaltu.

"Željko je plakao i govorio da mu je Milena ubila sinove. U trenutku tragedije je, izgleda, bio u gradu kako bi kupio namirnice, jer su Došenovi sutra trebali da proslave svoju slavu, Đurđevdan. U jednom trenutku ga je telefonom pozvala Milena i rekla mu da je popila sirćetnu kiselinu, ali nije govorila da je pucala u sinove. Kada je Željko došao kući i vidio sinove u krvi i pištolj na stolu bilo je kasno. Ovo je velika tragedija i niko normalan ne može da povjeruje da se tako nešto dogodilo ovoj časnoj i poštenoj porodici", rekla je Gordana Lukić.

Kaže da je vidjela da Dragana Došena, koji je imao ranu od metka na glavi, a iz usta mu je curila krv, iznose iz kuće teško ranjenog, a odmah potom i njegovog brata Srđana, koji je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Lukićeva smatra da se tragedija mogla spriječiti.

"Ona je obožavala svoje sinove i zaista ne mogu da shvatim šta joj se to u glavi moglo da okrene pa da puca u njih. Bili su dobro siturani. Otac porodice radio je privatno po kućama kao vodoinstalater, a obojica sinova bili su zaposleni. Stariji Srđan, koji je nedavno isprosio djevojku, trebao je uskoro da se oženi, a mlađi Dragan, koga smo odmilja zvali Dadi, radio je u Komunalnoj policiji u Dubici i trebao je ovih dana da završi studije kriminalistike. Srđan je imao svoj kafić 'Kalipso' u Dubici i svi su lijepo živjeli. Pripremali su proslavu Đurđevdana; čak se i Milena juče radovala slavi. Međutim, rekla mi je prije par dana da joj se u mozgu nešto prekrenulo. Šta ju je natjeralo da puca u sinove ne znam, ali znam da ih je mnogo voljela, kao i oni nju", svjedoči Gordana Lukić.

I ostale komšije su potresene i ne vjeruju da se tako nešto moglo dogoditi. "Djeca su bila predivna, lijepi i naočiti momci. I majka im je bila dobra dok nije prije tri ili četiri godine oboljela. Liječili su je, ali šta joj se dogodilo da je podigla ruku na sinove - ne znam. Nismo mogli ni naslutiti da će se to dogoditi Došenovima", kazao je komšija Desimir Papić.

Mira Miletić, potparol Okružnog tužilaštva u Banjaluci, istakla je da se tragedija dogodila jutros u 9 časova i 30 minuta.

"Na dvojicu mladića pucano je iz vatrenog oružja u predjelu glave. Lice sa incijalima S.D. preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu prema bolnici u Gradišci dok se ljekari u banjalučkom Kliničkom centru još bore za život njegovog brata D.D. U mladiće je najvjerovatnije pucano iz pištolja koji je izuzet iz kuće i odnesen na balističko vještačenje. Nakon pucanja u sinove majka, čiji su inicijali M.D, popila je sirćetnu kiselinu i ona se nalazi na ORL odjelu u Kliničkom centru u Banjaluci u teškom stanju", kazala je Miletićeva.

Saznajemo da je Milena Došen pucala u sinove u njihovim sobama koje se nalaze na spratu porodične kuće, a da je je potom mirno sišla u prizemlje objekta.

Njen suprug Željko Došen, prema nezvaničnim informacijama, nalazi se u stanju šoka i prima ljekarsku pomoć u Hitnoj pomoći u Kozarskoj Dubici. Uviđaj je obavljen, a prisustvovao mu je dežurni tužilac iz Banjaluke, koji nije želio da govori o tragičnom događaju.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

murgo
Posts: 1302
Joined: 09.09.2005. 16:27
Location: Opstina Prnjavor

Re: Crna hronika - vijesti

Post by murgo »

Погинуло пет младића у паду спортског авиона ФОТО/VIDEO

http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 79621.html
nema zabave bez zena i rakije

User avatar
Opti Myst
Posts: 590
Joined: 10.05.2007. 20:38

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Opti Myst »

