U Donjem Grabiku selo podiže društveni dom

Stanovnici Donjeg Grabika pokrenuli su akciju obezbjeđenja novca za izgradnju društvenog doma.

Na prigodnom okupljanju u Lovačkom domu „Gaj“, kome su prisustvovali i čelni ljudi naše opštine, načelnik Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić, članovi Građevinskog odbora upoznali su dvadesetak prisutnih mještana o planiranoj dinamici radova, naglašavajući da se do kraja ove kalendarske godine predviđa postavljanje temeljne ploče.

-Ova ideja odavno je prisutna,a sada su se stvorili uslovi da konkretno krenemo s radovima i da naredne godine naš objekat bude u funkciji. Složni smo i istrajni da projekat realizujemo,a prema odzivu stanovnika Donjeg Grabika,ne treba sumnjati u naše planove,rekao je mjesni aktvista Brane Jotić.

Gest vrijedan pažnje i poštovanja povukao je Radenko Simić, inače dugogodišnji prosvjetni radnik, koji je poklonio zemljišnu parcelu, površine 500 kvadratnih metara, gdje će se društveni dom podizati.

Drugovanje i dogovor u „Gaju“ iskorišćeno je i za prvu akciju prikupljanja dobrovoljnih novčanih priloga za budući objekat. Tako su po stotinu evra poklonili Brane Jotić, Radenko Simić, Dragan Kovačević, Mladen Sarić, Branko Podgorac,Dragan Simić, Mladen Simić, Vesna Tešanović…

(prnjavorlive.info/ B.R.)

1 Comment

  1. Prvo TREBA STRUJA DA SE PLATI , I PJEVAČICA DA SE OBEZBJEDI, NOVA FASADA TREBA DOMAĆINSKI DA SE URADI, A ONDA ZA ŠKOLOVANJE KADROVA KOJI ĆE DA BORAVE U TOM DOMU NE MOŽE PRVO RAŽANJ A ZEC U ŠUMI, SVE PO PRAVILIMA……..NEMA MIKIĆA I SIBINČIĆA NA SLICI NIJE GRAĐEVINSKI ODBOR KOMPLETAN……….HOĆE LI BITI MOŽDA KONKURS OBJAVLJEN U DNEVNOM AVAZU ZA IZVOĐAČA RADOVA……..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*