Traže se vlasnici pasa FOTO

U sklopu redovnih aktivnosti hvatanja i zbrinjavanja napuštenih životinja, higijeničarska služba je na ulicama Prnjavora pronašla i privremeno  zbrinula i ovog psa  koji je očito vlasnički. Radi se o mužjaku, žute boje, niskog rasta sa crnom kožnom ogrlicom.

Molimo vlasnika psa da se javi u Odsjeku komunalne policije opštine Prnjavor. Aktivnosti na hvatanju životinja bez pratnje vlasnika se nastavljaju i u toku narednih dana te  molimo građane koji prepoznaju svoje pse na ovim fotografijama iste vrate u kontrolisano okruženje svog dvorišta.

Takođe, svi građani koji sumnjaju da je njihova životinja uhvaćena u sklopu ovih aktivnosti  trebaju da se jave u Odsjeku komunalne policije opštine Prnjavor.

U proteklih 7 dana higijeničarska služba ja sa ulice zbrinula ukupno 6 pasa bez pratnje vlasnika. Opština Prnjavor je donijela i novu Odluku o uslovima, načinu držanja i zaštiti pasa i mačaka kao kućnih ljubimaca na području opštine Prnjavor.

Prnjavor.info

5 Comments

  1. Mene najviše smeta kod ovih pasa što se plaze stalno pa pobogu ljudi neki dan idem niz babovac a dva psa za koje sam zakljucio da su lutalice posto nisu bili cipovati se hinjski plaze u mom pravcu..vlast duradi odredjene mjere

  2. bravo veoma mi je drago da se poduzima nesto po tom pitanju, od pasa lutalica se ne moze bezbijedno hodat po gradu … vlasnici trebaju cipovati svoje ljubimce tako da se zna ciji je ljubimac zavrsio na cesti i da se vlasnik kazni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*