Evropska unija!!! Za ili protiv

Svjetska politika a i šire

Moderators: vrsta8472, KAMIKAZA

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

Režim prelaska granice zemalja Evropske Unije prije svega Hrvatske, na spram zemalja nastalih nakon raspada bivše Jugoslavije ,a vezano za nespornu eskalaciju terorizma u poslednje vrijeme ,koji se nekontrolisano prelijeva prema zapadnim granicama,nije pamet i doktrina Brisela,več naredba i instrukcija iz amaeričke kuhinje borbe protiv terorizma.
Svima je poznato da su Ameri na prostore prije svega Balkana onomad poslali na desetine takozvanih stručnjaka za anati-tereorizam,a posebnom pažnjom na BiH ,gdje im se Kontrolisani Razvoj Tereorizma, poprilično u poslednje vrijeme oteo njihovoj standarnoj kontroli istog.
Terorizam kao globalni fenomen Novog Svjetskog poretlka očigledno se otima američkoj Pandorinoj Kutiji iz koje su Ameri sve ovo vrijeme kontrolisano dozirali,kao kuvar vegetu svakom jelu po potrebi.Poslednjo Doziranje terorizma,desilo se u Praizu,u organizaciji Američke i Frnacuske obavještajne službe,kao povod Olandove javno izrečene želje da se Rusima ukinu sankcije.Tako bar saopštavjau ruski obavještajci.
Fenomen globalnog tereorizma se ne može posmatrati kao džihad konjica koja nadire preko nečiji državnih granica,koje eto treba učvrstiti i pojačati kontrolu na njima.Terorizam je ka karcinom koji je zahvatio i Ameriičaka,Evropska kao i Muhamedova pluća.On je unutra.On najmanje napada preko kože, pardon granice.On nije samo BiH,on je odvno u Beču Parizu Londonu,čak i Štokholmu.
Ta ''stara prdara'' Evropa bi morala znati,da tereorizam ne šeta samo po bosankaim gorama i dolinama, već i njenim navedenim metropolama.Naparimjer.
Dakle taj fenomen globalnog terorizma zahvatio je i šire postore nego je to Evopska Unija,jer su se počele odsjecati pored srpskih ,amaričkih i japanske glave,koje putem intereneta ima priliku da vidi ova cijeli ''ludi'' svijet.
Možda bi te evropske anatiterorističke mjere,trebale podrazumijevati da svi koji dolaze iz BiH su potencijalni teroristi i mogući ratnici na strani IDIL- a, i ako su neki cijeli svoj radni vijek u Evropi nosili bigerska kliješta i tesarsku sjekiricu.
Tako bi se Evropa najbolje zaštitila od tereorizma.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !


User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

ајка Васића
ПЕТАК, 30. ЈАНУАР 2015.
ГРЧКА.
КРАХ
ЕКОНОМСКЕ
ПОЛИТИКЕ
ИНТЕРФИНАНСИЈАША
ПОЗНАТЕ КАО
*600 ЧИСТАЧИЦА*.


