Politicka svastara

Unošenje u politički život intriga, podvala iz ličnih, sebičnih interesa

Moderators: vrsta8472, KAMIKAZA

nenad 10
Posts: 456
Joined: 01.04.2011. 11:23

Re: Politicke stranke u Prnjavoru

Post by nenad 10 »

blek_stena wrote:Imaš pravo na svoj stav Nenade, ali moram da ti kažem da te ništa ne razumijem. Čas postaviš pitanje poslovanja firme i kroz to mi se čini da nemaš predstavu kako je poslovati danas. A čas opet prelijećeš na teren SDSa i SNSDa, kao da svi ostali trebaju biti njihovi pijuni, koje će oni pomjerati kako požele, i koji će biti uz njih dok god oni postoje. Kao što ti misliš da je Žuna sa njima, tako i ja mislim da su oni sa njim, odnosno sa PDPom. Da li ti znaš u tom odnosu ko je koga tražio i kako su se dogovarali.. Ja mislim da i ja, i ti, ne poznajemo okolnosti pod kojim su dogovarali saradnju. I treće, ne vrijedi ni komentarisati, ali zar ti stvarno misliš da je moguće oteti i prodati tudju zemlju, i to još Metaleksu, pa još uključiti i notara?? Navodio sam Svjedoku član 1, gdje stoje podaci, pa i to da je prodavac upisan u zemljišne knjigu kao posjednik, pa ti predlažem kad je to Svjedok već stavio da pročitaš.
Otkud bas u Odzaku kod notara da prave ugovor?

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Politicka svastara

Post by vrsta8472 »


Управи Прњавор инфа, ,

Поштовани

у неколико последњих седмица, на страницама Вашег портала, од стране једног форумаша, спомињало се моје име у једном веома ружном контексту, али не само моје име, већ се у тај прљави рат и ружан контекст увлаче и чланови моје породице, конкретно моја мајка.

На вашој страници, или једној од области дјеловања, коју ви зовете Форум, појединац који крије своје име и презиме, узео је себи за право да излаже широј јавности уговоре приватних лица и да их тумачи на један злонамјеран и необјективан начин, немајући стрпљења да то остави надлежним судовима, или већ органима који се баве тиме.

Наиме, у жељи да направи штету, Брани Жунићу, неовлаштено се излаже уговор који је закључила моја мајка, старица од 78 година.са свим њеним личним подацима. Уважени форумаш ставља на увид јавности уговор једне баке, са приватном фирмом, а не ставља на примјер уговор о продаји градске апотеке, неколико парцела грађевинског земљишта или многе уговоре о извођењу радова и др.( да не претварам сада ово мјесто у политичку трибину, )

Не само што је прекршио многе законе, него уважени форумаш иде и даље, па поставља као " питања", тумачи и пресуђује. У намјери да облати, ни једног момента не прави разлику из медју власништва и посједа, не зна значење члана 9. Закона о експропријацији из релевантног времена.. Не зна такодје за појам деекспропријације и у којем се року земљиште по закону враћа власнику уколико није приведено намјени,( у овом случају након 40 година). Иако нема још много докумената из предмета, то га не спречава да истрчава, јер му неовлаштено појединци из институција дају службену документацију, и то му даје осјећај моћи, а све у сврху обрачуна и дискредитације. Наравно да ми је јасно шта све стоји иза овог форумаша, али избор је његов. Ја сам већ предузео одредјене кораке и настојаћу ову ствар истјерати механизмима правне државе. Ваљда је то једини исправан пут, дати праву прилику на правом мјесту, без шифри. Мислим да је од мене више него поштено.

У циљу деманта навода са странице Форума, тражим да предочите јавности само један мали дио документације који указује да постоји и друга страна медаље.

1. У првом документу шаљем уговор о поклону, земљиште које никад није мијењало посједника, већ га је мој дјед обрађивао од када зна за себе, а послије преноса мајци, обрађивала га је и моја породица, док га ми нисмо даље пренијели.

Image

2. Након уговора о поклону, институција која је надлежна проведе уговор као што се то нормално ради, преведе катастар са дједа на моју мајку Ану Жунић. Посједовни лист 2857/2.

Image3. У одређеном моменту моја мајка, уз моју сагласност одлучи продати фирми Металекс земљиште чији је законити посједник и закључи прво предуговор код нотара Славице Кузмановић, а затим уговор код нотара који живи у мјесту адвоката који нас затупа, Као што је и нормално јединица катастра проведе уговор и пренесе на новог посједника, Металекс. Посједовни лист 4216.