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 42039.html
Stravična saobraćajka kod Prnjavora: Poginuo Esad Klepo, državljanin Crne Gore
Image
BANJALUKA - Esad Klepo (53) iz Pljevalja je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u Hrvaćanima, na magistralnom putu Banja Luka – Prnjavor, potvrđeno je Nezavisnim u policiji.
Prema nezvaničnim informacijama, vozač škode koji je išao iz Prnjavora prešao je na suprotnu stranu ulice i sudario se sa mercedesom koji je išao iz pravca Banjaluke.
Vozač mercedesa Drago Brković (53) iz Prnjavora je lakše povrijeđen.
U banjalučkom Okružnom tužilaštvu naveli su da tužilac naredio da se obavi obdukcija tijela nastradale osobe.
"When people are fanatically dedicated to political or religious faiths
or any other kinds of dogmas or goals, it's always because these dogmas
or goals are in doubt." (Zen and the Art of Motorcycle Maintenance)

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Uhapšen prilikom bijega

U mjestu Štrpci policija je uhapsila lice sa inicijalima G.C. iz Prnjavora koje je pokušavalo pobjeći i tom prilikom fizički napalo policijskog službenika udarcem u glavu.

Uhapšeni je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija trenutno radi na identifikovanju i pronalaženju lica koje je upravljalo putničkim automobilom "opel astra", u kojem je G.C. bio suvozač, a koje je izazvalo saobraćajnu nesreću.

Prnjavorskoj policiji je juče, deset minuta poslije ponoći, prijavljeno da se neposredno prije prijavljivanja dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, u kojoj su učestvovali putnički automobil marke "pasat" i putnički automobil marke "opel astra" koji se udaljio sa lica mjesta.

Policija je na magistralnom putu Prnjavor – Derventa uočila putnički automobil "opel astra" koji je pokušala da zaustavi na šta se vozač oglušio i nastavio kretanje u pravcu Dervente.

U mjestu Štrpci pomenuti automobil je skrenuo na sporedni put, gdje se i zaustavio, a iz njega su izašle tri osobe, od kojih su dva uspjela pobjeći u nepoznatom pravcu, dok je G.C. spriječen.

SRNA
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

Nicky
Posts: 5543
Joined: 20.03.2004. 23:47

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Nicky »

Kakav ******...pa gdje ce pobjeci...sigurno da nece po autu naci ko je bio :)

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Policija u Prnjavoru lišila slobode lice koje je vršilo džepne krađe
Banjaluka 01.08.2012.

Policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor 30.07.2012. godine oko 22,00 časa prijavljeno je da je neposredno prije prijavljivanja u mjestu Potočani, opština Prnjavor, na mjestu gdje se održavao vjerski zbor, nepoznati izvršilac iz džepa hlača otuđio novčanik građanina iz Prnjavora. U novčaniku se nalazio novac u iznosu od oko 400-500 KM, u raznim apoenima, i lični dokumenti.

Istog dana i na istom mjestu oko 23,00 časa nepoznati izvršilac je iz džepa hlača, otuđio novčanik drugog građanina iz Prnjavora. U novčaniku se nalazio novac u iznosu od oko 50 Eura i 80 KM, kao i lični dokumenti.

Navedeni je oko 23,10 časova, ponovo iz džepa hlača, otuđio novčanik trećeg građanina iz Prnjavora u kome se nalazio novac u iznosu od oko 600 Eura i 700 KM i lični dokumenti.

Na gore opisane način navedeni je počinio tri krivična djela Krađa.

Policijski službenici su postupili po prijavama građana i dana 31.07.2012. godine oko 00,15 časova u Potočanima (na mjestu gdje se održavao vjerski zbor) lišili slobode lice sa inicijalima A.H. iz Tuzle zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedena krivična djela. Nakon završene kriminalističke obrade lice je pušteno na slobodu. Protiv njega slijedi izvještaj Okružnom tužilaštvu Banja Luka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična djela Krađa.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
MAXIMUS
Posts: 3189
Joined: 07.05.2007. 11:19

Re: Crna hronika - vijesti

Post by MAXIMUS »

Branislav Peranović (54), nekadašnji sveštenik koji je bio smenjen 2009. zbog nasilnig metoda lečenja narkomana u manastiru Crna Reka, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć ubio N. Z. (39), štićenika Centra za odvikavanje od droge u Jadranskoj Lešnici kod Loznice.