Настрану пословица која постоји одавно. Пропо Ко Грчка.
Јер, овај пут је у Грчкој пропала Европска Унија и међународна финансијашка тортурашка политика поробљавања, дестабилизовања и рушења концепта Држава Нација.
Тешко је из ове информацијске близине одгонетнути колико је крах грчке финансијске позиције био пројект да се власти, у многим земљама, дочепају Топ Финансијаши ММФ, Свј Банке и водећих америчких банака које премрежују свијет или је то био пројект Америке да се дестабилизује и сруши Еурозона.
Грчка је протеклих година била под извањском западном, политичком и финансијском диктатуром невиђених и незабиљежених размјера.
Од једне суверене земље начињена је тврђава небески високих камених зидина а два, три, дрвена моста према свијету, контрлисале су Њемачка, Интер Банкари, ЕУ и САД.
Од Грчке су тражени штедња и отпуштања. А осим репрограма ништа јој није понуђено нити јој је каква помоћ дата.
Тако је терет кризе пребачен на сиротињу. Отпуштани су радници и запослени из најнижих слојева, о којима је међународна медијска ебола лансирала информације како слабо раде а примају шеснаесту и седамнаесту плату сваке године.
Након побједе Сиризе и Ципраса, стигао је и податак да је из неких владиних институција отпуштено 600 чистачица. То је била та диктирана мјера државне штедње коју су захтијевали међународни, односно бриселско-берлински гуликожни кордони.
Тако се интернационална финансијска мрежа претворила у незаустављиву кугу која хара државама и која масовно односи животе сиромашних житеља средњовјековних тврђава.
Побједа Сиризе одјекнула је, на Западу, као гром из ведра неба.
Невјероватно је да Финансијски Запад, који управља судбинама држава и нација, није имао сазнања и процјене да ће се ово негдје догодити и да је Грчка најреалнија дестинација за то.
Јер. У Мађарској већ имамо гласачки и отпор званичне државне политике бјеснилу којим се проводи уништење Држава и Нација. Много земаља ЕУ не испуњава захтјев да се призна независност Косова.
То није само због љубави према Србији нити због страха да се то не догоди и њима. Можда је баш преовлађујући страх од сазнања да је комадање земље један од начина уништавања и већег и мањег комада који остану након те демократске ампутације.
Ципраса се покушало медијски уништавати одмах по проглашењу резултата. А онда су поједни званичници почели долазити у Грчку.
Ципрас је, међутим, кренуо да остварује своју политику и обећања. То ће бити мукотрпан посао. Не само због саботирања које ће наступити извана и плаћеништвом изнутра. Већ и због дубине у којој се нашла Грчка као експериментални ронилац на дах у аранжману ММФ и других гуликожа.
Министар финансија Грчке одмах је изјавио да нема разгвора са ММФ и осталима, нема наставка аранжмана, нема клечања. Већ само борба да се Грчка властитом економијом бори за излазак из кризе.
Демократија се вратила тамо гдје је и почела.
Овај пут то изгледа као да се вратила на мјесто злочина.
Јер ово што Финансијски Запад практикује као Демократију, само је софистицирани фашизам без крви и логора.
Грчка сиротиња гласала је за своје радикалне љевичаре. Запад ће да каже да су то ортодоксни комунисти, путиновци и слично.
Чињеница је, међутим, да су они који су гласали за Сиризу гласали за Грчку. А не за ЕУ. И не за Финансиски Запад. Гласали за своју муку а не за туђи диктат.
Сириза би најприје могла да значи Сиромашни Широки Слојеви.
Тако се моје дефинисање тог преовлађујућег сегмента становништва и бирача и план да се Велика Политичка Странка мора окренути њима, опредметило на једним изборима у близини.
А Грчке Сиротиње пуна је Европа.
Ну. Ствар није завршена. Не питају се само ни претежно грчки бирачи.
Финансијски Запад, Капитализам, Неолиберализам, Збигњев, толико су моћни да скоро све могу да сруше. И, што је још горе, кад једном нешто сруше то се више не диже.
Јасно је да ће се Грчка и Ципрасова Влада наћи под видљивим и невидљивим синхронизованим ударима извана и изнутра. Који ће бити немилосрдни.
Јавност, под медијским западним перманентним инфицирањем, цијели политички и економски тектонски поремећај покушава да саглед кроз Ципраса и његову полиичку појаву, односно личност.
Ципрас је, међутим, овдје најмање битан.
Јер. У Грчкој не мора значити да су побиједили Сириза и Ципрас, али су свакако изгубили ЕУ и Финансијски Запад.

Али. Крај једног рата против Грчке не значи да су све сљедеће битке добијене.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Najlakše je uzimati kredite i ne vraćati ih i onda kriva EU.[emoji2]
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

Vanjski dug država

Vanjski ili inozemni dug je dug države i njenih pravnih subjekata prema inozemnim povjeriocima.

Po podacima Svjetske banke krajem 2010-te vanjski dug država iznosio je $60.28 triliona, u kojem je dug Eurozone 14,569 . Najviše tog duga otpada na razvijene ekonomije kao što su : SAD 14,300, EU 13,720, V. Britaniju 9.836, Njemačku 4,713, Francusku 4,698, Holandiju 3,733, Japan 2,441, Irsku 2,253, Norvešku 2,232, Italiju 2,223, Španiju 2,166, Luksemburg 1,892, Belgiju 1,241, Švicarsku 1,200, Australiju 1,169, Kanadu 1,009, itd.