Image

ImageНакон што Бране Жунић почиње да се замјера властима, боље рећи бахатим појединцима, јер не жели да их прати у глупостима, почиње борба за поништење свега до сада урађеног, а све о трошку грађана општине Прњавор, јер се плаћају изласци, вјештаци, дневнице и сл. Не очекујем да ово разумију многи људи, јер се не баве овим, али имало старији правници знају да је ово све у реду. Уосталом, у поступку деекспропријације који водимо, општина се испријечи тјерајући инат Брани Жунићу и његовој породици, а крајњи резултат јесте да се код Окружног суда истјера правда и наложи се ново поступање. Господин Томо Остојић који води поступак никако да поступи по упутама суда, већ се годинама врти у круг и стално нас води наново до судова.Многи грађани имају проблеме са овим стварима, а добро продају само они који су по вољи власти, или они што то одмах ријеше у четири ока, што је најчешће случај.(није ни мјесто ни вријеме да изложим шта је само сличних докумената имовинске природе усвојила скупштинска већина)

4. Као примјер неуспјешне опструкције, достављам само једну пресуду Врховног суда- прву страницу ( да не замарам јавност са осталим пресудама) гдје стоји да је<strong> ЗАХТЈЕВ ОДБИЈЕН КАО НЕОСНОВАН</strong>. У уводу пресуде се види ( негдје на половици) да је Врховни суд одлучивао по захтјеву општине Прњавор коју заступа Правобранилаштво.

"Image

На крају, извињавам се свим добронамјерним, али морао сам реаговати, и слажем се са свима онима који мисле да је ово све прилично мизерно и непотребно, јер и ја сам то тако мислим, али сам био присиљен да нешто кажем људима који злоупотребљавају јавни простор јер су претјерали. Пробаћу им то рећи и на други начин.

С поштовањем!
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
diablo
Posts: 486
Joined: 01.10.2012. 16:31

Re: Politicka svastara

Post by diablo »

Jos da pomislim da se covjek rasplak'o :smt010 :smt010 a kako ne maris na osjecaje osoba koje ti vrijedjas?? 8) stidi se!
Život je ugodan. Smrt je mirna. Problematičan je samo prijelaz.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Politicka svastara

Post by KAMIKAZA »

Komplikujete i jedni i drugi,to zemljiste nije ni imalo namjenu prilikom izuzimanja ,znaci nije moglo biti privedeno namjeni jer nije izuzeto iz namjene,znaci ne pije vode prica o tome.Drugo je 1/1 vlasnistvo opstine,podrazumjeva se katastar i gruntovnica,ako se ja razumijem u to,kad se gruntovnica prevede onda se mozete slikati,ovo sa katastrom je moglo da se muti kako je ko htio,zato svaki dan dole stoji kolona ljudi,mahom onih koji su morali u ratu da odu,i sad traze svoja prava,jer su im razni nemanjici preveli katastar na sebe i sa tim mislili da je sve rijeseno.Ah ja ,htjedose ti isti nemanjici da ukinu gruntovnicu,bas iz razloga legalizacije kriminala,ali ne htjedose ovi lopovi iz medjunarodne. :) Ovo nije moj komentar na ovaj slucaj,mozda je i ovako kako Zuna napisa,ali mozda je S"imic kao i mnogi u to vrijeme, zbog samo njemu poznatog razloga (penzije,djecijeg dodatka....) tada ponudio zemlju drzavi,u tom slucaju je Svjedok u pravu i ne postoji osnova za povrat.Zato imamo sudove,jest da nista ne rade,ali nekad ce da zavrse i ovaj slucaj,pa cemo onda komentarisati. :wink:
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
aquarius
Posts: 5707
Joined: 19.02.2007. 21:45
Location: DEEP BLUE SEA

Re: Politicka svastara

Post by aquarius »

Upravo tako Kamikaza.
Neka se sudovi bave onim što im je posao, sve ostalo je "trla baba lan..."
„Nije istina da vlast kvari ljude. Istina je samo da budale, ako se domognu vlasti, kvare vlast“ - George Bernard Shaw

User avatar
blek_stena
Posts: 774
Joined: 08.03.2015. 19:29

Re: Politicka svastara

Post by blek_stena »