Peranović je javnosti postao poznat pre 2009. godine, kad se pojavio snimak iz rehabilitacionog centra za lečenje narkomana “Crna Reka”, gde je bio upravnik. Na tom snimku jasno se vidi kako on i njegov saradnik tuku svoje štićenike lopatama i pesnicama.
Snimak koji se pojavio na internetu napravljen je 16. maja 2007, odnosno prvog dana nakon što se štićenik D. P. vratio u Crnu Reku.
- Pre toga je bio snimak prvih deset ašova, prvog batinanja, a ovo što se vidi na snimku je već kraj, drugih deset ašova i batinanje – ispričao je štićenik D. P.
Razlog za prvo batinanje jeste, tvrdio je D. P., to što je narkoman i što je ponovo vraćen na lečenje, dok je drugi put batine dobio bez objašnjenja. Blagoslov za batinanje svakog pacijenta u Crnoj Reci, tvrdi pretučeni mladić, davao je sveštenik Branislav Peranović, upravnik centra, koji ih je često i sam tukao. Peranović se tada pravdao da je “dolazak u centar dobrovoljan, a primena sila povremena, i da je kroz centar prošlo preko hiljadu ljudi”.
Vladike Artemija je nakon toga smenio Peranovića sa mesta uprvnika Centra i najavio da će protiv njega biti pokrenut crkveno-sudski postupak zbog primene nedopustivih metoda kažnjavanja nad štićenicima Centra.

Prenović je javno tvrdio da je “žrtveno jagnje”. Peranović je 2010. godine došao u Jadransku Lešnicu, gde je postao upravnik centra za odvikavanje od bolesti zavisnosti “Sretenje”.

Čini mi se , rođače , da je standard pokvario ljude ...
Jedu g)ovna i sanjare .
DŽ. Štulić

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Taj Peranovic, budala za primjer!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
Sewerin
Posts: 1848
Joined: 17.12.2007. 16:40
Location: Sarajevska

Re: Crna hronika - vijesti

Post by Sewerin »

Tragičan kraj Save Licimura

KIKINDA - Sava Savanović ili Sava Licimur, jedna od najvećih srpskih internet zvijezda, nastradao je nesrećnim slučajem u svojoj kući prije dva dana!

Sava je internet slavu stekao poslije objavljivanja čuvenog klipa "Zbogom Kikindo", u kojem on prepričava svoje dogodovštine sa lokalnim komunalcima oko famozne septičke jame, koji je za kratko vrijeme postao ubjedljivo najgledaniji na ovim prostorima.

Ovaj klip je pokrenuo lavinu smiješnih lokalnih video-snimaka na "jutjubu", a Savu je upoznala cijela Srbija, iako on toga nije bio ni svjestan.

Prema riječima ljudi iz Kikinde, nerijetko se dešavalo da ljudi koji po prvi put dođu u ovaj grad traže Savu, kako bi se slikali s njim ili uradili intervju.

"Iako je imao velikih problema s akoholom i važio je za čoveka koji je ometen u razvoju, njegova popularnost kod ljudi koji nisu iz Kikinde bila je neverovatna. Postao je strašno popularan nakon objavljivanja klipa. Potpuni neznanci čašćavali su ga svim i svačim, naročito pićem, a on to nikad nije odbijao. U Kikindu je došao iz Bosne pre početka rata, iz sela pored Banjaluke, i uselio se u socijalne barake. Tragičan kraj za jednog tragičnog čoveka", kaže jedan od komšija pokojnog Savanovića.

Kako nezvanično saznajemo, Savanović je prije dva dana zaspao s cigarom, koja mu je ispala iz ruke i prouzrokovala požar u kome se on ugušio. Komšije su pozvale policiju i vatrogasce koji su ubrzo ugasili požar, ali Savanoviću nije bilo spasa.