Najviši vanjski dug po stanovniku imaju: Luksemburg $3,850.846, Monako $588.505, Irska $498.261, Švicarska $168.869, V. Britanija 153.249, Holandija 146.851, Norveška 124.817, Belgija 123.957... Francuska 78.607, Njemačka 63.899, Australija 54.280, Grčka 50.847, Španija 49.815, Portugal 49.237, USA 46.893, Italija 40.087, Kanada 32.790... Slovenija 27.148...
Ps
Iz ovog podatka lijepo se vidi da su najbogatiji i najveći i najzaduženiji,a da siromašni i mali seve siromašniji i sve zaduženiji.Nardoski rečno puca tamo gdje najtanje, jer ne može se u beskrajno biti zadužen i siromašan,ali nemože se ni beskrajno živjeti na račun malih i siromašnih,koji nisu u stanju da oplaćuju svoje dugove, jer se svijet sve više raslojava na siromašne i na bogate.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Ti bogati su najzaduzeniji jer imaju od čega vracati
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

Iris
Posts: 1717
Joined: 22.12.2013. 15:57

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by Iris »

E kad se to uporedi sa bruto nacionalnim dohotkom po stanovniku onda smo tek donji

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

Za kapitalističke zemlje,za kapitalizam uopšte, najprofitabilnija investici je rat,tu prvo mislim na SAD ,koje poslije raspada SSSRa uveliko žele da se nametnu cijelom svijetu kao tutori i policajci prije svega.
Lako je biti bogat a ''otimati'' ( ekonomskim porobljavanjem) od siromašnih,i pitanje bogastva je relativno.Kolko je Braka Obama našatampao novca bez pokrića, da bi spsao Ameriku od bankrota.Kako se perfidno pljačakju siromašni, nasjvjži je primjer Švicarskog franka i takozvane Valautne kaluzule,gdje se krediti najčešće stambeni, vežu za Švicarski franak i ako postoji domaća valuta.
To je sticanje Ekstar profita upravo na onim najsiromašnijim ljudima koji se Ekonomskim fašizmom porobljavaju na dužei period, i da stvar bude gora, u glavnom su to maldi ljudi bez stana i kuće, a koji su zasnovali porodicu i gdje ih ovaj Ekonomski fašizam bukvalno ubija.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Mozes li reći šta je to oteto Grcima?
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Sta je oteto Grcima,pa oteto je sve.
Zapad je prvo poslao svoje bankare u Grcku,kao isturena predstavnistva,te banke su dizale kredite na zapadu i njima finansirale svoje majke (banke) u Njemackoj i ostalim zemljama pa i u Americi,napravile su ogromne minuse,a da Grci nista od toga nisu imali ni vidjeli,i onda dobra Njemacka (i ostali) daju njima ogromne kredite kao dug drzave,a te pare ni ne stignu u Grcku vec se ako su uopste i postojale,samo preliju na racune majki banaka u njih,i onda pocne hajka da Grci trebaju da sparaju,niko vise ne gleda kako je doslo do zaduzenja,ni gdje je novac zavrsio,vazno je da je cilj postignut,Grcka je po ko zna koji put propala.
I u nas su se te banke ogradile,pitajte u Raiffeisen banci,dali mozete da uplatite pare kod njih i da jednostavno sa konta podignete u Njemackoj ili negdje,ako kazu istinu onda nemozete,jer su te banke kao njihova samo zakupili znak banke ,sve ostalo je gola nula,nema garancija za tu banku od majke banke sa zapada,to je smjesno sta se radi,ali u njih to prolazi,sutra i oni kad propadnu duzni su nasi poreski obveznici da vrate i plate,a niko nema uvid u rad banke,ako za nesto sutra kad propadne moras da platis,onda trebas danas kad se zaradjuje da dobijes profit,to je ekonomija,a u nas smo mi garanti kao i Grci,samo u slucaju da propadnu i onda oni namjerno propadaju.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Po svemu sudeci da pocinje ono cega su se nijemci najvise bojali,Grci ce da pokrenu kampanju potrazivanja novca koji je Hitler odnio iz Grcke 1942,tada se to zvala pomoc Rajhu,ali nije bila dobrovoljna,jer sve okupirane zemlje su je placale iz nacionalni banki.Grci tvrde da imaju priznanice na oko 478 miliona Rajh maraka,sto bi sa kamatom bila ogromna suma,nijemci minimiraju slucaj tvrde da je to kroz pretvorbu i sve ostalo oko 11 milijardi €,ali jos nema nista zvanicno,zato su i pozvali Grke na dogovor,medjutim pozvali su ih na dogovor prije njih Francuzi,koji imaju interesa od pokretanja takve afere,jer ako ih oglobe Grci,sto je uz put sitno u odnosu na ove velike koji su dali i puno vise,povecat ce se sanse da i oni dodju do svojih para.U slucaju da svi podnesu zahtjev za poravnanje,njemacka mora bankrotirati.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Prikane jesi ti čitao šta su sve Grci placali od tih para, na koji nacin itd..čini mi se da se krediti dobrovoljno dižu..Na kraju krajeva ko je tjerao Grke da prave olimpijadu. Banke idu tamo gdje imaju interes, ovi su plaćali čistačice i vozače što ugriju vodu za pranje i auto za vožnju.
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

