Tomaš uručio dresove za mlade fudbalerke iz Lišnje VIDEO

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš organizovao je danas prijem za učenice Osnovne škole “Meša Selimović” iz mjesta Naseobina Lišnja, koje su osvojile prvo mjesto na opštinskom i regionalnom takmičenju u ženskom fudbalu i uručio im dresove.

TV K3

Tomaš je naglasio značaj uspjeha mladih učenica za lokalnu zajednicu, koje su na sportskom terenu na najbolji način predstavile i školu i opštinu u kojoj žive.

“Uručili smo im dresove kao mali znak pažnje. Na taj način biće prepoznatljive i po izgledu, a po rezultatu to već dovoljno jesu. Siguran sam da će nas mlade šampionke podjednako dobro predstaviti i na republičkom takmičenju”, rekao je Tomaš. 

Direktor OŠ “Meša Selimović” Milan Vranić podsjetio je da će mlade fudbalerke predstavljati banjalučku regiju na predstojećem republičkom takmičenju koje će biti održano 19. i 20. maja u Bijeljini. 

“Sekcija ženske fudbalske ekipe u našoj školi postoji već dvije godine i to su uglavnom djevojčice koje treniraju u Fudbalskom klubu ‘LJubić’. Na predstojećem takmičenju očekujemo jedno od prva tri mjesta”, rekao je Vranić. 

Prijemu su prisustvovale Valentina Fedena, Jovana Ćetojević, Sara Panić, Abida Ahmić, Dajana Vukomanović, Alisa Halilić, Jasmina Halilić, Radana Vukić i Dejana Panić.

Tonmaš je najavio da će tokom ljetnog raspusta u Osnovnoj školi “Meša Selimović” uz finansijsku pomoć Vlada Srbije i Republike Srpske u iznosu od 100.000 KM biti sanirana škola, odnosno biće urađeno centralno grijanje, spoljašnja termoizolacija škole i zamijenjena stolarija.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 160.000 KM, a razlika sredstava će biti obezbijeđena iz budžeta opštine. 

Tomaš je u petak potpisao ugovore sa preduzećem “Energotehnika” iz Doboja o zamjeni centralnog grijanja sa kotlovnicom i sa “Stil-gips” iz Prnjavora o radovima na spoljašnjoj termoizolaciji.

 Predviđeno je da zamjena centralnog grijanja počne po završetku školske godine i da budu završeni u roku od 30 dana, dok će radovi na spoljašnjoj termoizolaciji biti izvedeni u julu.

Potpisivanje ugovora o zamjeni stolarije na ovom školskom objektu najavljeno je za petnaestak dana.

Srna

2 Comments

  1. OD KADA OVAJ MIKIĆ POSTADE TRENER………..KAKO SE NEKO DRUGI NE SLIKA I PROMOVIŠE SNSD U ŠKOLAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*