Vijest o njegovoj smrti prvo je objavljena na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. U ostalim medijima je nije bilo. Nakon nesreće je i pokrenuta akcija da se podigne spomenik Savanoviću, a grupa koja je ovom prilikom oformljena na Fejsbuku već ima preko 1.000 članova.

Sahrana će biti obavljena danas na lokalnom groblju u Kikindi.

Brigu o sahrani Save Savanovića preuzela je lokalna crkva, pošto je njegova materijalna situacija bila izuzetno loša.

Image

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Tri osobe poginule, jedna teško povrijeđena

Post by vrsta8472 »

Teška saobraćajna nesreća na putu Prijedor – Banjaluka: Tri osobe poginule, jedna teško povrijeđena

Troje ljudi je poginulo, a jedna osoba je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, potvrđeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Dvojica muškaraca poginula su na licu mjesta, a u banjalučki Klinički centar u teškom stanju prevezene su dvije ženske osobe od kojih je jedna podlegla povredama u toku transporta.

Na licu mjesta preminuo je Dejan Šušnjar /29/ iz Nove Omarske kod Prijedora, a identitet drugog preminulog muškarca za sada nije poznat.

U toku transporta preminula je Bojana Dragić /20/ iz Nove Orlovače kod Prijedora, a teško je povrijeđena M.V. /17/ iz istog mjesta.

U Tužilaštvu navode da su se sva četiri lica nalazila u automobilu “bmv” koji je sletio sa puta noćas u 3.15 časova u mjestu Lamovita. Automobil u trenutku slijetanja sa puta nije imao registarske tablice.

Dežurni ljekar Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Vojislav Vujanović rekao je da je u prijemnu hiruršku ambulantu rano jutros primljena djevojka koja nije davala znakove života i konstatovano je da je preminula u toku transporta.

Druga djevojka odmah je upućena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje su joj konstatovane višestruke teške tjelesne povrede, lom karlice, noge, kontuziju pluća i povredu glave.

“Djevojka je životno ugrožena, priključena na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne”, rekao je Vujanović.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva obavio je uviđaj na licu mjesta zajedno sa ovlaštenim službenim licima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Dežurni tužilac naložio je obdukciju dva beživotna muška tijela, kao i istražne mjere i radnje, s ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok nesreće mogla bi da bude neprilagođena brzina.

(Srna)


Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Tri osobe poginule, jedna teško povrijeđena

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Identifikovani kradljivci

Policija je saslušala lica čiji su inicijali D.D. iz Prnjavora i P.P. iz Laktaša zbog sumnje da su u protekla dva mjeseca izvršili više krađa na području opštine Prnjavor, pričinivši materijalnu štetu od oko 5.300 KM.

Saslušanje je izvršeno juče u prostorijama Policijske stanice Prnjavor, saznaje Srna u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Na osnovu prikupljenih informacija, kao i pronađenih predmeta koji potiču iz krivičnih djela, policija je konstatovala da postoji osnova sumnje da su oni u noći između 2. i 3. januara provalili u jednu kuću u Prnjavoru, te ukrali zlatni nakit i druge pokretne stvari i oštetili radne mašine, nanijevši vlasniku štetu od oko 4.500 KM.

Osunjičeni D.D. je od 25. decembra prošle do 11. januara ove godine izvršio provalu u drugu kuću iz koje je ukrao 300 KM te iz treće kuće zlatne dukate, pričinivši vlasniku štetu od oko 500 KM, navode u policiji.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica D.D. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela teška krađa, krađa i oštećenje tuđe stvari, a protiv lica P.P. za počinjeno krivično djelo teška krađa i oštećenje tuđe stvari.

SRNA
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

BoliMeNepravda
Posts: 2
Joined: 15.02.2013. 09:40

Re: Crna hronika - vijesti

Post by BoliMeNepravda »

Zalosno je sto je mlad momak napustio ovaj svjet a koji su razlozi to je naj manje bitno!

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Crna hronika - vijesti

Post by vrsta8472 »

Koji momak?
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

Post Reply