A te priznanice..Pa de zar ti to vjerujes..ajde ovde kad god neko propadne kriva Njemacka i Amerika
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

regeman wrote:Mozes li reći šta je to oteto Grcima?
Oteto sve sem ostrva i mora.Ja govorim o Ekeonmskom fažizmu, a ti mene pitaš šata je to oteto Grcima.

Kao primjere ekonomskog fašizma mogli bismo spomenuti nabijanje ogromnih dugova eurozonskom građanstvu u ime spašavanja privatnih banaka (onih najvećih koje su od “sistemske važnosti” i to naravno prema mišljenju mudraca iz Davosa) i EU kao države, podupiranje privatnog mostarskog Aluminija d.d. (kojeg su “elite” tobože “prepoznale” kao gospodarski interes “države”) novcem hrvatskih građana i slično. A evo i jednog vrlo svježeg primjera – izjave premijera Milanovića (NoviList.hr: Milanović: Logika velikih korporacija ne smije biti samo profit):

Pet dana nakon prosvjeda radnika HT-a, na red je pozvao i velike korporacije koje u Hrvatskoj ostvaruju profit, pozivajući ih da poštuju sredinu koja im je to osigurala i pokažu više socijalne osjetljivosti.

Hrvatska kao najmlađa članica EU tek je na putu da bude opljčkana i erkonomski probljema kao što je i Grčka, kroz kreditna zaduženja u kome je samo relnost visoke kamate, sve je ostalo virtualno Bankarski sektor je krvotokok svake države,a visoke kamete u zemljama vanevropske zone su gola pljačka.I one zemlje koje su odskora postale ćlanice EU a zadržale vlastitu monetu, nisu ništa u boljem položaju.Zašto se recimo Hrvati kreditno zdužuju u Franacima, i ne smo Hrvati, a imaju sptvenu monetu Kunu.Zar sticanje ekstra profita od pomoću Valutne Kluzuel e nije čista pljačka.
O takozvanoj državi BiH ne treba ni govoriti,jer ona nema svoj vlastiti monetrani sistem,ali je prplavljena je bankarskim sektorom i visokim kamatama.Kod nas je nemoguće za razliku od nekih zemalja Zapada u kapitalne projekte inveszirati bez kamate,a to je kod njih normalna pojava.Grčaka je samo vrh ledenog brijega u kojoj se progledalo pravim očima i spoznala dugogodišnja pljačaka primjenom Ekonmskog Fašizma od takozvane evropske zajednice.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

U bivsoj Jugoslaviji su se isto tako placale cistacice i vozaci,lozaci i pomagaci,ali bilo je za sve ,Jugoslavija je imala za 45 godina postojanja manje dugova nego sto ih ima sadasnja Bosna,iako se zivjelo onako kako se zivjelo,u odnosu na ovo danas ekstra dobro,i ona je tada izasla iz rata i bila razorena,cak i razorenija , imala je plate za sve i posla za sve,ali nije imala milijardere kao sto ih sada ima,znaci ni u Grckoj nije bilo drugacije,radi se o drustvenom uredjenju koje balansira standarde,ovo sto mi i oni danas imamo nije ni K od kapitalizma,ovo je pljacka.Da nije pljacke i pljackasa,svima bi nam ,naravno osim nekolicini pljackasa,bilo bolje,zasto danas svaki dodje sa praznom kesom u politiku a ode ,ako uopste ode,kao milijarder,zasto se opet oni koji imaju milione,guraju u politiku,da bi stekli vise,hoce i oni milijarde,jer tu se jos jedino moze zaraditi olako,prodas narodni interes i onda jos primas platu za to,Grci ce da se izvade iz ovoga,ali sta cemo mi,oni imaju radikale,a gdje su nasi,Mihaljica, :D jebes zemlju koja nema radikalne radikale. Moglo bi se zivjeti dobro ali za to treba uvesti metak u celo za ukradenu marku,ali ko to da izglasa,ovi sto su sada nadlezni za donosenje zakona su najveci lopovi,ako izmjenu zakon onda je to sigurno po ko zna koji put na stetu postenom narodu,a nikad na stetu lopova.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

