Učenici predstavili svoja preduzeća (FOTO VIDEO)

U fiskulturnoj sali Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ u Prnjavoru danas je u sklopu projekta „Preduzeća za vježbu“, održan sajam na kojem su učenici predstavili svoja preduzeća.

TV K3

Učenici četvrtih razreda ekonomske i poslovono-pravne škole, kroz predmet praktična nastava primjenjuju inovativan oblik nastave na kome se može uvježbati privredna aktivnost i preduzetnički duh. Preduzeće za vježbu je inovativni, praktično orjentisani metod učenja, koji ima za cilj promovisati preduzetničke vještine. Tim povodom, na danas održanom sajmu, kojem su prisustvovali mnogobrojni gosti, učenici su predstavili svoja preduzeća.

„Ovim povodom želim da pohvalim učenike četvrtih razreda ekonomske škole i profesore koji su ih vodili kroz praktičnu nastavu za uspješno organizovan sajam. Njihove ideje i kreativnost su došle do izražaja, i drago nam je da kroz ovaj projekat „Preduzeća za vježbu“ mogu da steknu određenja znanja, koja im mogu pomoći na budućim radnim mjestima“, kazala je Mirela Milijaš direktor Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

1 Comment

  1. Eto cime ce se baviti u buducnosti: pusice u Tobaco Shopu, jesce burek, kiflice i hljeb, oticice do Coctail bara, sve to zasladiti u slasticarnici Car na dar, i na kraju pokupiti neki poklon u Poklon Shopu.. Hedonizam buja, a djeca odose sva u konobare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*