Koliko je to korektno sada govoriti " neka sudovi završe", od svih koji to kažu. Da nije čovjek reagovao, predočio kako kaže samo dio dokumentacije, onda bi sigurno bilo " vidi lopova šta je uradio". Meni je ovdje jasno, jer sam u familiji imao sličnih slučajeva, i jasno je da su institucije koje su ovo provodile, radile po zakonu. Znam da i sama institucija kad primijeti ili posumnja da nešto nije u redu, ima pravo da traži nadzor i obustavi provodjenje. Ovdje toga nije bilo, prvo idući od prenosa poklona od suda, i u dva slučaja u katastru. Mislim da i presuda Vrhovnog suda nešto govori, to se vidi iz uvoda. Najbolje bi bilo da je bilo više pameti u onog Svjedoka i da se ne petlja u to što ne razumije. Ovako je u želji da napakosti političkom protivniku pokušao da uvuče mnoge ljude da komentarišu ovo, istina, nisu mnogi htjeli jer su vjerovatno bili oprezni. Ispostavilo se da je dobro biti oprezan, a Svjedok neka razmišlja o tome da li vrijedi iznositi nečije brojeve računa iz banke, novac iz ugovora koji treba ići na taj račun. Mislim da je ugrozio bezbjednost te porodice, jer ko zna šta mogu misliti neki kriminalci i istu ugroziti, samo zato što jedan laik dozvoljava sebi da piše svašta.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Politicka svastara

Post by KAMIKAZA »

TESKO JE KOMENTARISATI NESTO OKO ZEMLJISNI KNJIGA KOD NAS,BEZ OBZIRA O KOME SE RADI.
Da je u nas bilo mucke bilo je,da li je ima u ovom slucaju tesko je i sudu da sazna,ljudi su se u tom periodu odricali zemlje,znam u blizoj familiji,da bi dobili penziju ili djeciji doplatak,znaci dobrovoljno su se odricali zemlje i onda su nastavljali da je rade jer nije zemljiste izuzeto iz neke potrebe,jednostavno je bilo poklonjeno drzavi.Sumnjam da je i ovo dole bilo interesantno opstini ili drzavi,mozda kad se radio put ali ovako je nelogicno izuzimanje.Svakako da ima roditelj pravo da pokloni djetetu ili nekom iz familije svoju imovinu,i ima pravo da sam procjeni vrijednost,ako je to sporno,u svakom slucaju i da su napisali 3 miliona,u nas je u to vrijeme bio besplatan prenos,na djete,samo taksa i sitni troskovi.Ne vidim nista sporno,osim eventualno toga da se odrekao pa onda poklonio,ali to je tesko komentarisati bez dokaza iz gruntovnice,katastar je nedovoljan. :roll:
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
blek_stena
Posts: 774
Joined: 08.03.2015. 19:29

Re: Politicka svastara

Post by blek_stena »

Nije sporno da su u prošlosti ljidi sami nudili zemljište, želeći da dodju do para, želeći možda i da se riješe zemljišta koje im je teret i ko zna još kakvih razloga. Ja se slažem tu sa svima koji to tvrde i to je opšte poznato. Upravo ovih mjeseci, kad je prolazila trasa auto puta kroz našu opštinu bilo je naših ljudi koji su sami tražili veze i prolaze da što više zemljišta uzme država, jer su neki podobro to naplatili. To je očigledan primjer ovoga što je naprijed konstatovano. Medjutim, ja sam se malo informisao i dobio sam vrlo logičan odgovor, kad je riječ o konkretnom slučaju, o kojem je ovdje pisao neobaviješteni Svjedok. Kada gradjani sami traže da im država uzme zemljište tamo gdje ona to ima obavezu. onda se u pravnom osnovu akta o oduzimanju, poziva na član zakona koji znači da je to po zahtjevu te stranke, a kada to radi država po sopstvenom zahtjevu, onda se u pravnom osnovu akta unosi sasvim novi član zakona, koji označava da to radi država, zato što to ona hoće. Taman da se vlasnik i slaže i kaže da mu to i ne treba i da nema koristi od toga, ako je to po zahtjevu države, to se odmah mora vidjeti iz akta. U konkretnom slučaju je to ovdje po članu 9. nekog zakona. Iz toga sam ja zaključio da nisu ni jednaka prava onoga ko je sam tražio ili ponjudio da mu država uzme, u odnosu na onoga kome je to oduzela država po članu 9. u to vrijeme. Mi sad neznamo sve okolnosti, i nezahvalno je nagadjani, ali možda je od Žuninog djeda još uzeto parcela, koje su privedene namjeni, a ova jedna nije. Samim tim, zakon je dao pravo da se to vrati ranijem vlasniku ako nije privedeno namjeni. Ovo je jasno i onima u opštini, samo je izgleda u pitanju tjeranje inata onima koji im neće vjerno da služe, ili što je još gore možda i pokušaj reketiranja. Ja sam uvjeren da je Žuna htio na kvaran način to riješiti, da bi to i uspio. Ne bi bio ni prvi ni posljednji, ali on je izabrao svoj put. Slažem se da su imovinski odnosi zamršeni, upravo je to bio razlog više da Svjedok ne ulazi u privatnu sferu porodice, ali je bio motivisan nečim drugim, pa je zanemario posljedice.