KAMIKAZA wrote:ali za to treba uvesti metak u celo za ukradenu marku
Jbt, pa ti s ko Pol Pot,djećeš pobiti sav narod. :lol: :lol:
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Nisam bas kao on,ja bi lopove koji kradu od svog naroda,ubijao bez mucenja. :) Steta je gubiti vrijeme,korisnije ih je sto vise za sto krace vrijeme pocistiti. :)
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
corkan
Posts: 733
Joined: 04.07.2007. 18:07
Location: Moj ranč

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by corkan »

Kami ovo ti se zove Demokratija sam u demokrtskom društvu može gologuza da dođe na vlas a sa vlasti odlazi bogat i sa još godinu da na bijelog hljeba,
"Da se Drazin barjak vije, ne bi bilo Albanije,
i bila bi Ravna Gora na tri juzna Srpska mora

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Grci ce da se izvade jer će platiti dugove koje je država Grčka uzela, digla kredite itd. Prosto ko pasulj
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Zivi bili,molice njih Merkel da cute. :wink: Za pocetak ce im oprostiti pola,a kasnije sve,samo da oni nadju kako ,jer treba sacuvati fotelju,puno se hvalilo kao i ovi nasi sto se hvale a na kraju ispadose budale.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
ZMIJA
Posts: 7701
Joined: 09.01.2008. 18:23
Contact:

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by ZMIJA »

KAMIKAZA wrote:Nisam bas kao on,ja bi lopove koji kradu od svog naroda,ubijao bez mucenja. Steta je gubiti vrijeme,korisnije ih je sto vise za sto krace vrijeme pocistiti.
Pa ti bi osto bez najboljih prijatelja.
Samo budalu, dva puta ujede zmija iz iste rupe !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Nek im oproste pola, onda će EU biti crna rupa u svijetu, presisana od Azije, o Americi da ne pricamo. Ti ako mislis da ne treba plaćati dugove nemoj ih ni ti plaćati u Njemackoj, račune itd.:)
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Znas kako kazu go se ne skida,a Grci su nudisti :D oni su se skinuli dobrovoljno,da bi EU mogla lakse da im popusi,svoje odjelo i novcanike Grci su stavili u sefove :D
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

User avatar
regeman
Posts: 8267
Joined: 19.05.2003. 22:24
Location: kingston

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by regeman »

Čini mi se da Grci nemaju ništa protiv dugova, već kratkog roka za vraćanje. Grci su popusili sa ovom sirizom dovoljno za jednu generaciju..
That same year, Strummer reportedly cried when he learned that "Rock the Casbah" had been adopted as a slogan by US bomber pilots in the Gulf War.

User avatar
KAMIKAZA
Posts: 15318
Joined: 20.05.2005. 05:50
Location: USA

Re: Evropska unija!!! Za ili protiv

Post by KAMIKAZA »

Ovo sto oni sada rade je po meni samo takticki manevar,znaju da su goli i nezasticeni,lako im se moze desiti da im neko zadje iza ledja,to je jako neprijatno i nesigurno kad si go :D zato sada kruze i drze sve ispred sebe na oku,na izgled su natisnuti uz zid,ali to su oni sami izabrali,radi sigurnosti,samo da oni sjednu na fotelje,i stave dupe na sigurno,krenut ce ovaj scenario koji sam naveo ranije. :D
Vidis da je politika seks,tu uvjek neko nekoga nategne.
Svi smo mi Kamikaze !!!
Besmrtnim se postaje umirući za drugoga !

Post Reply