Završeni “Dani Ilovčana” u Prnjavoru

Prnjavor – Mještani Velike Ilove i susjednih sela opštine organizovali su “Dane Ilovčana”, na kojima su uz igru i pjesmu dogovorili gradnju doma kulture, a nije izostala ni atrakcija, pečenje vola na ražnju.

Susreti su okupili lokalno stanovništvo i Ilovčane zaposlene u evropskim zemljama.

– U inostranstvu se nalazi više od 2.500 naših Ilovčana, koji su dio odmora proveli u zavičaju. U vedrom raspoloženju razgovarali smo i o ulaganjima u seosku infrastrukturu, a u prvom planu biće podizanje mjesnog doma kulture, površine 500 kvadrata – rekao je predsjednik Savjeta mjesne zajednice Gojko Topić.

Glas Srpske – Brane Radulović

15 Comments

 1. Hoce li Bogoljub praviti reprizu svog programa i za vaser, i ako hoce da li ce ga tuci samo prvi dan ili oba dana vasera? Mislim da uz dobru reklamu bi mnogi dosli da to gledaju!

  • To bi za bogoljuba bio unosan posao jos kada bi ubacio ponudu da ga za neke pare mozes udariti u glavu.Mislim da bi se red uhvatio kao pred ambasadama.A njemu je to i onako bez ikakve stete jer u glavi nema nista!

 2. Sta su mislili ti seljacici, da ce im pomoci domaci teren ili brojcana prednost 5:1? Siguran sam da im vise nece pasti na pamet da napadnu momke iz grada.Ne kaze se dzaba da je batina iz raja izasla!

 3. Zalosno je ko nas predstavlja u SO kao odbornik! Kabadahija koji napada ljude i tuce se po zborovima i okupljanjima koji bi trebali afirmisati nase Ilove.Pa sta ce ljudi reci koji dodju sa strane i to vide?

 4. Ja sam bio prvi put a doci cu i do godine da gledam tu samo vama svojstvenu sportsku disciplinu koja ce nadam se biti tradicionalna.Moj predlog je da je nazovete UBI BOGA U BOGOLJUBU!

 5. sledeće godine 2019, dani ilovčana po informacijama će biti održani u Glamoču, tako je odlučeno na upravi………

 6. Bio sam tu kada se desio taj incident. Momak nista nije kriv i zato su Bogoljub i njegov sin dobili zasluzene batine. Dosta je bilo njihovog k#rcenja!

 7. Atrakcija buzdovanima jadnu zivotinju ubit i nataket na razanj..
  I pitamo se odkud toliko oboljelih od raka,dijabetisa,srca..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*