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Politicka svastara

Post by vrsta8472 »

svraka wrote:
vrsta8472 wrote:Брате просвјета, суштина овог форума и јесте да се пише анонимно и да нико не зна ко стоји иза ког ника. Зато постоји и оно правило о забрани откривања индентитета форумаша, ако се неки форумаш својим постовима почне јавно откривати или наводити да би могао бити неко.
Својевремено, тек што сам се укључио на Прњавор инфо, и написао пар редака у којима сам изразио своје негодовање "уређивачком политиком", био сам упозорен путем ПП од стране пар форумаша да будем опрезан, јер су магови Прњавор инфа спремни на незамисливе подлости. Речено ми је да ће ми без пардона бити прекопана цијела биографија до најинтимнијих детаља. Недвосмислено ми је у тим ПП речено да си управо ти, Врста, копао по биографијама форумаша (како се који појави, а чије ти се писање није свиђало). И не само то, како тврде ти форумаши, ниси им оставио на миру ни фамилију која одавно није жива-дједови, баке итд.
И ти сада пишеш о томе да је анонимност суштина овог форума? Мени ово туки на лицемјерство.
Може "бан"?
Два мјесеца рецимо. Уз образложење: коментарисање рада модератора. Или рецимо, недозвољено пребројавање жаба у језеру Дренова. Или, држање мачке као кућног љубимца. Ма небитно, може "бан".
Свракац, добио сам ПП шта се десило са тобом. Мени је искрено жао, мислим да ниси ту крив и да си само испровоциран од друге стране. Ако си мислио на то што сам сада написао, то сам сазнао тек данас, и нећу о томе више писати.
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
просвјета
Posts: 2392
Joined: 03.05.2013. 12:54
Location: Прњавор, Република Србска
Contact:

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by просвјета »

Камичак, не дроби но се врати, почни какав посао и придари општини душе... :D
Није баш све тако једноставно, је ли? 8)
Имаш асвалтирану стазу крај куће коју си, Богу хвала, велику начинио.
Врати се и потруди да промјенимо то што кажеш и мислиш да не ваља! :smt006

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by KAMIKAZA »

Malo vam Seka ,Kondo,Rode,Merdzanovic... i ostali povratnici koji se bave politikom pa vam samo jos ja falim. :smt005
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
просвјета
Posts: 2392
Joined: 03.05.2013. 12:54
Location: Прњавор, Република Србска
Contact:

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by просвјета »

Не рекох политиком но привређивањем и повећањем популације.
По обичају изврдавате ви спин трговци магле...
[emoji6]

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Ili se to meni samo čini....

