Vlasniku Banje “Kulaši” Povelja zaslužnog građanina VIDEO

Skupština opštine /SO/ Prnjavor odlučila je danas da Povelja zaslužnog građanina Prnjavora sa zlatnim grbom opštine ove godine bude dodijeljena Dubravku Zemunu, vlasniku Zdravstveno-turističkog centra Banja Kulaši.

TV K3

Povelje, koje se dodjeljuju povodom Dana opštine, biće uručene i preduzeću “Eksport siti” i posthumno nedavno preminulom nekadašnjem fudbaleru “LJubića” Mladenu Ćuriću.

Odlukom SO pohvale će biti uručene Bogdanu Staniću iz Grabik Ilove, Branislavu Stojčiću iz Smrtića, Ivanu Nešiću iz Prnjavora, Nebojši Maleševiću iz Čivčija i Srpskoj pravoslavnoj crkvenoj opštini u Kulašima.

Svečana sjednica SO biće održana u subotu, 24. marta, u 17.00 časova u Domu kulture.

Skupština opštine Prnjavor proglasila je 2001. godine 24. mart za Dan opštine, kao sjećanje na taj dan 1992. godine kada su jedinice opštinskog štaba Teritorijalne odbrane zauzele položaje na Motajici i spriječile prodor neprijateljskih formacija iz pravca Dervente prema Prnjavoru i banjalučkoj regiji.

SRNA

3 Comments

  1. Bravo za gospodina Zemuna.Ozivio je ovaj kraj gde je Banja Kuladi i zaposlio mnogo ljudi.E da nam je jos takvih 5ili 6 ljudi.Bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*