Pomoć za Vedranu Kudrić
Moderator: vrsta8472
Covjece ne mogu da vjerujem,pa ja te ljude dobro poznajem i sad mi nesto sinu u glavu da slucajno to nisu ti ljudi? Svasta!rocky wrote:To mu je unuka.Mr X wrote:Zanima me jedna stvar,pa ako neko zna da mi odgovori?! Da li je ova malena Vedrana Kudric u ikakvom sorodstvu sa Stankom Kudric iz Stivora?

Novosti iz Bon´a:
Mala Vedrana nece u ovoj godini biti operisana, zbog komplikovane operacije doktori necu da riskiraju zivot od male vedrane i pocekacu do 2009 godine sa operacijom. Prva operacija je uspjesna bila i ugradjeni dio bi se trebo menjati nakon godinu dana da cu tako da sve to spoje zajedno i da bude jedna operacija.
Vedrana ce morati svaka 3 mjeseca dolaziti u njemacku na kontrolu ako nenadjemo kliniku u BiH ili u srbiji koja moze te preglede da vrsi.
Zadnji pregled je izvrsen bio u Aprilu u Bonu i doktori su jako zadovoljni sa Vedranom i njenim nalazima tako da netreba da se hitno operise posto joj zivot nije u opasnost.
Svjetlana
Mala Vedrana nece u ovoj godini biti operisana, zbog komplikovane operacije doktori necu da riskiraju zivot od male vedrane i pocekacu do 2009 godine sa operacijom. Prva operacija je uspjesna bila i ugradjeni dio bi se trebo menjati nakon godinu dana da cu tako da sve to spoje zajedno i da bude jedna operacija.
Vedrana ce morati svaka 3 mjeseca dolaziti u njemacku na kontrolu ako nenadjemo kliniku u BiH ili u srbiji koja moze te preglede da vrsi.
Zadnji pregled je izvrsen bio u Aprilu u Bonu i doktori su jako zadovoljni sa Vedranom i njenim nalazima tako da netreba da se hitno operise posto joj zivot nije u opasnost.
Svjetlana
Re: Pomoć za Vedranu Kudrić
http://www.prnjavor.info/za-spas-djevoj ... -000-evra/
Након осам година поново актуелан тема.
Тада смо за веома кратко вријеме сакупили паре за Ведрану.
Након осам година поново актуелан тема.
Тада смо за веома кратко вријеме сакупили паре за Ведрану.