Eto dva Srbina, učena i bogata, ne mogu da se slože,ali ne mogu da ovaj put ne podržim profešura.Uparavu je.Svi vi koji vanka obitavate, i svoj krušac krvavo zarađujete,vrnite se doma da zajedno serbujemo, i da sebi demokratski, pravu vlast, demokratsko- serbski izaberemo.
Lako je iz Čikaga kritikovati vlast u Srbiji, i iz Dojče-Republik,vlast u Repubici Srpskoj.To je bar lakao dans.
Najalakše je kritikovati vlast sa distance, pogotovu,a posebno kritika vlasti, od onih koji se ne potpisuju u biračkim spiskovima,sem ako neko umjesto njih ne smuva potpis ,na biračkom mjestu.
Ovdje kod nas,jutros pročitah, da je potrošačka korpa u Republici Srpskoj za četvorčlanu porodici 1.850 km,a najniža plata onih koji imaju sreću da su zaposleni 370 km.
Pa se ti razmnožavaj Brale.''Pravi'' djecu i popravljaj demografsku sliku Republike Srpske u kojoj mnogi političari i neznaju šta to znači,ali to su naši političari,mi ih biramo sa 45 % izlaznosti na izborima.
Znam šta ćeš odgovoriti,toga sam se naslušala i u glavi mi bruji od te priče,kako su naši političari lopovi,kako su sve pokrali,kako je kriminal i korupcija na svakom koraku,kako treba smjeniti ove, izabarati one,a to je samo frustracija i dokono naklapanje.
Poslednja sam koja brani neke lopove,uvjek sam bila ANATIPROTIVNA,bilo da su u lopovi u Politici,Političkoj stranci, Crkvi,Preduzeću.Mjesnoj zajednici,Boračkoj,SDS u Bolnici,Kolu Srspkih Setara,Udruženju penzionera.Sportskom klubu,Nevladinoj organizaciji i bilo kojem drugom mjestu,gdje se može da započne kriminal i korupcija.
Zabaranila bi,kad bi se mene pitalo i ove i ovakve Prastose i manipulacju u političke svrhe,gdje vijence polažu neke političke stranke,a posebno ovi iz SDS a čija je politika, i odvela ove naše junake u smrt,a dans ta politika u Srajevu došla do neprepoznatljivosti.
Treba jednom konačno sa riječi prijeći na djela.Umjesto laži govoriti istinu.Umjesto nemorala ponašati se u skladu sa moralom.Ovako su i KOMUNISTI prije ovih DEMOKRATA polagali, i cvijećem oblagali spomneike i svoje ratne heroje,ali su KOMUNISTI za razliku od DEMOKRATA svojim herojima isplaćivali penzije malo veće nego je gore pomenuta korpa za četvorstranu porodicu.Ovdašnji borci imaju jednu marku, za jedan mjesec borbe ,STJ.
KOMUNIStI su bili bolji od DEMOKRATA, valda su znali a će im OMLADINA trebati, makar za Rdne akcije.
DEMOKRATE se stide svojih boraca,JERBO su i Borci isto krivi ,zašto nisu svi do kraja rata izginuli,pa da se na miru okupljamo povodima Prsatosa pod nekim šatorom,gdje se nakon koje mlake pive, ne malo puta i glsano zapjeva.
Čudna su ovo vremena,ovdje se izgleda umjesto jaukanja,ponekad pjeva stra pjesma.Lažemo se brate.
Na spomeniku Vlade Milosaca koji se nalazi na groblju u Mrduši Donjoj ne piše ni kako ode sa ovoga svijeta.Ko dans zna ko je Vladao Milosavac, i kako je izgubio život,kad to ne piše na njegovom spoeniku iznad njegovog groba.Kolko ima takvi Milosavaca za koje će samo znati njegovi najbliži,i to amo dok su njbliži živi.
Raziđimo se braćo, uvjek na istoj priči,voda teče kuda je tekla,a krv se proljevala uvjek uzalud.Izgleda !ili se to meni samo čini...
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by KAMIKAZA »

Nek ste se vas dvojica slozili u necemu. :)
Ja bi se bavio povecanjem populacije,ali ne mogu sam :D ko ce mene ovakvog ruznog. :D Salim se ,mada ova tema nije za salu. :wink:
Ti rece ucen i bogat pa ja sebe ne nadjoh u te dvije rijeci,jer ucen nisam,ja sam samo prepisivao od prosvjete :D a ni bogat jer bogat si onoliko koliko imas prijatelja,a ja nesto u tom smislu osiromasi, jer ne mogu da cutim. :D Evo ni Iris me vise nevoli. :D :(

Dragi moj Zmile,kad bi na Vladinom grobu htjeli da napisemo istinu,onda bi njegov spomenik trebao da bude bar 100 kvadrata,a i koga danas zanima istina,koga zanima to da su u rat otjerali postar koji ima dvoje male djece i na njegovo mjesto postavili sumar,postar pogibe a sumar osta postar i ziv.A svi koji su stari prnjavorcani ga sigurno pamte i kako nastade i kako opstade pa i kako nestade,dobar siromasan ali do smrti posten covjek,Bog da mu dudu prosti,i sada ponekad kad sam dole imam osjecaj da u zoru on proleti na svom motoru,uvjek je gasio niz brdo ,samo se cuo lanac i neki pleh kako lupka.Dobri ljudi zive u sjecanjima,ne mora se na spomeniku pisati zasto i kako,narod ce da pamti. :(
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
julija
Posts: 798
Joined: 17.12.2013. 22:22

