Za rekonstrukciju ulice Vida Nježića 1.030.000 KM

ПРЊАВОР, 30. ЈУЛА /СРНА/ - Начелник општине Прњавор Дарко Tомаш потписао је данас са предузећем "МГ Минд" уговор о извођењу радова на потпуној реконструкцији улице Вида Њежића у Прњавору, чија је укупна вриједност 1.030.000 КМ.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je danas sa preduzećem “MG Mind” ugovor o izvođenju radova na potpunoj rekonstrukciji ulice Vida NJežića u Prnjavoru, čija je ukupna vrijednost 1.030.000 KM.

TV K3

Tomaš je precizirao da je 200.000 KM obezbijeđeno kroz MET projekat, a razlika sredstava iz budžeta opštine Prnjavor.

“Ovo je veliki projekat, ne samo za stanovnike te ulice, nego i za cijeli grad. Ulica će biti u potpunosti rekonstruisana, što osim postavljanja asfalta znači i izgradnju trotoara, rasvjete, kao i kompletnu izmjenu postojećih vodovodnih i kanalizacionih instalacija, izgradnju odvodnje koja u ovoj ulici do sada nije postojala”, rekao je Tomaš.

Rukovodilac radne jedinice “MG Mind” u Prnjavoru Mladen Galić napomenuo je da je dužina ulice na kojoj će biti izvedeni radovi oko jedan kilometar, dok je rok za izvođenje radova 120 dana.

SRNA

6 Comments

  1. Super! Konacno dobra vijest. Neka se gradi sve sto nam nedostaje da bi se bar malo priblizili normalnim opstinama. Ovo je najprometnija ulica u gradu. Svaka cast!

  2. KADA ĆE PROMJENA IMENA GRADA U MRKONJIĆ GRAD………..OPET KRAJ MIKIĆEVOG PUNCA ASFALTIRAJU PA DOKLE VIŠE

  3. I šta nam to kažeš doktore Promašu, prošla vlast je šminkala a ti ćeš je srediti?
    Zaboravio si odmah nakon tog reći da je prošla vlast digla 300 hiljada kredita i vratila 8 miliona duga a ti si toliko digao novog kredita…

  4. Svaka čast,krajnje je vrijeme bilo da ova najstarija ulica sa najvećom frekvencijom u našem gradu, bude rekonstruisana i prilagođena potrebama građana kako same ulice, tako i cijele opštine, jer je na na veoma prometnom i frkventnom saobraćajnom čvorištu u našem gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*