Zdravstvena ustanova „Dr Vuković“ Prnjavor

Zdravstvena ustanova “Dr Vuković” obavlja redovnu godišnju registraciju pacijenata u tim porodične medicine u skladu sa zakonskim aktima, koji regulišu način zdravstvene zaštite stanovništva kao što je Zakon o zdravstvenoj zaštiti RS i drugi zakonski akti.

Pravo na registraciju u tim porodične medicine imaju svi građani, kako oni koji su osigurani kod Fonda zdravstvenog osiguranja, po bilo kom osnovu, tako i neosigurani građani.

Pacijenti koji su u timu mogu da koriste sva svoja prava koja proističu iz zakonskih akata, kao pravo na korištenje hitne zdravstvene zaštite, kola hitne pomoći, vakcinisanje, pedijatrijsku i ginekološku zdravstvenu zaštitu i dr.

Registracija pacijenata za tim porodične medicine se obavlja do 01. januara, 2018. svakim radnim danom i subotom u prostorijama ambulante.

Zdravstvena ustanova “Dr Vuković” pruža i usluge iz oblasti interne medicine – internistički pregled, kardiološki pregled, kolor dopler ultrazvučni pregled srca, holter ekg, preglede iz oblasti psihijatrije i endikrinologije – pregled štitne žlijezde i dijabetičara, peroperativnu pripremu, ljekarska uvjerenja za posao, kompletne analize krvi i urina;
ultrazvučni pregled jetre, žučne kese i žučnih kanala, pankreasa, slezene, bubrega, mokraćnog mjehura i prostate;
ultrazvučni kolor dopler pregled krvnih sudova glave i vrata, krvnih sudova ruku i nogu, transkranijalni kolor dopler, pregled krvnih sudova jetre i bubrega, ultrazvučni pregled dojki, pregled testisa, dječijih kukova i pregled mekih tkiva.

Ambulanta organizuje i sistematske preglede pojedinaca, porodica i radnih kolektiva.

Sve informacije možete dobiti na tel.: 051/660-442.

ZDRAVSTVENA USTANOVA “DR VUKOVIĆ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*