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by julija »

ZMIJA wrote:..bilo da su u lopovi u Politici,Političkoj stranci, Crkvi,Preduzeću.Mjesnoj zajednici,Boračkoj,SDS u Bolnici,Kolu Srspkih Setara,Udruženju penzionera.Sportskom klubu,Nevladinoj organizaciji i bilo kojem drugom mjestu,gdje se može da započne kriminal i korupcija.
Da li greskom ili sa namerom, izostaviste jedino SNSD :smt001
Od Vladajuce garniture, gde je kriminal jedino organizovan a haos opsti poredak stvari ne moze se ocekivati da podstice povratak ljudi u prigradska mesta. Nije logicno da drust.uredjenje koje se zasniva na nekulturi ulaze u kulturu.
Odavanje pocasti poginulim borcima i obelezavanje..vazni su da nam ukazu kuda idemo, sta je iza, a sta ispred nas.

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Boračka populacija u Prnjavoru

Post by ZMIJA »

Naravno da nije grešaka već namjera,kad sam apostrofirala SDS i izostavila ove potonje, kao što je SNSD a i druge'' srspske i nesrpske bratske političke partije ''koje sliče jedna drugoj kao jaje jajetu,a ti me Julija podsjeti na aktuelnu hrvatssku prdCjednicu Kolindu Grabar Kitarović,svojom opaskom.
Naime, i ona po istoj logici i načinu razmišljanja kao i ti, ne vidi suštinsku razliku između dva zla.I ona izjednačava žrtve Blajburaga sa žrtvama Jasenovca,a nezna da žrtava Blajburga nikada ne bi ni bilo, da nije bilo žrtava Jasenovca.
Dakle poređenje po mom vjerovanju je na mjestu,a ti se nisi trebala ''pecati'', jer sam samo htjela reći istinu, radi istine.
KAMIKAZA wrote:Dragi moj Zmile,kad bi na Vladinom grobu htjeli da napisemo istinu,onda bi njegov spomenik trebao da bude bar 100 kvadrata,a i koga danas zanima
Naparotiv mislim da griješiš,pokojnom Vladi nisu trebali nikavi kvadarati ispisane istorije,već samo dvije, riječi da je bio Srpski borac.On kad bi se podigao iz groba ne bi više ništa ni znao ni želio tražiti.On je bio samo jedan skroman čovjek,poštar otac dvoje nejake djece, i naš komšija.Evo potonju istionu o proteklom ratu revidiraju Bosić i kompanija sa Bakirom Izetbegovićem u Sarajevu.Pripremamo se za neko vrijeme,kad će se o spomenicima i srpskim borcima iz proteklog odadžbinskog rata,govoriti i odnositi kao što govorimo i odnosimo se prema partizanima i borcima iz NOB e,gdje ih izjednačavamo sa četnicima.
Radi nekog suživota i mira u jedinstevnoj državi koju zagovaraju trenutno SDS i SDAi HDZ e,svi ćemo biti ev. neki veterani,ako ove srpske borce do tada ne pohavtaju i osude na Sudu za ratne zločine BiH.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
diablo
Posts: 486
Joined: 01.10.2012. 16:31

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Sinisa Gataric

Post by diablo »

http://www.glassrpske.com/banjaluka/gra ... 85329.html Бањалука: Вода исправна на само једној чесми
Život je ugodan. Smrt je mirna. Problematičan je samo prijelaz.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Sinisa Gataric

Post by KAMIKAZA »

Eto sad bar nismo jedini. :D
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Sinisa Gataric

Post by vrsta8472 »

U BL na jednoj a kod nas ni na jednoj

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

User avatar
svraka
Posts: 1845
Joined: 14.05.2013. 14:29

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Sinisa Gataric

Post by svraka »

Вода под Градином је за пиће. На Лазиној води такође, мада је тврда (има доста каменца).

User avatar
vrsta8472
Posts: 21448
Joined: 29.09.2003. 20:24
Location: Прњавор
Contact:

Re: Nacelnik opstine Prnjavor Sinisa Gataric

Post by vrsta8472 »

Mislio sam na česme od vodovoda, ne na izvore

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Хроничар свакодневнице

vedran@prnjavor.info

Post Reply