Usvojena Odluka o dodjeli opštinskih priznanja

Skupština opštine Prnjavor usvojila je danas na 24. redovnoj sjednici, Odluku o dodjeli opštinskih priznanja i nagrada u 2019. godini, koja će biti dodijeljena povodom 24. marta – Dana opštine. 

TV K3

Dobitnik Povelje zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom, za životno djelo u intelektualnom, društvenom, novinarskom i književnom radu je Nedeljko Sančanin, dok će preduzeću „Rizba“, za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti biti dodijeljena Povelja opštine Prnjavor sa srebrnim grbom.

Skupština opštine Prnjavor dodijeliće i Pohvalu opštine Prnjavor: Vasić Drašku iz Prnjavora, za zasluge u razvoju sportskog ribolova, Jotić Ljubomiru iz Gornjih Palačkovaca, za posebne zasluge u razvoju i razrješenju komunalnih problema u Mjesnoj zajednici Palačkovci, Mešić Raziji iz Prnjavora, za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti, Bijelonić Bošku iz Prnjavora, za nesebičan, human i primjeren rad u socijalnoj i dječijoj zaštiti, Waniak Halini iz Republike Poljske, za doprinos u višegodišnjem razvoju i unapređenju saradnje između dva bratska grada, Boleslavieca i Prnjavora, Kusić Radojici iz Kremne, za posebne zasluge u razvoju i razrješenju komunalnih problema u mjesnoj zajednici Kremna i Simić Dejanu iz Grabik Ilove, za izuzetno postignute prinose u poljoprivredi, stočarstvu i proizvodnji zdrave hrane. Odbornici Skupštine opštine usvojili su danas u prijedlogu i Odluku o proširenim pravima socijalne zaštite u opštini Prnjavor za 2019. godinu, Odluku o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisnog stambenog i poslovnog prostora u 2018. godini za područje opštine Prnjavor,  Odluku o usvajanju Plana implementacije Strategije razvoja opštine Prnjavor za period 2019-2020. godina, Odluku o načinu i uslovima prodaje nepokretnosti (k.č.br. 1664/39) u svojini opštine Prnjavor, te nacrt Odluke o utvrđivanju Regulacionog plana „Blok između ulica Stevana Nemanje, Alekse Malića i Cara Lazara“. U toku je rasprava o nacrtu Odluke o usvajanju Plana kapitalnih investicija opštine Prnjavor za period 2019 – 2021. godine.  Odbornici Skupštine opštine raspravljaće o 33. tačke dnevnog reda.

Opština Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*